AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SonVolt
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la SonVolt » 30 avg 2015, 01:20

Nemojte samo Saponaru prizivati. Lik je mrtvi prosjek ko i ovi "nasi" italijani sto trenutno igraju. Ne kazem da je gori od njih ali sigurno nije puno bolji. Nije isto odigrati par dobrih utakmica u dresu "lijevog" Empolia i biti nosioc igre u Milanu, gdje je pritisak ogroman.

Pogresan covjek je postavljen na klupu i sad moramo trpiti.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 avg 2015, 01:40

SonVolt je napisao/la:Nemojte samo Saponaru prizivati. Lik je mrtvi prosjek ko i ovi "nasi" italijani sto trenutno igraju. Ne kazem da je gori od njih ali sigurno nije puno bolji. Nije isto odigrati par dobrih utakmica u dresu "lijevog" Empolia i biti nosioc igre u Milanu, gdje je pritisak ogroman.

Glupo je nakon dvije utakmice reci da je pogrešan čovjek postavljen na klupu. To cemo tek vidjeti. Izmjene na poluvremenu i ove izjave da smo loše igrali i da nismo zaslužili pobjedu daju neku nadu. Za ovo sve najmanje je kriv Mihajlović. Ako treba tražiti krivca onda je to Galijani. Covjek koji samostalno vedri i oblači klubom zadnjih 4-5 godina. Sve igrače je on doveo. Ranije se vadio na to da klub nema para pa dovodi igrače za đabe. Evo ove sezone je imao pare za transfere, i opet se nije puno promijenilo. Romanjoli, Baca i L.Adriano jesu dobra kupovina, ali i dalje nije riješen glavni problem Milana zadnjih godina a to je kreativni vezni.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 avg 2015, 01:53

Mihajlovic je veceras imao na raspolaganju 5x jacu ekipu od protivnicke i opet je bio nadigran. Ekipe poput Empolia na svom terenu moras pobijediti, rutinski, nema izgovora.
Znam da su prosle tek 2 utakmice, zato nisam ni spominjao promijenu trenera.
Slazem se da covjeku treba dati priliku ali ja sumnjam da ce je iskoristiti. Ako Milan proigra pod njegovim vodstvom, ja presretan i rado cu pojesti svoje rijeci.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2015, 02:43

Na poluvremenu sam iskljucio tv i izasao napolje jer nisam imao snage gledati proslogodisnji Milan. Zgadili su mi fudbal.

De Jong postaje sve losiji i zaista ne doprinosi previse ovom Milanu, nazalost. I da dodje Witsel koga cemo napolje, smijesnog Berolacia koji nas je kostao 20mil? Pa ni Real ne radi tako, da igraca od 20mil drzi na klupi covjece. Sad se tek vidi koliki je promasaj dovodjenje tog igraca koji nicemu ne doprinosi, cak mi je drazi i korisniji Poli od njega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 30 avg 2015, 09:08

Ako nista drugo, dobro je to sto je Miha svjestan situacije i sto svima jasno kaže u čemu je problem. Nakon utakmice izjavio da igra nije licila ni na što, da smo pobijedili zahvaljujući dobrom napadu..

Hajde dovedite Witsela, siguran sam da bi nam unaprijedio 30% igru, a ofanzivnijeg vezanog možemo i sacekat.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 30 avg 2015, 09:13

LegendKiller je napisao/la:
SonVolt je napisao/la:Nemojte samo Saponaru prizivati. Lik je mrtvi prosjek ko i ovi "nasi" italijani sto trenutno igraju. Ne kazem da je gori od njih ali sigurno nije puno bolji. Nije isto odigrati par dobrih utakmica u dresu "lijevog" Empolia i biti nosioc igre u Milanu, gdje je pritisak ogroman.

