Ne pišem ovdje, ali pošto dva puta lupaš gluposti vidim da si prilično neupućen u neke stvari. Željo kad je bio član te asocijacije evropskih klubova i kad su Nijaz i Džemo išli na te skupove vi niste znali o čemu se radi. Pošto se spisak klubova širio (odnosno pošto iz svake države sad ima više klubova) i pošto delegati idu na rotaciju došlo na vas red da predstavljate BiH. Eto to je to ukratko. Znači Željo kao i u svemu uvijek prvi i uvijek ispred, nema tu vaših nikakvih zasluga. Zna UEFA dobro i to je službeno objavila ko je najuspješniji BH klub u zadnjih 50 godina u svakom pogledu. Vi nikad, ali baš nikad niste prošli tri kola niujednom evropskom takmičenju i hoćete da ste važniji od polufinaliste i četvrtfinaliste kupa UEFA. Smješno.senci-071 je napisao/la:Ne bi sad da se prepucavamo,ja nisam sam procjenio ,vec je neko ispred UEFE, FK Sarajevo postavio da ispred klubova Premijer lige predstavlja nase klubove za Reg.Istocne Evrope.Cinjenice jesu trofeji,ali je i cinjenica da F.K.Sarajevo bolje stoji na Evropskoj jestvici.I trece koliko ste trofeja osvojili kako ti pises,da neupucen covjek,koji bi citao tvoje komentare ,bi pomislio da je zeljo nesto sto je Dinamo u Hrvatskoj,Partizan u Srbiji.Treba si jos napomenuti da ste klub koji je nastao prije F.K.Sarajeva nekih 30-40 godina prije,i ovi osvojeni trofeji i nisu za neku pohvalu, naravno do dolaska Komitete za normalizaciju.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
U onaj fakat je Uefa imala puno posteni-pravedni odnos prema siromasnijim klubovima sto danas nije slucaj.Pa se recimo moglo desiti da u prvom kolu igra recimo Bajern-Juve,a Zeljo -Sliven,sto je danas ne zamislivo.Ako imas malo srece prilkom izvlacenja ,i izvuces tri-cetri kluba nekih podjednakih kvaliteta,eto vas medju osam najboljih.Pa se desavalo da recimo Geteborg osvoji dva puta trofej Kup-a Uefe-e.Ispade recimo da je onaj vakat Sarajevo-Cluj (igrali trece pretkolo) bi se borili za osminu finala. 

Izvukli ste vi konobare iz Finske po tom istom sistemu pa vas ljudi nalaušili što je bila i ostala najveća bruka yu klupskog fudbala. Sliven je za Kusisi bio tim, a o Univerzitatei (tadašnja kompletna reprezentacija Rumunije) i Dinamo Minsku da ne govorim.
Slažem se da je bio pošteniji sistem i to bi trebalo vratiti ako hoće neki napredak za male klubove.
Slažem se da je bio pošteniji sistem i to bi trebalo vratiti ako hoće neki napredak za male klubove.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Mogao bi ti lako završit na temi najsmješniji postovi na forumu. Haj pročitaj još koji put tu rečenicu, pa jos koji, pa ako ne skontaš o čemu se radi, onda se banuj sam živ bio. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Pa ti konobari su kasnije izabacili ruski Zenit,a ispali od Steaue i to nakon pljacke sudija,to znam jer su te konobare kasnjije pratili jugoslovenski mediji.Ta ista Steaua koje je uz pomoc sudija prosla konobara ,je i osvojila tadanji L.P pobjedivsi u finalu Barselonu.čamac je napisao/la:Izvukli ste vi konobare iz Finske po tom istom sistemu pa vas ljudi nalaušili što je bila i ostala najveća bruka yu klupskog fudbala. Sliven je za Kusisi bio tim, a o Univerzitatei (tadašnja kompletna reprezentacija Rumunije) i Dinamo Minsku da ne govorim.

Kad ljudi pocinje prelazni rok ?
-Kojasevic do petka bi se trebao prikljuciti ekipi.
-Kojasevic do petka bi se trebao prikljuciti ekipi.
-
- Kontakt:
Pozdrav iz Splita !
jel dolazi Said u Hajduka ?
mi smo ponudu poslali .
mi smo ponudu poslali .
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
- Kontakt:
Koliko tražite ? mi mislili da je dzaba jer mu istice ugovor ?<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
inace smo u banani,nemamo za biber .

ni ovi nisu nista boljiBILAKRV1950 je napisao/la:Koliko tražite ? mi mislili da je dzaba jer mu istice ugovor ?<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
inace smo u banani,nemamo za biber .

sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001
Jbg sad, par miliona
Uglavnom ne ide nigdje do polovine jula, početka avgusta zavisno od nastupa u EL. Za poslije toga sve je moguće i odlazak a i da ostane na Koševu, no sigurno da bi morali pojačati ponudu od one prvobitne. Njemu se ide na Zapad prije svega, Fortuna D se spominje u nekim kombinacijama.

