Ikonic nije 3., previse je nizak i slab za tu poziciju. I Suton je 4. ako se ne varam.amerosm je napisao/la:Moje je misljenje da su jos jedino problem pozicija play-a (i ako dodje Jovanovic) i pozicija centra (naravno pored Zimica). Ja mislim da Pasalic nije kvalitet za KK Bosnu, nama treba jedan play koji ce moci zamjeniti Jovanovica na nekih 10-15 i postici jedno 10 poena. Ne pratim dovoljno kosarku u nasim susjednim zemljama, ali mislim da bi tamo mogli naci jednog takvog igraca. Sto se tice pozicije centra nama treba igrac kao Lance Williams, mislim da bi Suton bio odlican izbor, ali je pitanje zeli li on igrati za KK Bosnu. Ikonic je na raskrsnici karijere. Ako zeli da ode treba ga pustiti i ne trba mu bacati kamenje pod noge (jer svako sebi zeli obezbijediti egzistenciju), ali ako zeli da ostane onda nek potpise ugovor na vise godina i nek zaboravi svoju karijeru vani i nek svoj sportski zivot posveti KK Bosni, naravno da mu uprava u ugovoru treba napisati da poslije karijere moze preuzeti neku funkciju u klubu. Kako god mislim da su za Ikonu vrata KK Bosne uvijek otvorena.
Evo mog rostera za sljedecu sezonu:
1. Jovanovic, ---
2. Sehovic, Rakic
3. Ikonic, Vucurovic
4. Ivanovic, Hajric
5. Suton, Zimic
Ako neko zna takvog playa nek ga predlozi. Pasalica, Suljagica, Klinca i ostale pustiti nek igraju Ligu 13, ako KK Bosna ne bude igrala u njoj treba ih onda poslati na kaljenje.Ako je cilj uprave za sezonu 10/11 Uleb Cup ondaneki navijaci isto moraju znati da to se ne moze izboriti sa nasim talentima, jer ruku na srce nije svako od njih toliki potencijal kao sto je Nihad Djedovic.
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Zadnja izmjena: ndbosna, dana/u 03 jun 2009, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
i Ikonic treba da ide vise, nek zaradi nesto, ovdje u finalu nista pokazao nije, sa srecom mu bilo, trebamo nekog novog
Cuva Bog Zelju svog!
ja samo ne znam sto kod nas ne dovode amere neke dobre u zadnje vrijeme. kroz sve timove prođe 5-6 amera u sezoni a kod nas uzmu onog prvog sto su doveli i jos ga forsiraju strasnu samo da ne bi priznali gresku. a jeftinije je dovesti dobrog amerikanca nego dobrog bosanca ili igraca iz regiona.
You are someone else I am still right here
Trebalo bi ali bas obavezno potpuno promjeniti PR menagement kkbosne pogotovo sada kada su velika ocekivanja. Odreci se ljudi koji su tu znamo vec zasto a angazovati profesionalce koji znaju svoj posao. Ima tu mnogo prostora za rad i uspjeh pogotovo sto je Sarajevo kosarkaski grad.
U cijelu pricu OBAVEZNO ukljuciti osnovno i srednje obrazovanje, napraviti snaznu prezentaciju u svim skolama s dosta promotivnog materijala. Pod obavezno dogovoriti da jedan cas tjelesnog bude posjeta jedne od utakmica kkbosna.
Ogroman bi doprinos bio kad bi samo ovo uradili kako treba. Naravno da ima jos mnogo toga sto bi se moglo uraditi.
...ovo za godisnje i ja bi molio pravovremenu informaciju.
U cijelu pricu OBAVEZNO ukljuciti osnovno i srednje obrazovanje, napraviti snaznu prezentaciju u svim skolama s dosta promotivnog materijala. Pod obavezno dogovoriti da jedan cas tjelesnog bude posjeta jedne od utakmica kkbosna.
Ogroman bi doprinos bio kad bi samo ovo uradili kako treba. Naravno da ima jos mnogo toga sto bi se moglo uraditi.
