Po ovome koliko ima navijaca ne mora biti bas ugledan rahmetlijaesprit24 je napisao/la:Vise ljudi bude na dzenazi kod nekog uglednog rahmetlije, nego u areni ova dva dana![]()
![]()
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
alex1991 je napisao/la:Po ovome koliko ima navijaca ne mora biti bas ugledan rahmetlijaesprit24 je napisao/la:Vise ljudi bude na dzenazi kod nekog uglednog rahmetlije, nego u areni ova dva dana![]()
![]()
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ali bas dzenaza 
Kao da nisu spavali uopste, koliko glupih gresaka..
Citavu sedmicu igraju Pes-a, sinoc su furali sa hladnom vodom, al mozda je to regenerisanje poslije mecevaFederer17 je napisao/la:Kao da nisu spavali uopste, koliko glupih gresaka..
Tomo odlican, dosta bolji dubl igrac od Mirze
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Zato je mirza dosta bolji single igracbodi123 je napisao/la:Tomo odlican, dosta bolji dubl igrac od Mirze
Je l' to imaju gdje slike na drustvenim mrezama kako igraju PES?esprit24 je napisao/la:Citavu sedmicu igraju Pes-a, sinoc su furali sa hladnom vodom, al mozda je to regenerisanje poslije mecevaFederer17 je napisao/la:Kao da nisu spavali uopste, koliko glupih gresaka..
Gledajuci Mirzu, meni nekad tacno bude muka kakve sve lopte u mrezu zakuca, vazda nesto kasni, neprirodan polozaj tijela gotovo kod svake krace loptice. DaBogda da ne zijane i ovaj set.
Imas na instagramu 
Izgleda da su Damir i Nerman tu neprikosnoveni
Izgleda da su Damir i Nerman tu neprikosnoveni
Što više meć odmiće, naši bolje igraju, valjda je prošla startna nervoza.
DOBIJAMO

DOBIJAMO
Ma idi u kur*c, ne mogu da vjerujem.
Jaku publiku ko kur*c imamo, glasnije picke iz Holandije
Jaku publiku ko kur*c imamo, glasnije picke iz Holandije
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma daj više. Mirza kriminalan, ukopa nas lik. Prvo break lopta, drugi servis on u out, pa onda servis vrlo loš. Kako poklonismo set.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Pisi propalo
Mirza i pokrivanje dijagonale 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Publika ko da je dosla u bioskop. Pola ih ne konta ni sta gleda, a pola uspavano.
Tomo i Mirza kao da su izasli tek da odrade mec, nikakvog temperamenta osim mahanja reketa ja ne vidjeh. 3x vise se ja ovdje nerviram.
Mirza Bgmi cesto izgleda kao amater.
Tomo i Mirza kao da su izasli tek da odrade mec, nikakvog temperamenta osim mahanja reketa ja ne vidjeh. 3x vise se ja ovdje nerviram.
Mirza Bgmi cesto izgleda kao amater.
A ne mogu da vjerujem koji amater, pa jedino da se ljudi zalede kako bi on zavrsio volej na mrezi ccc
Publika očajna, glasniji 10-tak penzionera iz Holandije..
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sramota. 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko su bolji toliko su im i naši pomogli. Mirza očajan, samo ne znam šta je čekao sa povratkom iz Meksika do utorka. Sutra valja oba dobiti, nešto u to ne vjerujem. Prvo sumnjam da će Damir dobiti Haasea a ko i dobije onda Mirza mi ne uljeva povjerenje da će dobiti De Bakkera.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.