Jedini veci fail od ovog Federerovog bi bio taj da Nolo ispusti ovu priliku za 20 slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Jedini veci fail od ovog Federerovog bi bio taj da Nolo ispusti ovu priliku za 20 slam
Ne slusa tijelo,dzaba sve kad ne slusa tijelo ne moze se daljedarker10 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:20Joj ovih mojih Federerovaca sa defetizmom, a kritikuju mi Rodju sto je mentalno otiso, a vidi njihIzgubio je, zijanio je, povreda je bila tu, nije se vjv ni najbolje spremilo za ovaj turnir. Kao njegov fan bio bih razocaran da se povuce nakon ovog. Mislim da bi se trebao prije svega adekvatno spremiti, ili bar onoliko koliko je moguce u njegovim godinama. Probati odigrati jos jednu full sezonu, bez stednje, dat sve od sebe fizicki i zavrsit to sa stilom. Bolji je od ovog zadnjeg seta i u ovim godinama i ne bi trebao tako otici.
Ma mora nac nesto u sebi za propisni last hoorahdelinjo je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:25Ne slusa tijelo,dzaba sve kad ne slusa tijelo ne moze se daljedarker10 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:20Joj ovih mojih Federerovaca sa defetizmom, a kritikuju mi Rodju sto je mentalno otiso, a vidi njihIzgubio je, zijanio je, povreda je bila tu, nije se vjv ni najbolje spremilo za ovaj turnir. Kao njegov fan bio bih razocaran da se povuce nakon ovog. Mislim da bi se trebao prije svega adekvatno spremiti, ili bar onoliko koliko je moguce u njegovim godinama. Probati odigrati jos jednu full sezonu, bez stednje, dat sve od sebe fizicki i zavrsit to sa stilom. Bolji je od ovog zadnjeg seta i u ovim godinama i ne bi trebao tako otici.
![]()
Ma bilo moguce ili ne, treba pokusati i dat zadnji atom snage na narednu sezonu. Logicnije bi mi bilo da mu je ono protiv Nole bio zadnji mec nego ovo. Tad je bar pao u jednom epic duelu.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:34Ma brate to je 40. godina.
To sto ti predlazes bi moglo ici da je 5 godina mladji, uostalom to i jeste uradio prije 5 godina kada se vratio nakon onog polugodisnjeg odsustva. Koliko god fokus njegove igre nije bio na fizickoj snagi nekakav nivo je potreban da bi mogao igrati GS meceve i generlano meceve protiv prvih 10-15 igraca ATP liste.
Taj nivo on nema od povratka, i to realno nije ni blizu tog nivoa. Ove nizerangirane igrace on uvijek moze da rutira jer je faking klasa, faking Roger Federer, ali sto neko kaze zadovoljava li ovo njega ? Da ispada u cetvrtfinalima, da ne moze ovoj mladjariji nista, a tek poslije njih bi mu slijedili Rafael i Novak. Sumnjam realno, pokusat ce jos ovo do kraja da odradi, znaci OI, US i par ovih turnira do Basela i ako se nista ne promijeni penzija je realnost.
Pa odlika pravog sampiona je da prestane na vrijeme. Ovo je toliko jadno da oci bole od gledanja ovog mucenja.darker10 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:38Ma bilo moguce ili ne, treba pokusati i dat zadnji atom snage na narednu sezonu. Logicnije bi mi bilo da mu je ono protiv Nole bio zadnji mec nego ovo. Tad je bar pao u jednom epic duelu.LlullSergio je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:34Ma brate to je 40. godina.
To sto ti predlazes bi moglo ici da je 5 godina mladji, uostalom to i jeste uradio prije 5 godina kada se vratio nakon onog polugodisnjeg odsustva. Koliko god fokus njegove igre nije bio na fizickoj snagi nekakav nivo je potreban da bi mogao igrati GS meceve i generlano meceve protiv prvih 10-15 igraca ATP liste.
Taj nivo on nema od povratka, i to realno nije ni blizu tog nivoa. Ove nizerangirane igrace on uvijek moze da rutira jer je faking klasa, faking Roger Federer, ali sto neko kaze zadovoljava li ovo njega ? Da ispada u cetvrtfinalima, da ne moze ovoj mladjariji nista, a tek poslije njih bi mu slijedili Rafael i Novak. Sumnjam realno, pokusat ce jos ovo do kraja da odradi, znaci OI, US i par ovih turnira do Basela i ako se nista ne promijeni penzija je realnost.
Pa to je drugo, ja kazem sta ja mislim da bi trebaoLlullSergio je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:40Pa dobro, ali sta ako covjek misli da je to to, da vidi da ne moze i da je doslo vrijeme da se oprosti ? A on je vise manje to i nagovijestio kroz sve svoje intervjue oko penzije, kad vidim da vise ne mogu pratiti najveci nivo oprostit cu se.
Ko jos ima ukljucene klix notifikacijeLlullSergio je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:50Al' Klix je najjaci, salje notifikaciju "šok na Wimbledonu". Pa ni jadni dela se nije sokirao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.