Marijan Cavar u Eintracht FrankfurtDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:45Zadnja dva veca transfera su napravili Krunic i Sead?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Marijan Cavar u Eintracht FrankfurtDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑29 apr 2020, 19:45Zadnja dva veca transfera su napravili Krunic i Sead?
Mogla bi ga mahala sa favele nam ukrast.
Pratim ga vec dugo i stvarno ima momak kvalitete i trenutno je najbolji igrac bar ze mene u PL.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:20Krenuo napisati da Brandao ne bi ni za svoju mahalu u Brazilu zaigrao, a onda se sjetim da imamo velikog Duljekta na toj poziciji. Dajte Brandao BH Pasos![]()
edit: Ma Brandao > Duljevic 100%
Ma treba stvarno. Ako nista sminka bi bilo da imamo crnca u reprezentaciji.SanaBosna je napisao/la: ↑01 maj 2020, 02:41Pratim ga vec dugo i stvarno ima momak kvalitete i trenutno je najbolji igrac bar ze mene u PL.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:20Krenuo napisati da Brandao ne bi ni za svoju mahalu u Brazilu zaigrao, a onda se sjetim da imamo velikog Duljekta na toj poziciji. Dajte Brandao BH Pasos![]()
edit: Ma Brandao > Duljevic 100%
Brandao ima 24 godina i napuni ce ove godine 25 tako da je bez veze nekog stranca koji uopste nema veze za BiH osim sto igra u našoj kukurz lige. Hajmo rec da ima neki 18 do 22 godina u našoj ligi onda bi bilo to nesto drugo. Vidili smo sta je a la Zakaric ili Duljevic uradili, a bili su najbolji igraci u našoj ligi... Sto tice Marin Pongracica isto moramo zaboraviti, jer u raznim stranicama dao interviju da se uopste ne osijetio kao Bosno-Hercegovac da mu Hrvatska jedna i jedina zelja. Mater mu je iz BiH (a sigurno Hrvatica) a otac je iz Hrvatske. Takodje je rodjen u njemackoj blizu svicarske granice, cak je odbio poziv od Njemacke redi Hrvatske! Omer Dzonlagic nije loš za drugu svicarsku ligu, ima dobre partije za Kriens koja je ove saisone jaka! A teško je to procjeniti jer je to malo velka razlika prema Raiffeisen Super League. Po meni su u svicarskoj samo prvi 5 ekipe jaki a ostali su solidni i slabji. Napuni ce ove godine 25 godina moguce da ce napraviti neki transfer u Super League, mada da ce to tesko biti ako igra isto tada kada je igrao Thunu koja je trenutno medju najlošim ekipama u ligi. Za Aldin Turkesa sam optimisticni pogotovo sto se dokazo prošle i ove godine kako je dobar! Husein Balic i Ivan Sunjic du zaista dobri i nadam se da ce igrati za BiH takodje i Anel Ahmedhodzic i Dennis Hadzikadunic. Dzenis Burnic i Dino Arslanagic su isto opcija...SanaBosna je napisao/la: ↑30 apr 2020, 03:00Evo neke igrac koje postoje sanse da igraju za nas.
Ivan Sunjic
Marin Pongracic
Omer Dzonlagic
Husein Balic
Kad se tice Premijer Lige za mene je trenutno najbolji igrac Brandao koji igra za Velez, jos malo pa ce dobiti nase papire ja bi mu dao sansu, samo pogledajte njegove highlights na YouTube.
Brandao
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 25 gostiju.