Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
I više nego dobri, ali za voajere i roštiljanje.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
I ti kolega novinar. Pa što ne kažeš.High je napisao/la:I više nego dobri, ali za voajere i roštiljanje.

Kakav novinar?! Ne vrijeđaj me.Pappy je napisao/la:I ti kolega novinar. Pa što ne kažeš.High je napisao/la:I više nego dobri, ali za voajere i roštiljanje.![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa kako onda znaš kakve uslove novinari imaju.High je napisao/la:Kakav novinar?! Ne vrijeđaj me.Pappy je napisao/la:I ti kolega novinar. Pa što ne kažeš.High je napisao/la:I više nego dobri, ali za voajere i roštiljanje.![]()

Vojna osmatračnica je ono mjesto gdje su oni bili,jel tako reče ? Tobe jarabi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sve se zna.Pappy je napisao/la: Pa kako onda znaš kakve uslove novinari imaju.

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Mi smo otpisani na polusezoni, ne uzimajte nas za ozbiljno.hskzmostar je napisao/la:Misli li Zeljo stati,vise me strah Zelje nego Slobode,Sloboda pada mozda na kraju izgube sve ,Zebi spomenik nek dignu na sred Tusnja,donio im je vaznih 12,13 bodova kad se utakmice lome,ali pitanje je kako ce i on izdrzati sad tri jake utakmice sa Zeljom i Sirokim!
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Hebo majku ovog našeg RTV Servisa, pa oni bi da čitava država igra kako oni sviraju, Igore jesi se ti zapit'o koliko para klub dobije od prenosa ? Oni i savez samo neke zahtjeve traže a nikog da poguraju sa parama, dobili pare od Brazila sve popili i pojeli, ovi 15 godina naplacuju RTV taksu, utakmice hoce dzaba i plus da bude ko u Engleza mjesto za kamermana i komentatora.
Jeste stadion na prostoru bivše kasarne ali nije bila tu osmatračnica. Lupaju. Kao što rekoh, mogu komforno u novinarsku ložu, ima prostor za njih, ali oni hoće tamo, jer zaista jeste bolji pregled, i mogu se posvetiti poslu upotpunosti. Ono tamo je napravljeno isključivo za kamermane, jer žele da im se u pregledu vidi tribina, ako već postoji mogućnost za to, a na ovoj ovamo strani su samo tri kamere Saveza.miky_hz je napisao/la:Vojna osmatračnica je ono mjesto gdje su oni bili,jel tako reče ? Tobe jarabi
- amazon
- Kontakt:
Daj pappy dze ono ba dobro hahahahha, visi levat na skeli 

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Jeli bio penal za Olimpik jest al u kurcu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Covjek prenosi sa skele, kako ba uslovno? hahaha
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Moze li neko postaviti sliku tog nesretnika na skeli da i ja vidim!?
Hajde ta spika oko komentatora i nekako. Kakav nam je "kvalitet" komentatora uslovi jos i dobri. Ali brate kada cete vise srediti bar oko stadiona. Nekad mi zao i vidjeti ono iza tribine na kojoj su Sokolovi, ne znam tacno koja je, jer ono je stvarno odron. Ostalu okolicu necu ni da spominjem, nije vrijedno. Teren jeste los ali tu vise ne mozemo upirati prstom samo u Slaviju jer je to problem za veliki broj timova u ligi a Slavija je bar nesto pokusala s tim terenom izvesti. Mislim da su i bile neke pare, pa se kupila neka trava, pa je propalo, pa se nije znalo gdje su pare i ko je trosio... Klasicna Balkanijada doduse.Pappy je napisao/la:Za vršenje novinarskog posla je i više nego uslovan. O terenu sam već davno sve rekao, dok krivci ne odu tamo gdje trebaju poslije kriminala ne bih više.Memara je napisao/la:A inače stadion Slavije izgleda jako uslovan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Pregled BHT premier lige
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- hule_barca
- Kontakt:
Da je kamerman visio na grani, za Pappya bi to bilo uslovno 

Mes Que Un Club
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Ne vidi se uopće jel penal ili nije. Ne vidi se ništa.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57905B36
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
KingJamesMVP je napisao/la:Ne vidi se uopće jel penal ili nije. Ne vidi se ništa.PipiDugaCarapa je napisao/la:Hoće li ovi iz Lištice sada izdavati saopštenja? Zar nisu u stanju izboriti europska takmičenja igrama, pa ih se na ovaj način mora pripaziti? Sramotno..
https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=57905B36

Animal Planet dokumentarac sunce ti poljubim! HAHAHAAHHA
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Tristan
- Kontakt:
Pogledaj stranicu 2575.Sarajlijica1946 je napisao/la:Moze li neko postaviti sliku tog nesretnika na skeli da i ja vidim!?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.