Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Re: Grand Slam
haman je rodji hatma danas
Ma jos OI i to je to,mislim postujem i ovaj rezultat ali nema potrebe nastavljati ako je ovako patnja sa boljim protivnicima na WB gdje ti fizicka sprema iggra najmanju ulogu onda to je to...
Bilo je lijepo dok je trajalo i uzivao sam ali sad je vec preslo u neku patnju i njegovu i nasu,OI i onda u Bazelu ko gospodin otici..
Bilo je lijepo dok je trajalo i uzivao sam ali sad je vec preslo u neku patnju i njegovu i nasu,OI i onda u Bazelu ko gospodin otici..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jel te stiddarker10 je napisao/la: ↑06 jul 2021, 16:59Poljak i BeretiniFederer dok god je zdrav, takvi mu ne mogu nista.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kazem ja mom darkeru,bez bahatosti ali jok 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Shategabri
- Kontakt:
- LlullSergio
- Kontakt:
Ugasi ga Rusina 

Napisao je covjek dok je zdrav. Starost je bolest. 

Nema sta sad je i on digao ruke,mislim da je stvarno vrijeme da se oprosti kao gospodin.
Koliko samo neforsiranih gresaka pravi. To je psiha, nikakve veze s Hurkacem nema.
Ma uvijek ostaje ona da je van primea. Svakako se koristi vec 10 godina.
P.S. Zrijeb odlucio.

P.S. Zrijeb odlucio.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ma precijenili ste ga baš dosta. Pa od prvog meča se vidjelo da ovo neće ići, ne može se doći na Wimbledon sa 39 i kusur kuka bez ikakve pripreme i nakon što si godinu i po dana ladio muda. Nije u udarcu uopšte, nema kretanja, nema oštrine na forhendu. Ali eto, valjda ovi njegovi navijači bolje znaju od nas objektivnih 
Nek odigra još OI pa nek sjede s Ljubičićem i odluči šta će, hoćel dalje.

Nek odigra još OI pa nek sjede s Ljubičićem i odluči šta će, hoćel dalje.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Nema kod Feda 1-2 poena kad nema servisa. Reliji su 3+ a ni u svom piku nije igrao puno dugo razmjena. Rad nogu los.
Sve se to vidjelo ali neki su ocekivali da se u finalu tuce sa Novakom. Ne ide.
Rodzer je over-performer i sa ovim cetvrtfinalom. Dalje nece dogurati ni na jednom GS.
Hurkač - Beretini bi mogao biti dobar mec, dva slicna igraca.
Sve se to vidjelo ali neki su ocekivali da se u finalu tuce sa Novakom. Ne ide.
Rodzer je over-performer i sa ovim cetvrtfinalom. Dalje nece dogurati ni na jednom GS.
Hurkač - Beretini bi mogao biti dobar mec, dva slicna igraca.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
Ništa on nije igrao ni u prethodnim kolima, ali je imao protivnike koji mu leže po matchupu. Norrie i Sonego su ok igrači, ali bez oružja, bez servisa i kao takvi ne mogu ugrozit ni najgoreg Federera. Od četvrtfinala je priča drugačija, bilo da je prošao Medvedev ili Poljak isto bi bilo. Bio sam ubjeđen da mu je ovo kraj, tako sam i tipovao tamo na igrici, samo što sam mu dao set, a on zijani u 3

Vjerovatno posljednji trenutci Rogera na Wimbldonu.
Vise je njega ovdje ujebo njegov servis nego Poljakov. Federeru se i protiv Nole rijetko desava da ovako tesko dobija gameove na svoj servis,a ovdje je bukv svaki game patnja. Elem drugi set je vjv bio kljuc. Da je tu zadrzao break vjv bi i dobio i set i mec.bodi123 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:07
Ništa on nije igrao ni u prethodnim kolima, ali je imao protivnike koji mu leže po matchupu. Norrie i Sonego su ok igrači, ali bez oružja, bez servisa i kao takvi ne mogu ugrozit ni najgoreg Federera. Od četvrtfinala je priča drugačija, bilo da je prošao Medvedev ili Poljak isto bi bilo. Bio sam ubjeđen da mu je ovo kraj, tako sam i tipovao tamo na igrici, samo što sam mu dao set, a on zijani u 3![]()
- osvajaci551
- Kontakt:
Baš je zanimljivo vidjeti da ima neko ko i uživa u patnji Najvećeg.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako ovu Rusinu hladno zaboli ki.ta za ovu publiku 

Kakav nacin da se oprostis od Wimbledona.

41.21.1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.