Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Virtu4l » 31 dec 2014, 15:40

bhfanatic14 je napisao/la:Virtual placeniku :puke: ti si grobar bh.fudbala !!!!!!!!!!!!
Izgleda da ćeš ponovo kleknuti momčiluko, ko zna koji put po redu :bih: :opaopa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 dec 2014, 15:45

Virtu4l je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Virtual placeniku :puke: ti si grobar bh.fudbala !!!!!!!!!!!!
Izgleda da ćeš ponovo kleknuti momčiluko, ko zna koji put po redu :bih: :opaopa:
Chelsea,Sevilla,Arsenal,Bordeaux,Inter, ... grohotom se smijem ... Safeta smo se rijesili,sad je ovaj grobar na redu ! Sve za dobrobit bh.fudbala :bih: .. neces uspjet placeniku :stop:
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 31 dec 2014, 15:45

Ja ne mogu stvarno skontat neke likove... Sad ja npr sto napisem da mi se Tino ne sviđa,to znači da ga mrzim zato što je SUŠIĆ... Nemam ja njega šta mrzit... I Avdiju sad da prebacis u Real Madrid,jer trebam skakat od sreće ??? Hoće li postati bolji zbog toga??? Hoćemo li dobiti desnog beka u boljem izdanju! Hoće li Tino postat Ronaldinho ako pređe u Inter??? Opet neće moći biti u prvih 11 repke,ako se bude gledao kvalitet... Meni je žao što ne igra ko amidža,i što neće nikad biti ko amidža... A vidim pojedini opet pokreću priču o nekoj mržnji.. Ja mu nikad nisam psovao ni oca,ni majku,ni familiju... jer to je debilizam... Tino igra kako igra,a to nazalost nije dovoljno da bude neki važan faktor u repki... Ibričić je bio daleko bolji kad je igrao za Hajduk,pa nije napravio neku karijeru,pa Kranjčar... Jedino dobro u svemu tome ako Tino ode u Inter je to da će obezbijediti sebi mirnu buducnost i mirnu starost,bar love što se tiče...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 31 dec 2014, 15:46

DonCorleone je napisao/la:Da se primjetiti koliko su pojedinci u ocaj pali da i na spekulacije reaguju euforicno. Valjda isto kao da su i oni presli u Inter, iz Molina :rol: . Bitno je da ga traze :lol: .
Zasto i ti kao navijac reprezentacije ne bi bio euforican zbog prelaska naseg igraca u jedan veliki klub?
x

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 31 dec 2014, 15:47

da pape nihe bio selektor ili da se tino ne preziva susic, sada bi ovdje svrsavali. kad vidim ove komentare tacno mi bude drago sto smo rupa u svemu... bolje nismo ni zasluzili.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 dec 2014, 15:48

slika
Aparati
:mrgreen:

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 31 dec 2014, 15:49

Pelo je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Da se primjetiti koliko su pojedinci u ocaj pali da i na spekulacije reaguju euforicno. Valjda isto kao da su i oni presli u Inter, iz Molina :rol: . Bitno je da ga traze :lol: .
Zasto i ti kao navijac reprezentacije ne bi bio euforican zbog prelaska naseg igraca u jedan veliki klub?
Euforican sam tog trenutka kada predje pa i u Inter iz Molina. Ovi sto su poletili da budu euforicni pokrivaju ponajvise Sajin potez a to je providno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 31 dec 2014, 15:50

Polako malo. Ako je presao tek mu sad muke dolaze. Lako je biti faca u Hajduku. Neka se dokaze u Interu. Nadam se da nece zavrsiti kao Stevanovic.

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 31 dec 2014, 15:50

rishaaa je napisao/la:
Ja ti kazem,slobodno nek pređe u Inter,ja bi volio.. klubu u rasulu...
Opet ti kažem da pišeš gluposti kad kažeš da hrvatski mediji lupetaju, a od njih nije potekla nijedna vijest o Tinu nego su samo preuzimali ono što su pisali strani mediji. Koliko u transferu ima istine nemam pojma, vrijeme će pokazati.

Klub u rasulu, a u dvije godine vratili 15 milijuna maraka duga. Ove godine u prvih 9 mjeseci od sponzora, ulaznica, hajdučkih proizvoda, UEFA-e, TV prava zaradili 12 milijuna maraka. Prvi put nakon 5 godina igračima ne kasni nijedna plaća, a zaposlenicima kašnjenje s 5 smanjeno na 2 mjeseca. Hajduk od sponzora ima koliko svi hrvatski prvoligaši zajedno.
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 31 dec 2014, 15:52

Ma Virtual i kompanija uopšte se ne raduju bilo kakvom transferu Tine... Jedina istina je da samo pokusavaju preko malog Tine,da sebe dignu iz onih g.ovana koja su izasrali tekstovima o Papetu,i trolanja,naprijed Pape,pape dijeli pljuske i ostale glupost... A mi na 2 boda! Momak nije kriv za ova s.ranja oko repke al se zna ko jeste,i koga je i doveo bez ikakvog razloga i potrebe u repku!
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 dec 2014, 15:55

Makedonac skini maskata sa glavata. :mrgreen:

Usput da pozelim srecu nasem ZINEDINU Svenu Susicu!! :bih:
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 31 dec 2014, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 dec 2014, 15:55

NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:
rishaaa je napisao/la:
Ja ti kazem,slobodno nek pređe u Inter,ja bi volio.. klubu u rasulu...
Opet ti kažem da pišeš gluposti kad kažeš da hrvatski mediji lupetaju, a od njih nije potekla nijedna vijest o Tinu nego su samo preuzimali ono što su pisali strani mediji. Koliko u transferu ima istine nemam pojma, vrijeme će pokazati.

