FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

AsharaK
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 02:47

shzna je napisao/la:Pa imamo i mi Mađare sljedeće sedmice, eto da se zna :mrgreen:

Izgleda da će grupu Poljaka iz VG vratiti kući.
Pa to je bilo logično, nije niko glup pa da ne postavi pitanje zašto nisu čekali ;)
Ovako su sakupili par jeftinih poena, i pobjeće ranom zorom prije nego što se išta dogodi ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 14 jul 2015, 02:47

Nadrogirani, pijani i napuhani lafo mangupi familiju im yebem. :puke:

Svaka čast za Vogošću i ove momke :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2015, 02:47

Iskreno ako se vec islo na bleaj (a eo oprase po fb ima od izvlacenja da ce je.bat majku poljacima) sto se nije bolje organizovala grupa? Znalo se gdje ce poljaci bit i kad ce bit i sta ce bit i kolko ce ih bit.....?
=\_1921_/=

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 jul 2015, 02:50

Nakon ovoga ko od pitara ode u poljsku sa obiljezima mnogo rizikuje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jul 2015, 02:51

"Bordo zenicanin" molim te preseli u sarajevo. Ljepse ce nam svima biti. I ne seri previse.

Samo deri poljake.
Celik!3,2,2.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 jul 2015, 02:53

edRed je napisao/la:Evo slike s drugog foruma, bjezanje poljaka iz centra grada:
slika
Ljudi su dosli u CENTAR grada i balite kako su bjezali. :rol: :rol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 02:54

rob do bagro je napisao/la:
edRed je napisao/la:Evo slike s drugog foruma, bjezanje poljaka iz centra grada:
slika
pa sta ce u Zenicu da dodju mogli bi se jedino oko kruznih tokova vrtiti

Hattrick10
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick10 » 14 jul 2015, 02:54

Neću ja nigdje seliti, hvala na preporuci. Govorim istinu, od 10 Zeničana 9 se naslađuje, u ovakvoj situaciji, gdje to ima? To je isto da je ekipa neka došla i polupala pola Crkvica u 3h ujutro a raja iz Sarajeva se naslađuje. Bolio bi te qrac?
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 jul 2015, 02:55

slika
smogovac vidis li da bjeze, sigurno ti drago jer ste vi troprstasi :facepalm:
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Pacov

Post Postao/la Pacov » 14 jul 2015, 02:55

Hattrick10 je napisao/la:Dolazim iz Ze-do grada, i šta ćeš, da živim u SA bio bih svaku tekmu tu, al' jbg ne može se. Ako ništa srce mi je bordo i pratim ovako koliko mogu. Kao prvo, poserem se na ove "moje Zeničane". Kako vas nije stid u pm? Ljudi brane čast naše navijačke scene i na kraju krajeva i države jer nam lupaju i lome po gradu a vi se naslađujete. Idite u sto pm.
Dolaziš iz Ze-do grada ( Maglaj, Olovo :lol: ), tvoji Zeničani i Tuzlaci, navijaš za Sarajevo kuknjava kakav lonac :D
Nemoj prdit bolan. Ako je ovo odradila grupa HZ,pali su skroz,zato :shh: ako je ovo saminicijativno,par mahalaca poslije teravije..onda :hmmmmm: pa i :thumbup:
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 14 jul 2015, 02:55

Hattrick10 je napisao/la:Neću ja nigdje seliti, hvala na preporuci. Govorim istinu, od 10 Zeničana 9 se naslađuje, u ovakvoj situaciji, gdje to ima? To je isto da je ekipa neka došla i polupala pola Crkvica u 3h ujutro a raja iz Sarajeva se naslađuje. Bolio bi te qrac?
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hattrick10
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick10 » 14 jul 2015, 02:57

