FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

WeLLy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la WeLLy » 23 okt 2010, 14:17

kad je trening,ako ga ima danas??

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 23 okt 2010, 14:18

Ma dobit ce na kosevu na sjeveru preko blUUUU TUUUU rezultat,one 2 trebe ce im poslati sto se vozaju na "tockalima" :lol:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 okt 2010, 14:19

WeLLy je napisao/la:kad je trening,ako ga ima danas??
mislim da je u 17
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 okt 2010, 14:20

nookey je napisao/la:
WeLLy je napisao/la:kad je trening,ako ga ima danas??
mislim da je u 17
Moglo bi se otići !
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 23 okt 2010, 14:21

Bolje da platimo predsjedniku Blekicu kojeg vi toliko prozivate nego trovacu lijekova i novopecenom tajkunu Zuji koji otima od Manijake pare tako sto naplacuje majice sa natpisom "Kup je nas" po 10 km i tali lovu sa Amarom i Nijazom,pa se na tu zajebanciju šprdalo pola Bosne.Dobro to je Vas problem sto se tice utakmice sve me nekako podsjeca na prosli derby kad je bilo 1-2 i mislim da ce te i za ovaj derby ispasti smiješni :!: ;) :idea:

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 23 okt 2010, 15:07

Spremite vi sutra maramica :mrgreen:

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 23 okt 2010, 15:12

nikad_izvini je napisao/la:
Ton1 je napisao/la:Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.
:roll: Čovječe, jel ti znaš šta pričaš, očito ne znaš.

priča prva
U stočnom Sarajevu, kapacitet tribine za gostujuće navijače je cirka 2000. Oni odredili da može doći 700 ljudi. Ostali neće moći. Znači, pričamo o ODVOJENOJ tribini od domaćih navijača. Također na rečeno da nećemo moći ništa od rekvizita da unesemo(bubanj, zastave). Povrh svega cijena karte za domaće navijače je bila 5 a za nas 10.

priča druga
Hram fudbala ima kapacitet od cirka 15.000 gledalaca. Dvije "normalne" tribine i jednu koja se "aktivira" za jače utakmice. Uvijek je tako bilo. Pitari su dobili 3000 ulaznica. 20% od kapaciteta Grbavice. 10% može na tribinu gdje IMA domaćih navijača. Taj dio je imao 950-960 stolica. Kada su stolice "nestale" :lol: logično je da se kapacitet povećao. Više ljudi može da stane. Kažu 1500, po meni između 1300 i 1400, hladno. Vi ko da nikad niste bili na utakmice prije postavljanja stolica. Možda i niste. Drugih 10% može na Istok koji može da primi i više od tih 1500 al eto, do lokomotive, zbog sigurnosti. Cijene karata su ISTE za domaćine i goste. Što se tiče rekvizita, vjerujem da ste se mogli dogovoriti da ste se POJAVILI NA SASTANKU u Utorak. Ali niste.

Isto. Ne bih rekao. Doduše, zbog ovakvih stvari vam nadimak "njanje" savršeno odgovara. Stalno nešto kukate, njanjačete :lol: tražite teorije zavjere. Prošle sezone je bio Brković, sad je momak koji vodi Jug :lol: Naredne godine će biti Tifa ili neko četvrti :mrgreen:
Zbog kako vi mudro kažete "nekorektnosti" uprave Želje i svemoćnog momka koji vodi Jug :lol: vi tražite osvetu tipa ograničavanja broja karata na Koševu. Bez obzira što Jug nećete nikad popuniti. Bez obzira što ono pola Zapada također nećete nikada popuniti. Bez obzira što ste dobili 20% kapaciteta Grbavice. Malo vam. Jedan derbi ste već sjebali na Koševu, nije vam se nešto sviđalo. Loše igralo Sarajevo pa malo lomili. Normala. Sad vam se ne sviđa jer nemate krova nad glavom, đeš dijeliti čuvene navijače, to se nikad nije radilo :lol: Sad bi vi postavljali neke zahtjeve koji ako ne budu uslišeni, osveta. Isto razmažena mamina i tatina djeca. Što i jeste, realno. Tako se ponašate. Vi ste u pravu, kad nije po vašem lomite, plačete i kukate a onda to sve pravdate urotama, zavjerama i svemoćnim protivnicima koji vam opet ne mogu ništa jer ste "divovi" :lol:

To što vi radite je školski primjer nenormalnog ponašanja. Da ne upotrijebim nekuk težu riječ.

Njanje ;)
Izvini onda, do mene je :lol:
Ovo boldirano mi izgleda baš nekako kontradiktorno, al hajd otom potom... ne da mi se s tobom raspravljati

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 23 okt 2010, 15:15

Hahahahh ja na klipu sto Zujo pravi budalom Blekica pravi sa njim cirkuz a ovaj samo jos sto ga nije udario, jes Blekic smijesan lik svi ga mogu pravit budalama cak i onaj celo Zujo...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 23 okt 2010, 15:18

Ton1 je napisao/la: Izvini onda, do mene je :lol:
Ovo boldirano mi izgleda baš nekako kontradiktorno, al hajd otom potom... ne da mi se s tobom raspravljati
100 puta je ponovljeno da slučaj u Lukavici i na Grbavici nije isti.