Klub u rasulu, a u dvije godine vratili 15 milijuna maraka duga. Ove godine u prvih 9 mjeseci od sponzora, ulaznica, hajdučkih proizvoda, UEFA-e, TV prava zaradili 12 milijuna maraka. Prvi put nakon 5 godina igračima ne kasni nijedna plaća, a zaposlenicima kašnjenje s 5 smanjeno na 2 mjeseca. Hajduk od sponzora ima koliko svi hrvatski prvoligaši zajedno.
Taman sam i ja htio napisat da mogu shvatit sve i svasta sta se ovdje napisalo,ali ovo da je Hajduk u rasulu :rol: A najuredjeniji hrv.klub.Dobro,poslije Rijeke vjerojatno.Cudi me kako niste prije reagirali :mrgreen:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 31 dec 2014, 16:01

Ovaj forum je davno otišao u krasni...
Inače, sretno momčino! :bih:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

amorovski
Kontakt:

Re: Odg: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la amorovski » 31 dec 2014, 16:05

astra1922 je napisao/la:uzmi im pare tino obezbjedi egzistenciju i dodi u gradacac igrat lopte
Hahahahaha kralju. Ma ako dodje i do Vuckovaca, svaka mu cast. Skidam mu kapu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 31 dec 2014, 16:07

rishaaa je napisao/la:Ma Virtual i kompanija uopšte se ne raduju bilo kakvom transferu Tine... Jedina istina je da samo pokusavaju preko malog Tine,da sebe dignu iz onih g.ovana koja su izasrali tekstovima o Papetu,i trolanja,naprijed Pape,pape dijeli pljuske i ostale glupost... A mi na 2 boda! Momak nije kriv za ova s.ranja oko repke al se zna ko jeste,i koga je i doveo bez ikakvog razloga i potrebe u repku!

potpis
#Salihović

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 31 dec 2014, 16:21

Zavrsit ce avanturu u Interu ko Stevanovic u Sevilli. :kafa:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 31 dec 2014, 16:34

Susic u Interu zvuci kao,npr, Stilic u Atletiko Madridu! Zasto Stilic u A.M.? Zato sto je najbolji igrac poljske lige.
E pa ne ide, svi znamo da ,npr, Stilic ne bi imao sta da trazi u Atletiku, Sevilji, cak u bilo kom timu liga 5, to isto vazi i za Susica.
Mogu pisati sta hoce , to nece promijeniti cinjenicu da su obojica limitirani igrac, toga je vecina svjesna, a amidza je TSS je dodatni uteg na ramenima, bar kod Bh navijaca.
Ide prelazni rok, vidjecemo, cekamo zvanicne ponude . TSS je imao odlican marketing, kako reprezentativni, tako i klupski, plus ova naklapanja po novinama,iako to ne pije vode, ako se sada ne proda, tesko da ce ikada.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 31 dec 2014, 16:47

Stilic ima 27 godina, a Susic 22 godine.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 31 dec 2014, 16:53

Sad je pod znakom pitanja, a malo prije je već bio završen deal :urnebes:
naprijed rejal

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 dec 2014, 16:53

SjeverniVjetar je napisao/la:Susic u Interu zvuci kao,npr, Stilic u Atletiko Madridu! Zasto Stilic u A.M.? Zato sto je najbolji igrac poljske lige.
E pa ne ide, svi znamo da ,npr, Stilic ne bi imao sta da trazi u Atletiku, Sevilji, cak u bilo kom timu liga 5, to isto vazi i za Susica.
Mogu pisati sta hoce , to nece promijeniti cinjenicu da su obojica limitirani igrac, toga je vecina svjesna, a amidza je TSS je dodatni uteg na ramenima, bar kod Bh navijaca.
Ide prelazni rok, vidjecemo, cekamo zvanicne ponude . TSS je imao odlican marketing, kako reprezentativni, tako i klupski, plus ova naklapanja po novinama,iako to ne pije vode, ako se sada ne proda, tesko da ce ikada.
TSS je bolji igrac od Stilica u svim aspektima igre osim iz prekida. Perspektivan igrac i jos mladzi 5 god. od njega.

Nista protiv Semira ali je malo zakasnio sto se tice transfera u jacu ligu, a mogao je zavrsiti u nekom prosjecnom timu lige5 da nasi igraci kotiraju malo bolje na svijetu fudbala.
Zadnja izmjena: harixs, dana/u 31 dec 2014, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 23 gosta.