Znaci hvatate se za aut. Ne vjerujemRinuka je napisao/la: Npr aut prije gola..
Jesi li ti vidio??

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Znaci hvatate se za aut. Ne vjerujemRinuka je napisao/la: Npr aut prije gola..
Jesi li ti vidio??
Ja ne vidim nista lose u tome da jedna grupa ili udruzenje javno iznese stav i misljenje, osim ako nije velicanje fasizma ili ako se tim cinom ugrozavaju ljudska prava i slobode . Nije mi ni problem sto se desilo na sportskoj priredbi...jednostavno izgleda mi demokratski. ...Medjutim moj licni stav da ljude koji su pokusali unistiti dusu ove drzave treba potpuno ignorisati i ne davat im toliki znacaj da se njihovo ime spomene medju velikom masom ljudii..ali to je moj stav.PipiDugaCarapa je napisao/la:Vidim i ovdje se potezala priča o paroli Manijaka. Kao što rekoh jučer, mi dizemo parole protiv ratnih zločinaca kojima je namjera bila da nas "očiste", dok "neki drugi" dizu parole podrške ratnim zločincima uz obavezno skandiranje njegovog imena. Gdje je problem?
Ovi koje buni rečenica koja je pod navodnicima, samo ću reći - Izet Nanić.
Bem li im majku svima u savezu poskapali dabogdanellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
Mjesto sa jednim od najboljih pogleda na stadion u čitavoj ligi.irfo je napisao/la:Jao komentatorske pozicije u istocnom sarajevu
Gledam 3x i ne znam kako mozete reci da jeste ili nije penal kada se nista ne vidi.nellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
Baš se i ja pitam, ovaj igrač Mladosti zaklanja pregledMuerte je napisao/la:Gledam 3x i ne znam kako mozete reci da jeste ili nije penal kada se nista ne vidi.nellic07 je napisao/la:Nije bio faul,nije bio ni kontakt.Krstanović zaslužio drugi žuti karton,odnosno crveni za simuliranje.Poklon penal od sudca Šehovića Mladost ispada http://****/siroki-brijeg-u-kaknju-bolji-od-mladosti/
HAHAHAAHAHAAHAHA Ne mogu da vjerujem sta se pise..Saurman je napisao/la:
Sve u cilju da se onemogući naslov najvećem klubu u državi al' izdržao je Željo i gore.
NO KOMENTSaurman je napisao/la:Kako ofirno Velež proda utakmicu Husić lafo glumi poštenjačinu a nabija na nos Selimoviću priču znamo kako ste osvojili ligu.
Sve u cilju da se onemogući naslov najvećem klubu u državi al' izdržao je Željo i gore.
To isto su uradili i na Tusnju.Popeli se na nekakve skele i onda poceli pricat o neuslovnosti u PL za novinare,a loza zjapi prazna ...Pappy je napisao/la:Mjesto sa jednim od najboljih pogleda na stadion u čitavoj ligi.irfo je napisao/la:Jao komentatorske pozicije u istocnom sarajevuPlus imaju sve što im je potrebno tu. Kakvi su komentatori, za njih je ta pozicija svemirski brod. Niko im ne brani da rade iz novinarske lože utakmicu, kao što rade recimo Arenini komentatori, ali je mnogo bolje odavde.
Ma idioti, prenosi 0 bodova, danas je svaki usporeni snimak u negativu isao i oni se nesto nadju zalitiPappy je napisao/la:Mjesto sa jednim od najboljih pogleda na stadion u čitavoj ligi.irfo je napisao/la:Jao komentatorske pozicije u istocnom sarajevuPlus imaju sve što im je potrebno tu. Kakvi su komentatori, za njih je ta pozicija svemirski brod. Niko im ne brani da rade iz novinarske lože utakmicu, kao što rade recimo Arenini komentatori, ali je mnogo bolje odavde.
Kristic novinarcina glupan jedan neopjevani ovakvog novinara treba klonirati da ih ima visa da se ukazuje studentima zurnalistike kao izgleda orginal glupsona..pinoglavi je napisao/la:Ma idioti, prenosi 0 bodova, danas je svaki usporeni snimak u negativu isao i oni se nesto nadju zalitiPappy je napisao/la:Mjesto sa jednim od najboljih pogleda na stadion u čitavoj ligi.irfo je napisao/la:Jao komentatorske pozicije u istocnom sarajevuPlus imaju sve što im je potrebno tu. Kakvi su komentatori, za njih je ta pozicija svemirski brod. Niko im ne brani da rade iz novinarske lože utakmicu, kao što rade recimo Arenini komentatori, ali je mnogo bolje odavde.
Za vršenje novinarskog posla je i više nego uslovan. O terenu sam već davno sve rekao, dok krivci ne odu tamo gdje trebaju poslije kriminala ne bih više.Memara je napisao/la:A inače stadion Slavije izgleda jako uslovan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.