FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@kanarinac hvala na infu prijatelju.. 

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Naravno par miliona i vodite ga.VanBasten je napisao/la:Jbg sad, par miliona![]()
Uglavnom ne ide nigdje do polovine jula, početka avgusta zavisno od nastupa u EL. Za poslije toga sve je moguće i odlazak a i da ostane na Koševu, no sigurno da bi morali pojačati ponudu od one prvobitne. Njemu se ide na Zapad prije svega, Fortuna D se spominje u nekim kombinacijama.

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Što ba vrijeđaš momka? Gdje ćeš mu reći da ima malo mozga? Aldine, crni Aldine...Aldinn1 je napisao/la:Jedini momak koji je realan ima malo mozga. Pametno pišeš ..Denizmare je napisao/la: Pricekajte polusezonu,onda ce biti djaba. Uostalom nije ni doveden u Sarajevo da bi mi zaradili na njemu,vec da udje u formu pa da trazi klub za sebe i uzme pinku....
Imaš problema malo, a? Kao napisao bi nešto ali teško sklapaš rečenicu, gubiš se.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
moze info,nacuo sam da je u savezu bila frka vezano sto je neko iz vase uprave falcifikovao potpise igraca za dobijanje licence za evropu,kazu savez poslao dopis policiji da ispita slucaj,koliko ima istine u tome jel ko nacuo
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
e sad dali je u pitanju "falcificija" ne bih ti znao reci..zeljo1 je napisao/la:moze info,nacuo sam da je u savezu bila frka vezano sto je neko iz vase uprave falcifikovao potpise igraca za dobijanje licence za evropu,kazu savez poslao dopis policiji da ispita slucaj,koliko ima istine u tome jel ko nacuo

FK SARAJEVO.
nije supljamma_hz je napisao/la:e sad dali je u pitanju "falcificija" ne bih ti znao reci..zeljo1 je napisao/la:moze info,nacuo sam da je u savezu bila frka vezano sto je neko iz vase uprave falcifikovao potpise igraca za dobijanje licence za evropu,kazu savez poslao dopis policiji da ispita slucaj,koliko ima istine u tome jel ko nacuo
gracic treba da dostavi dokumentaciju neku,al sve u svemu sarajevo ce igrati u evropi samo ce biti drasticno kaznjeno ako se dokaze
-
- Kontakt:
Matija Matko pregovara sa Austrijom iz Klagenfurta (3 .Liga ) !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ko nam zlo mislio o ...... nam visio.Volim te rajvosa,i jedva cekam ovu nasu ligu (EL) da pocne.Poruka dusmanima da prate nasu stranicu i ove sedmice.......SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.
Ma super ko misli da mu nevalja kod nas, nek ide drugo negdje otvorena vrata sirom..HZ!!bhfanatic14 je napisao/la:Matija Matko pregovara sa Austrijom iz Klagenfurta (3 .Liga ) !

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
Nije šuplja ?!zeljo1 je napisao/la:gracic treba da dostavi dokumentaciju neku,al sve u svemu sarajevo ce igrati u evropi samo ce biti drasticno kaznjeno ako se dokaze

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
bagrcavi je napisao/la:Hajte onda na hipodrom

FK SARAJEVO.
Doveden dzaba,valjao nam drama..jos ako sta zaradimo za njega extra..vrh...ti dezurni negativac samo gluposti lupetas i standardno pljujes po svemu...Denizmare je napisao/la:Pricekajte polusezonu,onda ce biti djaba. Uostalom nije ni doveden u Sarajevo da bi mi zaradili na njemu,vec da udje u formu pa da trazi klub za sebe i uzme pinku....<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
jel dolazi Said u Hajduka ?
mi smo ponudu poslali .
da sad ode dzaba (a nece),dzaba smo ga i dobili jos nam je i drama valjao..tako da ne znam o cemu supljiras..
hvala njemu na svemu pa nek sada ode..

Na forumu mogu da iznosim svoje,ponavljam SVOJE misljenje,a ako ti se ne svidja imas opciju ignor. Ne pljujem ni po cemu druze,vec kazem kako jeste,ne znam za sta nam je to Said valjao,za jedva 4 mjesto? To sam i govorio na polusezoni,vrati se nazad pa procitaj,dok si ti i slicni najavljivao titulu (ko papagaj cuo od nekoga pa ponavlja),a sekunde nisi razmislio (gdje ces napor je) da li OBJEKTIVNO ima uslova za to (10 igraca ostislo,trener,10 novih doslo). Ali eto nek si ti meni ziv i pametan a ja cu sa zadovoljstvom ostati po tebi glup i pisati i dalje gluposti.
Ovaj forum ne shvatam kao ti,a to je da ponavljam rijeci ljudi iz kluba i skacem na svakog strumpfa koji ostavi komentar na ovoj temi,s cim si ti i nekolicina drugih ovu temu ucinili dosadnom i totalno nepozeljnom za diskusiju. Pokusavam dati svoje misljenje (koje naravno moze biti i pogresno), poenta o Saidu je sljedeca: extra igrac i da je neko trazio interes Sarajeva,a ne licni, Said bi ili potpisao na bar 2 god ili nebi nikako,jer zasto da mi igraca sa 15 kg viska vracamo u formu,a ne uzmemo neke solidne pare za njega? Kakvi su tu interesi ne znam.
Naredna stvar koja me uzasno nervira: vi tzv forumski navijaci FCS pljujete po svakom domacem igracu,ali svakom. I onom koji igra stalno i onom koji udje svaku 5 tekmu 10 min iskljucivi je krivac za poraz. Nemoguce da vam ni jedan od 10-15 mladih igraca (bivsih juniora) ne valja,a bili su recimo omladinski prvaci drzave?
Ostaj mi sretno i zaobidji me ubuduce. Slavi upravu,a ne titule.....
Sutra bi trebao biti nastavak skupštine...
Zadnja izmjena: High, dana/u 13 jun 2012, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nista brate ali ako ti nekoga znas iz uprave prenesi ove informacije 100 % provjerene jer ja sam veliki navijac sarajeva i nebi da pravimom klub od babinih sinovamma_hz je napisao/la:@kanarinac hvala na infu prijatelju..
Samo Sarajevo
Mogli bi mi uskoro postati bratski klub.
Vidim okrenuli ste se Zvezdasima u poslednje vreme,znate i vi sta valja.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nikad nismo sa njima fulali, valjda necemo ni sadDevil je napisao/la:Mogli bi mi uskoro postati bratski klub.![]()

Moramo sta ces kad ima talenata ko kise kod vas.Devil je napisao/la:Mogli bi mi uskoro postati bratski klub.![]()

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, mosarajvosa83 i 35 gostiju.