...ovo za godisnje i ja bi molio pravovremenu informaciju.
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
ziv ti meni bio ikona ti je ovu a i proslu sezonu igrao na poziciji niskog krilandbosna je napisao/la:Ikonic nije 3., previse je nizak i slab za tu poziciju. I Suton je 4. ako se ne varam.amerosm je napisao/la:Moje je misljenje da su jos jedino problem pozicija play-a (i ako dodje Jovanovic) i pozicija centra (naravno pored Zimica). Ja mislim da Pasalic nije kvalitet za KK Bosnu, nama treba jedan play koji ce moci zamjeniti Jovanovica na nekih 10-15 i postici jedno 10 poena. Ne pratim dovoljno kosarku u nasim susjednim zemljama, ali mislim da bi tamo mogli naci jednog takvog igraca. Sto se tice pozicije centra nama treba igrac kao Lance Williams, mislim da bi Suton bio odlican izbor, ali je pitanje zeli li on igrati za KK Bosnu. Ikonic je na raskrsnici karijere. Ako zeli da ode treba ga pustiti i ne trba mu bacati kamenje pod noge (jer svako sebi zeli obezbijediti egzistenciju), ali ako zeli da ostane onda nek potpise ugovor na vise godina i nek zaboravi svoju karijeru vani i nek svoj sportski zivot posveti KK Bosni, naravno da mu uprava u ugovoru treba napisati da poslije karijere moze preuzeti neku funkciju u klubu. Kako god mislim da su za Ikonu vrata KK Bosne uvijek otvorena.
Evo mog rostera za sljedecu sezonu:
1. Jovanovic, ---
2. Sehovic, Rakic
3. Ikonic, Vucurovic
4. Ivanovic, Hajric
5. Suton, Zimic
Ako neko zna takvog playa nek ga predlozi. Pasalica, Suljagica, Klinca i ostale pustiti nek igraju Ligu 13, ako KK Bosna ne bude igrala u njoj treba ih onda poslati na kaljenje.Ako je cilj uprave za sezonu 10/11 Uleb Cup ondaneki navijaci isto moraju znati da to se ne moze izboriti sa nasim talentima, jer ruku na srce nije svako od njih toliki potencijal kao sto je Nihad Djedovic.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Sto se tice Ikonica,on je preskup igrac,ja bi na njegovo mjesto radije vidio nekog dobrog amera,jer za te pare sigurno mozemo naci bolje rjesenje! Ali Ikonic je puno dao Bosni i treba vidjeti sta je najbolje za njega! Uprava ovdje treba pokazati mudrost i sposobnost!
Suton bi bio odlicno rjesenje,sigurno bi sa Vladom mnogo napredovao,ali ne znam kakve su njegove ambicije,iako je prosle sezone trebao doci u Bosnu..
Po meni Pasalica,Suljagica odmah treba dati negdje u prvu ligu,npr Celiku ako bi ih on htio,i neka se tamo dokazuju,u Bosni su ispucali sve moguce kredite!
Nadam se da ce uprava cim rjesi pitanje pleya,krenuti u potragu za kvalitetnim centrom,npr Williams bi bio odlicno rjesenje!( ugovor sa Banvitom nije toliko jak jer je taj klub u finansijskim problemima).
Budi Bosna!
Suton bi bio odlicno rjesenje,sigurno bi sa Vladom mnogo napredovao,ali ne znam kakve su njegove ambicije,iako je prosle sezone trebao doci u Bosnu..
Po meni Pasalica,Suljagica odmah treba dati negdje u prvu ligu,npr Celiku ako bi ih on htio,i neka se tamo dokazuju,u Bosni su ispucali sve moguce kredite!
Nadam se da ce uprava cim rjesi pitanje pleya,krenuti u potragu za kvalitetnim centrom,npr Williams bi bio odlicno rjesenje!( ugovor sa Banvitom nije toliko jak jer je taj klub u finansijskim problemima).
Budi Bosna!
