Iz Klokotnicemaxmore je napisao/la: Odakle putuje, bosonog iz Malezije![]()

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Iz Klokotnicemaxmore je napisao/la: Odakle putuje, bosonog iz Malezije![]()
Haha, al me nasmija, svaka dala!Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta si navalio na punca,kao da si trudan ostao sa njim jbt!Prije lige nece biti nego da FKS ostane bez evrope,FKS je sinonim za BH ligu,niko nije cuo za Siroki neki!
jel sporan?ultrasstyle_tz je napisao/la:i sta kaze , sporan aut za Slobodu kod gola ?
Pa kako brate? Ja kontao Joker i onaj Pipi bili uz aut liniju pa vidili bolje... sjaomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Ma njima druze niko nije dobar, zakuhali su sa pola lige. Siroki, Sloboda, Zeljo, Celik, Velez, Olimpik, Drina, Borac imal jos nekomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Za razliku od nas koje svi gotivetuzlak1987 je napisao/la:Ma njima druze niko nije dobar, zakuhali su sa pola lige. Siroki, Sloboda, Zeljo, Celik, Velez, Olimpik, Drina, Borac imal jos nekomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Hoćete li sad izdati saopštenje i zaliti se na mene i @joker?Evolve je napisao/la:Pa kako brate? Ja kontao Joker i onaj Pipi bili uz aut liniju pa vidili bolje... sjaomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Pa dobri smo kao grad sa svima osim ovih iz Sarajeva i Mostara i nemamo problema sa simpatizerima i upravama al ovima niko nije dobar, a sve oni probleme pravepinoglavi je napisao/la:Za razliku od nas koje svi gotivetuzlak1987 je napisao/la:Ma njima druze niko nije dobar, zakuhali su sa pola lige. Siroki, Sloboda, Zeljo, Celik, Velez, Olimpik, Drina, Borac imal jos nekomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Vi ste ipak strucnjaci za saopstenjaPipiDugaCarapa je napisao/la:Hoćete li sad izdati saopštenje i zaliti se na mene i @joker?Evolve je napisao/la:Pa kako brate? Ja kontao Joker i onaj Pipi bili uz aut liniju pa vidili bolje... sjaomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
To je samo maska radi onog autaNYKnicks Fan je napisao/la:Cist penal nad Zebom nije sviran
Ma nema potrebe druze.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hoćete li sad izdati saopštenje i zaliti se na mene i @joker?Evolve je napisao/la:Pa kako brate? Ja kontao Joker i onaj Pipi bili uz aut liniju pa vidili bolje... sjaomaxmore je napisao/la:Jebxaji ga ipak penal za Široki. Šta reći Joker90 ćorav ko vidra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.