Pacov je napisao/la:
Hattrick10 je napisao/la:Dolazim iz Ze-do grada, i šta ćeš, da živim u SA bio bih svaku tekmu tu, al' jbg ne može se. Ako ništa srce mi je bordo i pratim ovako koliko mogu. Kao prvo, poserem se na ove "moje Zeničane". Kako vas nije stid u pm? Ljudi brane čast naše navijačke scene i na kraju krajeva i države jer nam lupaju i lome po gradu a vi se naslađujete. Idite u sto pm.
Dolaziš iz Ze-do grada ( Maglaj, Olovo :lol: ), tvoji Zeničani i Tuzlaci, navijaš za Sarajevo kuknjava kakav lonac :D
Nemoj prdit bolan. Ako je ovo odradila grupa HZ,pali su skroz,zato :shh: ako je ovo saminicijativno,par mahalaca poslije teravije..onda :hmmmmm: pa i :thumbup:
Zavidovići tačnije, i da sam iz Olova šta je tu smiješno? Nisam napisao Zenica nego Ze-do. "Moji" Zeničani jer nam je kanton isti i općine su nam prijatelji, možda ne vidiš navodnike al' pogledaj bolje ili nećeš da vidiš? Tuzla jer studiram ovdje, raja u Tuzli ne gleda odakle si, ko si i šta si za razliku od vas.
Zadnja izmjena: Hattrick10, dana/u 14 jul 2015, 02:59, ukupno mijenjano 1 put.
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 14 jul 2015, 02:57

A mislis da se ne bi nasladjivali? Daj nemoj molim te te politike. Svugdje ima onih koji bi iskoristili to da se ismiju.
Celik!3,2,2.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2015, 02:57

Hattrick10 je napisao/la:**** majku ba više, trebo u 23h u krpe, sutra u 7h imam ispit i cijelu noć strepim i pratim dešavanja. Priznajem, niti sam član FKS, niti sam redovan navijač. Bio sam na Levskom, par puta na derbiju, Borac i to je to. Dolazim iz Ze-do grada, i šta ćeš, da živim u SA bio bih svaku tekmu tu, al' jbg ne može se. Ako ništa srce mi je bordo i pratim ovako koliko mogu. Kao prvo, poserem se na ove "moje Zeničane". Kako vas nije stid u pm? Ljudi brane čast naše navijačke scene i na kraju krajeva i države jer nam lupaju i lome po gradu a vi se naslađujete. Idite u sto pm. Po ovim klipovima vidi se i da su Lehovci bježali, da su naši bježali, ima svih na CUMu, izboden nožem i vi ovdje počeli praviti priče. Samo oni kojo su bili u gradu i u Vogošći znaju šta je bilo tačno. I ovog manijaka što je objavio klip i to na engleskom naziv kako HZ bježi nabijem na ****, seljačina jedva dočekala. Tvoj grad napadaju **** ti materina glupa. Hajde HZ molim vas **** im mater sutra, odbranite čast i grupe i grada i države. Odbranili ste se od četnika a da vam/nam neki ćelavi debilni Poljaci drže lekcije? Ma mamu im **** u usta. Hvala mojim Tuzlacima na podršci, studiram ovdje i vidim da moje mišljenje o Tuzlacima nije pogrešno.

Sretno nam svima sutra, i na terenu i van njega, očekujemo svi 2 pobjede, HZ i FKS mogu to!!!

A ja ****, neću spavati do ispita, ne znam ni kako ću stići sve al' jbg Sarajevo je Sarajevo.

Pozdrav svim normalnim ljudima. :)
Objasnio

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jul 2015, 02:57

pijanBabo je napisao/la:
slika

pa sta ce u Zenicu da dodju mogli bi se jedino oko kruznih tokova vrtiti
:mrgreen:

Što te krenulo.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 jul 2015, 02:59

AllGunsBlazing je napisao/la:A mislis da se ne bi nasladjivali? Daj nemoj molim te te politike. Svugdje ima onih koji bi iskoristili to da se ismiju.
Momak tebe sejtani spopali za 27. Noc

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 03:01

Masivna regrutacija u toku. Posjeta će biti veća nego što smo očekivali.
SRETAN BROJ - 1725

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 14 jul 2015, 03:04

6 navijaca sarajeva teze ozlijedjeno..troica konstantno krvare i u zivotnoj su opasnosti..sad procitah na jednom portalu izvjestaj iz klinickog centra sarajevo valjda..**** im rod i porod,pobijte **** :plac: :evil:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Pacov

Post Postao/la Pacov » 14 jul 2015, 03:06

Ja fakat ne kontam vas.Vi se **** tu oko kruznih tokova i CO2,S02,a ovamo vam 100 nekih balavaca (93,94..) razbija ispred nosa.Vi tu zapeli za Zenicane (ima padobranaca vazda,sto jest jest),ovo ono...Aj realno sagledajte situaciju,sta ste se usrali stereoidasa jbt.Ako je neki tamo sparingovo sa klickom petorica ga mogu savladat da ga ebes.Okupite momke,i posaljite to kuci i cao.Nema price tu neke.
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 14 jul 2015, 03:07

3-3 omjer ozlijeđenih ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Rade Paprica 9 i 17 gostiju.