U Lukavici postoji tribina koja služi samo za gostujuće navijače. Ako takva tribina postoji ona se čitava MORA (prema svim pravilnicima) ustupiti gostujućim navijačima. Tako je recimo i sa južnom tribinom stadiona Koševo. Ili ističnom stadiona Grbavica. Ali sjever Grbavice nije takva tribina.

Što se ne odlaska na skelu u Vrapčićima tiče. Za tu skelu je traženo 10 KM, a ista je neuslovna. Velež ima DRUGU opciju koju nikada ne primjenjuje na navijačima Želje, a to je dio njihove glavne tribine, NA KOJOJ JESU bili navijači Borca i, u posljednjoj utakmici na tom stadionu, Širokog Brijega.

iggy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la iggy_tm87 » 23 okt 2010, 15:23

Kad horde na gostovanjima budu postavljale uslove po Zenici, Banja Luci, Mostaru, Tuzli, Širokom, Travniku, Gradačcu i ne znam gdje sve ne, siguran sam da bi se vecina Manijaka slozila da neke uslove svog "vrlog i nadaleko bitnog" dolaska postavite i u Dolini. S druge strane, vas 3000 se nece pojaviti, bice sigurno nekih navijaca FKS koji ce doci, no siguran sam da ti koji dodju nece gađati bakljama i cime sve ne simpatizere Željeznicara na sjeveru, sto ce na istu tribinu privuci bar 1000 ljudi vise nego sto bi doslo u slucaju dolaska komsija. Takodjer, kao i u svakoj skupini, nece svi bojkotovati kao sto sam i vec rekao. No, oni koji dodju u Dolinu da bodre/gledaju FKS, siguran sam da su informisani o cinjenici da igrac koji izvodi korner nije kolekcionar upaljaca, tabakera, nokia 3310 i slicnih objekata, sto se za ove koji bojkotuju sigurno ne moze reci. Lijep pozdrav svima :)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 23 okt 2010, 15:29

Ovdje možete poslušati kako im Osim očita lekciju...

http://www.radio*sarajevo.ba/content/view/35930/49/

(samo izbrisati zvjezdicu)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 23 okt 2010, 15:38

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 23 okt 2010, 15:42

Na kraju je predsjednik FK Sarajevo, Zijad Blekić rekao kako neće biti revanšizma, te da će navijači Željezničara u proljetnom susretu imati isti broj mjesta kao što su imali i do sada.
Dobra im ova nova uprava, baš poštuje navijače :lol: Naplaćuje im tri marke gledanje(možda slušanje prenosa) :lol: a neće biti revanšizma. Lijepo izračunali ljudi da će nas biti barem 7-8 milja na Koševu. Ne gubi im se toliko para :lol:

Samo naprijed momci :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 15:52

elSaik je napisao/la:
Ton1 je napisao/la: Izvini onda, do mene je :lol:
100 puta je ponovljeno da slučaj u Lukavici i na Grbavici nije isti.

U Lukavici postoji tribina koja služi samo za gostujuće navijače. Ako takva tribina postoji ona se čitava MORA (prema svim pravilnicima) ustupiti gostujućim navijačima. Tako je recimo i sa južnom tribinom stadiona Koševo. Ili ističnom stadiona Grbavica. Ali sjever Grbavice nije takva tribina.
:lol: :lol: :lol: :lol:

ne provaljuj se sine

Lijepi strah od pjesme Hordi

Daj gol Picula
Kontakt:

Post Postao/la Daj gol Picula » 23 okt 2010, 15:52

nikad_izvini je napisao/la:
Na kraju je predsjednik FK Sarajevo, Zijad Blekić rekao kako neće biti revanšizma, te da će navijači Željezničara u proljetnom susretu imati isti broj mjesta kao što su imali i do sada.
Dobra im ova nova uprava, baš poštuje navijače :lol: Naplaćuje im tri marke gledanje(možda slušanje prenosa) :lol: a neće biti revanšizma. Lijepo izračunali ljudi da će nas biti barem 7-8 milja na Koševu. Ne gubi im se toliko para :lol:

Samo naprijed momci :lol:
Vas toliko nikad nije bilo na Grbavici :o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 23 okt 2010, 15:58

Fulio si forum. Tvoji drugovi su u stočnom Sarajevu. Ti nas ne zanimaš :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 23 okt 2010, 15:59

UPS je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

ne provaljuj se sine

Lijepi strah od pjesme Hordi[/quote]

Bas tako....evo ja imam proljev od juce koliko sam se prepao..... a lijepo je navijati na sjeveru Grbavice, ha? Ni na Zubanpolju, kad vas ima pun sjever i istok ne cuje se onako, jelde? :mrgreen:
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 23 okt 2010, 15:59

Žujo, Đelo i Sir Osim objasnili Blekiću neke stvari 8-)
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 23 okt 2010, 16:02

Pa sto vi onda ne navijate sa sjevera?? Ponovicu ono sto sam rekao i jucer - u velikoj ste zabludi ako mislite da je krov vas najveci problem. Stil navijanja a posebno pjesme koje horde furaju su za vas druga planeta i onda se protiv njih mozete boriti samo na ovaj nacin - tjeranjem sa tribine - krkanlukom

Niste ni svijesni koliko ste jadni zbog toga :lol: :lol: :lol:

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 23 okt 2010, 16:03

Ultras Sur je napisao/la:Žujo, Đelo i Sir Osim objasnili Blekiću neke stvari 8-)
Ja što ih naruži Sir ko malu djecu hahahahahahaha :D :D :D :D :D :D :D :D
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 5 gostiju.