18h ili tako nešto

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Doduse to si u pravu, trebamo svi da gradimo tu neku zdravu atmosferu.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:30Fedja jest motivator al velez je nosila i publika i pozitivna atmosfera. Mi to moramo vratiti, naravno prvo igraci zalaganjem al i mi moramo se malo trznuti. Previse se crnjači i negativa, tjeraj trenere a nista od toga.
Istekao mu je ugovor sa Tuzlom.bordobijeli je napisao/la: ↑12 jun 2022, 09:35Tuzla city juce igrala Dzafic nije uopšte u kombinaciji bio
Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Decko zadnji put igrao u martu, cak nije ni na klupi, van sastava skroz, il je povreda ili ne racunaju na njega.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Cajic ima ugovor do 2025,znaci moze samo posudba.
Po meni nije nam potreban.Daj Makedonca,desno Kadusica,nekog ubicu napadaca(moze i Dzafic) i dosta sto se mene tice.Ne treba ni pretrpavati neke pozicije.Cajic jedino ako idu i Kapic i Djokanovic
Neka idu ako moze i Lazic i Dupovac za Drobarova i Anicica uvijek.Cajic umjesto Secerovica i Kadusic pod moranje.Spic mora neki brutalan doci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Po meni nije nam potreban.Daj Makedonca,desno Kadusica,nekog ubicu napadaca(moze i Dzafic) i dosta sto se mene tice.Ne treba ni pretrpavati neke pozicije.Cajic jedino ako idu i Kapic i Djokanovic
ma kakav Kadušićmma_hz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:21Neka idu ako moze i Lazic i Dupovac za Drobarova i Anicica uvijek.Cajic umjesto Secerovica i Kadusic pod moranje.Spic mora neki brutalan doci.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:58Spomenuo sam ga nedavno.Zrinjski 6 godina,Astana 5.5 godina,Konyaspor 3 godine.Ljevak,1.92,pozvan 3 puta u reprezentaciju.CV sve osim lose ali imao je nedavno tesku povredu cini mi se+33 godine...Vise bi volio Drobarova ali nek im je i ovaj na umu
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 38 gostiju.