Dobra vijest. Ni ja nisam primjetio. Obaveze čine svoje.shaman7 je napisao/la:Jesu brato, od jutros. Mora da si na poslu bio![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Lazar Pavić novi igrač Veleža
. Pozicija Jovana Blagojevića, kažu da je mali odličan igrač, bolji od Blagoje. Može da trči dva dana, fizički spreman, a ima i dobar pas i jaku lijevicu, a uz to mlad je igrač. Ćemo da vidimo 

Što 's ga meni doveo? Vodi ga u Manchester!shaman7 je napisao/la:Lazar Pavić novi igrač Veleža. Pozicija Jovana Blagojevića, kažu da je mali odličan igrač, bolji od Blagoje. Može da trči dva dana, fizički spreman, a ima i dobar pas i jaku lijevicu, a uz to mlad je igrač. Ćemo da vidimo

Pa bolan mi smo Manchesterzizu1991 je napisao/la:Što 's ga meni doveo? Vodi ga u Manchester!shaman7 je napisao/la:Lazar Pavić novi igrač Veleža. Pozicija Jovana Blagojevića, kažu da je mali odličan igrač, bolji od Blagoje. Može da trči dva dana, fizički spreman, a ima i dobar pas i jaku lijevicu, a uz to mlad je igrač. Ćemo da vidimo

Da ne bude propala akvizicija k'o Bešo nekoć. I on je u jednoj utakmici koju sam pratio, ne znam protiv koga je bila, fino odigrao minute koje je dobio, ali se izgubio za čas. Ljevak, fino pasove djelio, ko će ti ga znat'...
-
- Kontakt:
Igrao drugu ligu poljske po TM,to taj ?shaman7 je napisao/la:Lazar Pavić novi igrač Veleža. Pozicija Jovana Blagojevića, kažu da je mali odličan igrač, bolji od Blagoje. Može da trči dva dana, fizički spreman, a ima i dobar pas i jaku lijevicu, a uz to mlad je igrač. Ćemo da vidimo
#musvdg
Mrš u Međugorje...SAMOMOSTAR je napisao/la:PRDILE ZRELE OPADALE ZELENE-I LIGA FBIH

To je taj, samo što na promo pisalo samo Smederevo i Partizan, vjerovatno je ranije napravljen video.1922VFC1981 je napisao/la:Igrao drugu ligu poljske po TM,to taj ?shaman7 je napisao/la:Lazar Pavić novi igrač Veleža. Pozicija Jovana Blagojevića, kažu da je mali odličan igrač, bolji od Blagoje. Može da trči dva dana, fizički spreman, a ima i dobar pas i jaku lijevicu, a uz to mlad je igrač. Ćemo da vidimo
@Zizu, bio ej dečko na probi i zadovoljio pravo , igrao onu tekmu "crvenih i bijelih"
-
- Kontakt:
Mirza Varesanovic Sretno Predsjednice i puno srece u radu,a Rodjenim sretan rodjendan i da vam se sve zelje ostvare.
Jedan od komentara na Niksicev objavljeni tekst povodm rodjendana Veleža.
Jedan od komentara na Niksicev objavljeni tekst povodm rodjendana Veleža.

#musvdg
I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba
-
- Kontakt:
shaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba

#musvdg
a sta je sa Velagicemshaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba
Vala aferim po stotinu putashaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba

Dosta nam je bilo Tanine vladavine i petljavine i neka mu je njegova kuca sto dalja od Velezove

FK..VELEZ - Semir Tuce :)
pravnik1981 je napisao/la:
vidi potpisa sunce ti poljubim![]()
![]()
![]()
![]()
a **** ti
![]()
Pa ovako se u Rabunovicima kod Srebrenika vazda potpisivalo

Hebem li ti seoski ljeljak i ko ga dovede ikad u Mostar i Hercegovinu.
Volio bih da ga hoce ona seoska lola Azmir z.a.j.e.b.a.t , a on kakvo je govedo, bice to lako izvest

Pohasio se papak pravo, pa konta da je Kostakurta ili Maldini

On je otišao par dana poslije utakmice sa Borcem, samo to niko nije ni pisaobrkic1970 je napisao/la:a sta je sa Velagicemshaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba

gdje to piše? ja ne mogu nigdje da nađem.shaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba

Provjeri naš forum , rodjeni.com, tu je jedan momak napisao koji je predstavnik RA , mislim da je i u klubuAlemC85 je napisao/la:gdje to piše? ja ne mogu nigdje da nađem.shaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba
znači ostala upražnjena dva mjesta? hm, ko bi mogao doći na mjesto direktora?shaman7 je napisao/la:Provjeri naš forum , rodjeni.com, tu je jedan momak napisao koji je predstavnik RA , mislim da je i u klubuAlemC85 je napisao/la:gdje to piše? ja ne mogu nigdje da nađem.shaman7 je napisao/la:I zvanično, Sedin Tanović više nije direktor kluba
E ovo nam braćo nije trebalo i zaista mi nije jasno zasto je ovaj momak svo vrijem boravka u Velezu bio u nekom drugom planu,
Jedan od onih igrača koji su napustili Velež je i napadač Nermin Hadžić koji je zimus iz Češke stigao u Vrapčiće kao veliko pojačanje. Ipak nezadovoljan minutažom Hadžić je sa čelnicima Veleža dogovorio sporazumni raskid ugovora.
''Stigao sam zimus u Velež i bio sam sretan jer sam dio tako velikog kluba. Ipak promjena trenera te mala minutaža mi nisu odgovarali te sam se odlučio da napustim Velež. Mlad sam i željan igre te sam u godinama kada ne želim sjediti na klupi. Veležu želim mnogo sreće u narednoj sezoni i vjerujem da će moji nekadašnji saigrači obradovati vjerne navijače dobrim igrama sljedeće sezone''.
Jedan od onih igrača koji su napustili Velež je i napadač Nermin Hadžić koji je zimus iz Češke stigao u Vrapčiće kao veliko pojačanje. Ipak nezadovoljan minutažom Hadžić je sa čelnicima Veleža dogovorio sporazumni raskid ugovora.
''Stigao sam zimus u Velež i bio sam sretan jer sam dio tako velikog kluba. Ipak promjena trenera te mala minutaža mi nisu odgovarali te sam se odlučio da napustim Velež. Mlad sam i željan igre te sam u godinama kada ne želim sjediti na klupi. Veležu želim mnogo sreće u narednoj sezoni i vjerujem da će moji nekadašnji saigrači obradovati vjerne navijače dobrim igrama sljedeće sezone''.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.