Uglavnom ne ide nigdje do polovine jula, početka avgusta zavisno od nastupa u EL. Za poslije toga sve je moguće i odlazak a i da ostane na Koševu, no sigurno da bi morali pojačati ponudu od one prvobitne. Njemu se ide na Zapad prije svega, Fortuna D se spominje u nekim kombinacijama.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
željo
pisalo se ovamo da su iz Dinama i Hajduka bili na utakmici Željezničara pratili neke igrače ?
jesi čuo šta ?
također se piše da je Rijeka blizu dovođenja Subašića,lijevog bočnog ?
pisalo se ovamo da su iz Dinama i Hajduka bili na utakmici Željezničara pratili neke igrače ?
jesi čuo šta ?
znam da je dinamo zagrijan za zolotica i mozda kvesicaBILAKRV1950 je napisao/la:željo
jesi čuo šta ?
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
Pricekajte polusezonu,onda ce biti djaba. Uostalom nije ni doveden u Sarajevo da bi mi zaradili na njemu,vec da udje u formu pa da trazi klub za sebe i uzme pinku....<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
Cega milion<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Po njegovoj prici nece u Hajduk ,jer on smatra da u Splitu bi mu karijera isla nizbrdo.Svidja mu se Njemacka i tamo ce vjrovatno i otici,u koji klub to je sad pitanje. :?:U klubu se nadaju uz jos par pojacanja i povratkom Kojasevica da se u Evropi odigra najmanje 4 utakmice,a uz malo srece i 6- st. Tad bi i cijena Huseinovica,ali i drugih igraca bila dosta veca,a to je i bio uslov Huseinovica da ostane u klubu. 

E ovako posto sma ja iz zivinica malo sa se raspitao za ovu dvojcu i dobio sam ovakve informacije mali hidic je extra golman koji trudom i radom svojim postize sjajne rezultate jednostavko kazu momak je masina a za ovog drugog kazu opet stela za ove secerevice http://www.transfermarkt.de/de/adnan-se ... 78497.html" onclick="window.open(this.href);return false; a ovo ej kao dokaz zasto opet brat mu je kazu dobar i nekak i proguro se preko raznih menadzera dokle se doguro ali kazu ovaj njegovo brat nema veze sa fudbalom kad sam ja rekao ovim sto ga poznaju da je brz pise i dobar pregled igre momci se smiju i kazu da momak zaista nezna nista i kazu dokaz je da on u juniorima na klupi sjedi a druga djeca igraju tako da molim upravu gledaju sta rade ako vec iz slavena oce djece mnogo bolje djece ima u slevenu ako treba mogu im preporucit koja djeca obecavajua ne ove babine sinoveadnanhz je napisao/la:Ovo me je vise obradovalo nego bilo sta drugo svaka cast konacno da se i ovo pocne radit da se "kupe" talenti sirom nase BiH i nadam da se ce bit jos ovakvih primjera jer mi smo mala drzava i klub u odnosu na evropu gdje jedino mozemo prezivljat od proizvodnje talenata i njihovim prodajamaVanBasten je napisao/la:Šećerović i Hidić oduševili u Sarajevu
Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kažu nam Šećerović i Hidić...
Dvojica talentovanih dječaka kadetske selekcije NK Slavena iz Živinica, Amer Šećerović i Bego Hidić, danas su stigli u Sarajevo, u istoimenu fudbalsku školu, gdje su oduševili već nakon prvih treninga.
Naime, Amer Šećerović (15), koji igra kao centralni vezni igrač, odnosno golman Bego Hidić (16), zadovoljili su ukuse trenera kadetske selekcije Sarajeva, Abdulaha Oruća, odnosno šefa Omladinskog pogona, Almira Hurtića.
Već nakon prvog dana u Sarajevu, izgleda da su stvorili sliku o nama. Rečeno nam je da riješimo školske obaveze, te da narednu školsku godinu pohađamo u glavnom gradu, kazali su nam Šećerović i Hidić.
Šećerovićeve glavne karakteristike su kreativnost, brzina te šut. Dok je Hidić impresionirao visinom, s obzirom da sa samo 16 godina ima 1,93 centimetra, što je izuzetno primamljivo za klubove.![]()
Samo Sarajevo
Doveden dzaba,valjao nam drama..jos ako sta zaradimo za njega extra..vrh...ti dezurni negativac samo gluposti lupetas i standardno pljujes po svemu...Denizmare je napisao/la:Pricekajte polusezonu,onda ce biti djaba. Uostalom nije ni doveden u Sarajevo da bi mi zaradili na njemu,vec da udje u formu pa da trazi klub za sebe i uzme pinku....<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
da sad ode dzaba (a nece),dzaba smo ga i dobili jos nam je i drama valjao..tako da ne znam o cemu supljiras..
hvala njemu na svemu pa nek sada ode..

Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 12 jun 2012, 20:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jedini momak koji je realan ima malo mozga. Pametno pišeš ..Denizmare je napisao/la:Pricekajte polusezonu,onda ce biti djaba. Uostalom nije ni doveden u Sarajevo da bi mi zaradili na njemu,vec da udje u formu pa da trazi klub za sebe i uzme pinku....<3 LiMes <3 je napisao/la:Ma kakvi druže moje, fali vam par miliona da ga kupite, smiješno je kakvu ste ponudu poslali.BILAKRV1950 je napisao/la:Pozdrav iz Splita !
mi smo ponudu poslali .
Potpis!