da je chiellini dobio zuti za onaj lakat , isao bi direkt kroz windows

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=130704" onclick="window.open(this.href);return false;Pogba je napisao/la:Neki sajtovi kažu da jeste, ja ga nisam vidio, a ni na livescore-u nema kartona.
No, prova tv će da radi pa će ga suspendovati vjerovatno kao i onu ljigu kosatu.
Da, trenirao sam nogomet 8 godina. Duel tijelom, u ovom slučaju kukovima, dvojice igrača nije faul, a kamo li penal.pendjercity je napisao/la:Bez nekih krajnjoj namjera sa moje strane - da li si nekada igrao fudbal na velikom terenu.?IlCapitano je napisao/la: 1. Suđenje prije i nakon incidenta sa Cavanijem je bilo sasvim dobro. Penal nije postojao. Licht je prelahko pao na običan duel.
2. Još jednom nas napadači koštaju pobjede. Vučinić je mogao riješiti sve u prvom poluvremenu i tu nam niko nije kriv.
3. Na kraju sasvim realan rezultat.
Realno, i Chiellini je za ovo komotno mogao dobiti crveni, 1-1. .
1. Licht utrcava, a odbrambeni mu igrač ulazi sa strane i udara ga izmedju koljena i kuka - pri onoj brzini se gubi kontrola na pokretima i pada...
Sudjenje ??? Prije Lichta bio je očito prekršaj na Vidalu; start Canavara sa dvije noge, spojene, na sredini terenu bez obzira sto je Lich izbjegao udarac je start sa dvije noge i zna se sankcija; Behramievo zadržavanje lopte sa dvije noge prilikom starta na Matrija je indirekt i žuti karton, ....
2. Ovdje se slažem sa misljenjem onapadacima, ali si kontradiktoran sa svojim razmišljanjima pod 3. - da je Vucko riješio bar jednu u go, pa penal koji doduše osporavas, to bi bilo skroz drugačije i u nastavku 1. i u 2. poluvremenu.
Chelini je povlačenje uradio mangupski i pitanje je da li su sudije to vidjele, ali je i u tom slučaju max. žuti karton. Njegovo povlačenje je nekorektno, a Cavanievo ubitacno...
Znam za duel, ali ovo je bilo natrcavanje na Lichta sa očitom namjerom - ali sta je tu je, sudija nije svirao...IlCapitano je napisao/la:Da, trenirao sam nogomet 8 godina. Duel tijelom, u ovom slučaju kukovima, dvojice igrača nije faul, a kamo li penal.
Faul nad Vidalom je sitna greška, Cannavaro je dobio žuti, kao i Behrami.
Šta bi bilo kad bi bilo, Napoli je igrom u drugom poluvremenu zaslužio bod, ko je kriv Vučiniću što je retardiran?!
Chiellinijevo povlačenje je podmuklo i nesportski, koliko god "mlako" izgledalo to je crveni karton. Bilo kakvi nesportski kontakti igrača bez lopte zaslužuju crveni. Za Cavanija se slažem, on zaslužuje i dodatnu suspenziju.
Osim večerašnjeg incidenta, on tu tvoju tvrdnju nije u dosadašnjoj karijeri potvrdio, a kamo li u par utakmica protiv Juventusa. Kako god, hejterima samo "dobar" izgovor da hejtuju, a Cavani kad potpiše na ljeto za najbolji talijanski klub, Juventus će imati dva ponajveća fajtera u svijetu fudbala.AndreaAgnelli je napisao/la:Da, Cavani je obično Napolitansko smeće i to iz utakmice u utakmicu protiv Juventusa pokazuje i kao takav nije dobrodošao u Juventus.
Tebi druze svaka cast na realnom gledanju stvari i korektnosti,ovo bilo ko sa druge strane da je napisao bio bi provokator i neznalica nazalost.IlCapitano je napisao/la:
Chiellinijevo povlačenje je podmuklo i nesportski, koliko god "mlako" izgledalo to je crveni karton. Bilo kakvi nesportski kontakti igrača bez lopte zaslužuju crveni. Za Cavanija se slažem, on zaslužuje i dodatnu suspenziju.
Pogledaj ti još jednom pažljivije utakmice iz Super kupa, iz finala Kupa Italije, prethodne dvije u Torinu pa će ti biti jasno o čemu ja pričam. Ostavi po strani simpatije koje gajiš prema firgošu. Uvijek je nekorektan i agresivan prema bilo kome. U Torinu je već u prvih 10 minuta dobio žuti zbog svog ciganluka.IlCapitano je napisao/la: Osim večerašnjeg incidenta, on tu tvoju tvrdnju nije u dosadašnjoj karijeri potvrdio, a kamo li u par utakmica protiv Juventusa. Kako god, hejterima samo "dobar" izgovor da hejtuju, a Cavani kad potpiše na ljeto za najbolji talijanski klub, Juventus će imati dva ponajveća fajtera u svijetu fudbala.
na stranici juventusa stoji da je i kjelini dobio zuti karton,, mada sam i ja mislio da jeste, a potajno se nadao da nije,,,AndreaAgnelli je napisao/la:Na zvaničnoj stranici Serie A nigdje ne stoji da je Chiellini dobio žuti karton.![]()
Nekada je Gentile mlatio Maradonu, danas je došao red da Chiellini mlati firgoša Cavanija.
Pogba je napisao/la:Naravno da je to pokazao, više puta protiv nas.
Džiber i ljigavac koji aBd nikada neće kročiti u Torino, to sam rekao i prvi put kada je protiv nas isto ovako se ponašao, ovakvi u Juventusu ne mogu igrati jer nisu dovoljno veliki.
Conte kaže da nije sretan bodom, nije htio o sudijama da priča iako su ga nagovarali, samo je spomenuio činjenicu da je Rizzoli trebao biti sudac i da je zamijenjen.
Vas dvojica prvo trebate razgraničiti šta znači biti prgav i bezobrazan, a šta boriti se za svoj klub.AndreaAgnelli je napisao/la:Pogledaj ti još jednom pažljivije utakmice iz Super kupa, iz finala Kupa Italije, prethodne dvije u Torinu pa će ti biti jasno o čemu ja pričam. Ostavi po strani simpatije koje gajiš prema firgošu. Uvijek je nekorektan i agresivan prema bilo kome. U Torinu je već u prvih 10 minuta dobio žuti zbog svog ciganluka.IlCapitano je napisao/la: Osim večerašnjeg incidenta, on tu tvoju tvrdnju nije u dosadašnjoj karijeri potvrdio, a kamo li u par utakmica protiv Juventusa. Kako god, hejterima samo "dobar" izgovor da hejtuju, a Cavani kad potpiše na ljeto za najbolji talijanski klub, Juventus će imati dva ponajveća fajtera u svijetu fudbala.
Marotta nikad neće dati 50 miliona za firgoša jer i ne vrijedi toliko.
Conte gospodski i kultruno levati novinarčiće.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.