Glupo je nakon dvije utakmice reci da je pogrešan čovjek postavljen na klupu. To cemo tek vidjeti. Izmjene na poluvremenu i ove izjave da smo loše igrali i da nismo zaslužili pobjedu daju neku nadu. Za ovo sve najmanje je kriv Mihajlović. Ako treba tražiti krivca onda je to Galijani. Covjek koji samostalno vedri i oblači klubom zadnjih 4-5 godina. Sve igrače je on doveo. Ranije se vadio na to da klub nema para pa dovodi igrače za đabe. Evo ove sezone je imao pare za transfere, i opet se nije puno promijenilo. Romanjoli, Baca i L.Adriano jesu dobra kupovina, ali i dalje nije riješen glavni problem Milana zadnjih godina a to je kreativni vezni.
Izvini sto se ne slazem sa tvojom izjavom. Koji bi jos duduk od trenera stavio Nocerina u prvih 11???
Pa u dvije utakmice igrac sa najvise dodira sa loptom je golman! Svaki drugi pas ide nazad do golmana. Ni u seoskim ligama se ne igra tako a kamoli u Serie A. Mi tresemo praznu slamu, nema nasem Milanu selameta ni na vidiku. Ovo je jad i cemer!
Pa majku mu valjda se moze na treningu uvjezbati da se sastave dva tacna dodavanja.
Treba izmisliti neki novi izraz za ovakvu igru, jer ovo je par levela cak i ispod sramote.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 30 avg 2015, 09:42

Makar je Sinisa svjestan nedostataka i to otvoreno kaze, i tako indirektno forsira upravu da reaguje.Dobro je covjek rekao,ovo je jos uvijek proslogodisnji Milan,pun straha i nesigurnosti.Witsel ce biti od velike pomoci,ali jedan igrac nece moci sve sam.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 avg 2015, 10:08

Od prodaje Ibrahimovića AC Milan igra ovako, jadno, nepovezano i bezidejno. Od tada su se promijenila 4 trenera i kod svakog smo igrali ovako. Igrači su bili gotovo isti. Milanu fali pravi kretivac kojeg nemamo još od odlaska Kake, dok je Ibra bio tu nije nam ni trebao jer su sve lopte išle na njega.
Dakle, bezveze je trenera optužiti za onako lošu igru jer smo kod zadnja 4 trenera igrali isto.
Što se tiće stavljanja Nocerina u ekipu razmijem šta želiš reci, ali isto pitanje se može postaviti i za ostale vezne igrače, šta su to sinoc pokazali de jong, berolaci, suso, kucka, ništa. Iato ga dođe ili igrao nocerino ili kucka ili poli ili berolaci ili honda. Likovi su mrtvi na terenu i treba im svima dati nogu iz Milana, a sa njima nogu dati i onome koji ih je doveo. Empoli je sinoc imao bolji vezni red od Milanovog, Macarone je majstor za svakog našeg veznog igrača, a i Saponara je bolji od svih njih. Empoli nas razbio u sredini.
Ako bi došao Vitsel sigurno bi bio pojaačanje. Neće riješiti naš problem kreativnosti ako cemo u ekipi imati veznog igrača koji ce obavljati i def. i ofanzivne zadatke i to bolje nego ovi naši mrtvaci. Ja se također nadam da ce se Montolivo malo trznuti i vratiti u kakvu takvu formu. Sa Montom, Vitselom i Balotelijem u ekipi to bi moglo ličiti na nešto.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2015, 10:52

Fino je to Siniša rekao, 3 bobe u džepu ali igre ni na mapi. Empoli je zaslužio bod komotno. Ne sjećam se da je Milan imao 2 poštena šuta u okvir gola protiv jbnog Empolija! Bacca, Adriano odlični ali hudnici nemaju s kime igrati moraju se vraćati po loptu. Mali De Sciglio ne znam kako niko nije spomenuo ono je kriminalno loše pa čak i za njegove standarde, koliko samo netačnih paseva. Antonell s druge strane odličan ko i uvijek. I De Jong izgleda grohnuo loš je sinoć bio. Vezni red **** katastrofa majstora ni na mapi... Bit će ovo duga sezona.

Ako i dođe Witsel problem neće biti riješen.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 30 avg 2015, 13:03

Empoli se ravnopravno nosi sa Milanom, cak stvori vise prilika i akcija na San Siru. Protiv Viole u gostima nijedna akcija.
Dakle, top5 zelja pusta, totalno ne realno, bez pojacanja. A skrseno 90mil :hmmmmm:
Nece svaku utakmicu moci rjesavati spicevi sami.

