LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Sreca pa Dirk promasi ovu tricu, doduse bila je izuzetno teska pozicija za sut.
Produzeci ce se igrati.
Produzeci ce se igrati.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Jel ono Bryant govori treneru kako treba i sta napraviti 

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ne promasuju Mavericksi za 3 poena ali mi imamo naseg Ray Allena sa brojem 16 

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Jesi vidio sto ga nauci o nekim stvarima.dr.van nostrand je napisao/la:Jel ono Bryant govori treneru kako treba i sta napraviti

Postovanje treba zaraditi.
sta je ovo, hajmo ispalivati trice pa ko koga zajebe 

Svaka cast igracima na borbi i zalaganju i na kraju zasluzena pobjeda nakon produzetaka. Kada igramo timski i kada su svi podredjeni kolektivu tesko nas ko moze dobiti.
Ali najaci mi je komentar Kevina Dinga na svom Twitter profilu:
Ali najaci mi je komentar Kevina Dinga na svom Twitter profilu:
KEVIN DING
Kobe talking in this timeout. Mike Brown nodding. DAL 87, LAL 81.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Dobar mec, odlicna taktika protiv Nowitzkija, mislim da se i on nesjeca kad je zadnji put imao samo 3 slobodna bacanja
. 4. karanje Dallasa zaredom, nije lose. Ionako mi je ta fransiza odvratna do bola, neovisno o proslogodisnjoj metli.
Statistika bez Kobe-a 4-1, Sessions i Barnes najbolji veceras. Ko jos smatra da je Pau onu drugu tricu ispalio u inat Nowitzkiju

Statistika bez Kobe-a 4-1, Sessions i Barnes najbolji veceras. Ko jos smatra da je Pau onu drugu tricu ispalio u inat Nowitzkiju

Zaboravio sam napomenuti odlicnu partiju Barnesa koji je imao 11 poena, 11 skokova i 8 asistencija.
Proslogodisnju metlu je nemoguce zaboraviti, ali mislim da smo ih veceras ubili i psihicki bez najboljeg naseg igraca.
PS: Bryant ima siguran posao nakon zavrsetka karijere.
@ balon
kada je Gasol uzeo onu drugu tricu, ja sam pomislio da ce u sljedecem napadu isto pokusati Bynum i samo sam molio Boga da bude sto dalje od linije za tri poena.
Proslogodisnju metlu je nemoguce zaboraviti, ali mislim da smo ih veceras ubili i psihicki bez najboljeg naseg igraca.
PS: Bryant ima siguran posao nakon zavrsetka karijere.

@ balon
kada je Gasol uzeo onu drugu tricu, ja sam pomislio da ce u sljedecem napadu isto pokusati Bynum i samo sam molio Boga da bude sto dalje od linije za tri poena.
Kako smo igrali u prvom poluvremenu, mislio sam da se ne mozemo vratiti u utakmicu. Ali, prezivjeli smo njihov monstruozno dobar sut za tri poena, pogadjali su sve sto su bacili, Terry nije mogao da promasi, poslije mu se Dirk pridruzio.
Ron nas je vratio u utakmici i pocetkom trece cetvrtine donio energiju, sprijecio West - a da pogadja suteve sa vrha kapice, sto je ovaj izvrsno radio u prvom dijelu. Endi se poslije probudio, poceo je da pogadja u reketu, a Ramon odigrao vrhunsku utakmicu.
Ovakav Ron je svakoj ekipi zlata vrijedan. Veceras nije mogao nista izvana da pogodi, ali all - round igra koju on ima, rijetko ko posjeduje. Pogodio je u produzetku jedan izuzetno bitan sut.
A sta reci za Pau - a veceras. Izgubio se u kljucnim trenucima
P. S. Drago mi je zbog @adnana sto smo igrali u ovom terminu, da covjek jednu pogleda
..Ovom prilikom mu cestitam na tituli Dortmunda (iako sam ja veliki navijac giganta iz Munchena
)...
Ron nas je vratio u utakmici i pocetkom trece cetvrtine donio energiju, sprijecio West - a da pogadja suteve sa vrha kapice, sto je ovaj izvrsno radio u prvom dijelu. Endi se poslije probudio, poceo je da pogadja u reketu, a Ramon odigrao vrhunsku utakmicu.
Ovakav Ron je svakoj ekipi zlata vrijedan. Veceras nije mogao nista izvana da pogodi, ali all - round igra koju on ima, rijetko ko posjeduje. Pogodio je u produzetku jedan izuzetno bitan sut.
A sta reci za Pau - a veceras. Izgubio se u kljucnim trenucima

Nagovijestio sam poslije utakmice sa Denverom da Kobe uzima stvar u svoje ruke, veceras je to bilo izrazeno. U drugom poluvremenu je stalno savjetovao Artesta i Endija, koji su nas povukli.Veceras ce Marion da cuva Artesta, bas me interesuje kako ce to da izgleda. Da li Barnes moze i veceras da bude ako nista solidan, vidjet cemo. Ramon mora veceras da povuce.
Ocekujem da odigramo rasterecenu utakmicu, jer je playoff osiguran.
P. S. Drago mi je zbog @adnana sto smo igrali u ovom terminu, da covjek jednu pogleda

Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 16 apr 2012, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Na posljednjem TO Brown je igracima rekao sljedece:
U ovoj ekipi niko nije normalan. Jedan je promjenio ime, drugi daje ime psu po svom prezimenu, centri sutaju trice, cetvrti varao zenu pa joj se vratio, jos da smo doveli Arenasa gdje bi nam bio kraj.
"Let's get a stop and enjoy this Sunday"

U ovoj ekipi niko nije normalan. Jedan je promjenio ime, drugi daje ime psu po svom prezimenu, centri sutaju trice, cetvrti varao zenu pa joj se vratio, jos da smo doveli Arenasa gdje bi nam bio kraj.
....Gasol postavlja klipove o sebi na youtubeu, Kobe glumi trenera tokom timeouta, Bynuma izbace iz igre a ovaj prolazi kraj publike i daje high five-ove, Pau bio na trejd bloku a onda preko noci postade co-kapiten, Artest u intervjuju pocne pricati o svojim zubima itd. itd., ima tu jos dosta togaamerosm je napisao/la:Na posljednjem TO Brown je igracima rekao sljedece:
"Let's get a stop and enjoy this Sunday"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- majestic24
- Kontakt:
Ova pobjeda me bas razveselila.
Gledao sam mec do pred kraj prvg poluvremena i od umora nisam vise mogao.
Sad sam gledao game recap. Gasol 2 trice u produzetku,ccc. Sta kaze amerosm,mnogo je ludih u ovih ekipi,al kad hoce da igraju kako treba,tesko ih ko moze dobiti.
Artest je sjajan zadnjih 10 ak utakmica,a Barnes je poceo igrati kao i Odom zadnjih sezona. Ima tricu,ima skok...odlicno.
Sessions ce nam biti sjajno pojacanje definitivno. Za ove sporije ekipe kao Dalas,on je savrsen.
Gledao sam mec do pred kraj prvg poluvremena i od umora nisam vise mogao.
Sad sam gledao game recap. Gasol 2 trice u produzetku,ccc. Sta kaze amerosm,mnogo je ludih u ovih ekipi,al kad hoce da igraju kako treba,tesko ih ko moze dobiti.
Artest je sjajan zadnjih 10 ak utakmica,a Barnes je poceo igrati kao i Odom zadnjih sezona. Ima tricu,ima skok...odlicno.
Sessions ce nam biti sjajno pojacanje definitivno. Za ove sporije ekipe kao Dalas,on je savrsen.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Sve smo bolji kako se blizi PO...samo da ne bude nekih novih trzavica.Neigranje Bryanta je napokon natjeralo par igraca da skontaju kako i oni znaju igrati kosarku.
Haha...vidi ovog provokatora.Lako je vama koji mozete spavati do neke dobi
P.S.Hvala na cestitkama iako titula jos nije sigurna...imamo do kraja dosta teskih utakmica,za razliku od ove prethodne dvije gdje smo se poigrali sa protivnicima
neno#4 je napisao/la:P. S. Drago mi je zbog @adnana sto smo igrali u ovom terminu, da covjek jednu pogleda![]()
..Ovom prilikom mu cestitam na tituli Dortmunda (iako sam ja veliki navijac giganta iz Munchena
![]()
)...
Haha...vidi ovog provokatora.Lako je vama koji mozete spavati do neke dobi

P.S.Hvala na cestitkama iako titula jos nije sigurna...imamo do kraja dosta teskih utakmica,za razliku od ove prethodne dvije gdje smo se poigrali sa protivnicima

Ne, nego je lahko nama koji nikako ili vrlo malo spavamoHaha...vidi ovog provokatora.Lako je vama koji mozete spavati do neke dobi

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma ti si onda prava masinaneno#4 je napisao/la:Ne, nego je lahko nama koji nikako ili vrlo malo spavamo![]()

Ja mislim da je @neno#4 jucerasnja utakmica bila dosta neobicna, covjek nije znao sta da radi u zoru.
[youtube][/youtube]
Ja bi im ovo govorio i za 500.000 $ godisnje, ne bi mi trebali placati 5 miliona $.
Ovo me podjesti na Linu Cervara i njegov genijalni TO gdje je rekao da u napadu idu postici gol, a u odbrani ne smiju primiti gol.

[youtube][/youtube]
Ja bi im ovo govorio i za 500.000 $ godisnje, ne bi mi trebali placati 5 miliona $.

Ovo me podjesti na Linu Cervara i njegov genijalni TO gdje je rekao da u napadu idu postici gol, a u odbrani ne smiju primiti gol.
Pa moras da se prilagodis, nekada spavas po tri sata, nekada vise nekada manje. K'o vojnik moras da budes, spavas kad ti se ukaze prilikaadnan24 je napisao/la:Ma ti si onda prava masinaneno#4 je napisao/la:Ne, nego je lahko nama koji nikako ili vrlo malo spavamo![]()
Ja kad gledam Lakerse u 4:30 sljedeca 2 dana nigdje ne idem

Ako mi vjerujes kad smo u periodu od 15. januara do 29. februara organizovali studentsko putovanje u Prag, spavalo se bas bas malo. Po citav dan po sastancima, i svemu ostalom, a onda navece Lakersi, a rano ujutro idemo nastavak

Vjeruj mi da ni sam ne znas koliko si upravuJa mislim da je @neno#4 jucerasnja utakmica bila dosta neobicna, covjek nije znao sta da radi u zoru.

Kad se zavrsi utakmica oko sedam otprilike, prije odmah zaspem, sada bude malo mucenja

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.