Ceka se deadline day

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 30 avg 2015, 13:32

Kreten umiesto da ubaci Montoliva zadnjih 10 min jer realno on jedini vrijedi u veznom redu, a ujedno da ga priprema za Intera, on ubaci mrtvaca Polia wtf?? Kreativnost spala na 0 uzass golemi

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 30 avg 2015, 13:47

Zenga je napisao/la:Empoli se ravnopravno nosi sa Milanom, cak stvori vise prilika i akcija na San Siru. Protiv Viole u gostima nijedna akcija.
Dakle, top5 zelja pusta, totalno ne realno, bez pojacanja. A skrseno 90mil :hmmmmm:
Nece svaku utakmicu moci rjesavati spicevi sami.

Ceka se deadline day
Kratko i koncizno i što bi dalmatinci rekli u sridu, svaka čast.

Toliko o Muariju kao novom Gattusu, ode na posudbu izgleda moguće da se otvara mjesto za Witsela kojeg će ćelo izgleda dovesti.

Ali neću prežaliti što su doveli Balu umjesto Ibre :plac:
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 30 avg 2015, 14:05

Milan have offered €3m to sign Witsel on loan with an option/obligation to buy. [Sky]
:pray:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 avg 2015, 14:14

_forzamilan_ je napisao/la:Mali De Sciglio ne znam kako niko nije spomenuo ono je kriminalno loše pa čak i za njegove standarde, koliko samo netačnih paseva.
Isto kao da svaki dan spominjes kako je teska situacija u BiH i tesko naci posao bez stele. Jednostavno na neke stvari naviknes i pomiris se da je tako dok neko ne napravi boljim, a to sigurno nismo mi. :)
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 30 avg 2015, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 30 avg 2015, 14:22

Beduin je napisao/la:
_forzamilan_ je napisao/la:Mali De Sciglio ne znam kako niko nije spomenuo ono je kriminalno loše pa čak i za njegove standarde, koliko samo netačnih paseva.
Isto kao da svaki dan spominjes kako je teska situacija u BiH i tesko naci posao bez stele. Jednostavno na neke stvari naviknes i pomiris se da je tako dok nesto ne napravi boljim, a to sigurno nismo mi. :)
:lol::lol::lol:
Bas tako care, isto ove naše priče o kreativcima
Il Club più titolato al mondo!

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 30 avg 2015, 14:43

Jbg ja sam ocekivao da ce Bertolaci biti fino pojacanje. Ono sto sam ga ranije gledao, lik se bori, trci, zna malo i sa loptom, nije panj.
Ovo do sada sto je pokazao je prejadno, nije vrijedno 2 a ne 20 mil. Ja se i dalje nadam da kad se malo kockice posloze da ce i on da proigra.

Mozda zato sto previse prizeljkujem dobrog CB ali mi se cini da ce biti nesto od ovog Romagnolia. Sinoc sve sto je Empoli pravio je islo preko Zapate.

Ja sam mislio da ne mozemo imati goreg beka od Antoninia ali De Sciglio mu opasno prijeti.

muxa
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la muxa » 30 avg 2015, 15:05

SonVolt je napisao/la:Jbg ja sam ocekivao da ce Bertolaci biti fino pojacanje. Ono sto sam ga ranije gledao, lik se bori, trci, zna malo i sa loptom, nije panj.
Ovo do sada sto je pokazao je prejadno, nije vrijedno 2 a ne 20 mil. Ja se i dalje nadam da kad se malo kockice posloze da ce i on da proigra.

Mozda zato sto previse prizeljkujem dobrog CB ali mi se cini da ce biti nesto od ovog Romagnolia. Sinoc sve sto je Empoli pravio je islo preko Zapate.

Ja sam mislio da ne mozemo imati goreg beka od Antoninia ali De Sciglio mu opasno prijeti.
I ja sam očekivao pa me sad stid :oops:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 30 avg 2015, 19:23

Puj gadovi, ni nedostajao vam nisam. :D :nedam:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 30 avg 2015, 19:52

Ja mislio ti se objesio kad si vidio da su Kucku doveli :D

Veceras je sastanak u vezi Witsela pa vidjeti cemo sta ce biti.
Takodjer spominje se moguca razmjena Suso-Perotti.

Zaccardo i Nocerino bi mogli dobiti raskid ugovora, dok bi Mauri trebao na posudbu u Atalantu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 30 avg 2015, 19:58

Djes' rope jesil prezivio :D:D

Peroti - suso, moze :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.