-
- Kontakt:
vi u svakom slucaju trebate dovesti nekog amera jer ako vam odu ikonić,đorđević realno gledajući ovi igrači rakić,šehović su neiskusni mislim da je poraz od širokog glavni razlog vam bio manjak klupe
Treba imati u vidu da je NLB liga veoma jako takmicenje,neuporedivo jace od domaceg prvenstva,i sigurno nam trebaju kvalitetna pojacanja ako zelimo medju prvih 7 sto vodi u Eurokup naredne sezone.. Ove godine trebamo u ekipi imati bar dvojicu kvalitetnih amerikanaca,beka i centra!
o ikoni ce se sve saznati u narednih dan-dva 

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
evo par igraca koji bi imali interesa doci u bosnu a mislim da su kvalitet koji trebamo amerikanci su
http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... mNotSure=1
http://www.latinbasket.com/player.asp?C ... erID=64217
http://www.asia-basket.com/player.asp?C ... mNotSure=1
pa malo prokomentarisite
pa malo prokomentarisite

kako znas da bi imali interesa doci u Bosnu i kako znas da vrijede? statistika ti je slabo mjerilo ako se baziras na nju..newbie je napisao/la:evo par igraca koji bi imali interesa doci u bosnu a mislim da su kvalitet koji trebamo amerikanci su
pa malo prokomentarisite
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Molim nekoga ako se nalazi blizu kluba KK Bosna ASA BH Telecom, da kaze upravi ili vec osobi koja je zaduzena za to da naprave normalnu internet stranicu kako dolikuje klubu kao sto je KK Bosna. Ono je stvarno smjesno gledati, nek pogledaju malo kako se pravi stranica, mogu otici na stranicu Partizana, Cibone, CSKA, Panathinaikosa itd itd.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Prvo treba vidjeti ko ostaje u Bosni,pa onda krenuti u potragu za pojacanjima! Sto se tice amerikanaca,prioritet je centar,a onda u zavisnosti od ostanka ili odlaska Ikonica dovesti i americkog beka!
Stranica kkbosna se treba popraviti ,to stoji! marketing se takodjer treba popraviti! sto prije ovlastena osoba iz kkbosna treba pregovarati sa vodjama navijaca,kako bi se u narednoj sezoni dvorana na svakoj utakmici bila puna,kao prije 2-3 godine!
Cestitke upravi sto su vec sada krenuli ozbiljno rjesavajuci igracki kadar! to dovoljno govori o ambicijama u narednoj sezoni!
Stranica kkbosna se treba popraviti ,to stoji! marketing se takodjer treba popraviti! sto prije ovlastena osoba iz kkbosna treba pregovarati sa vodjama navijaca,kako bi se u narednoj sezoni dvorana na svakoj utakmici bila puna,kao prije 2-3 godine!
Cestitke upravi sto su vec sada krenuli ozbiljno rjesavajuci igracki kadar! to dovoljno govori o ambicijama u narednoj sezoni!
100% si u pravu, sajt je prava bruka!amerosm je napisao/la:Molim nekoga ako se nalazi blizu kluba KK Bosna ASA BH Telecom, da kaze upravi ili vec osobi koja je zaduzena za to da naprave normalnu internet stranicu kako dolikuje klubu kao sto je KK Bosna. Ono je stvarno smjesno gledati, nek pogledaju malo kako se pravi stranica, mogu otici na stranicu Partizana, Cibone, CSKA, Panathinaikosa itd itd.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
cujem da je bavke slobodan a i jasmin perkovic bilo bi extra jednog od njih
dovesti da igra sa ivanovicem 4
bavke nije slobodannewbie je napisao/la:cujem da je bavke slobodan a i jasmin perkovic bilo bi extra jednog od njih
on je u olimpiji.......
a o perkovicu su vec raspravljali na forumu hkk siroki...i neko je reko da je njemu lijepo u oldenburgu i da navjeruje da bi se vratio u BiH
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ne dajte vi Ivanovića. a Ovčinu neka netko nauči da bude malo agresivniji u napadu jer sa onakvom predispozicijom i godinama iza sebe bi morao biti.
Momče Hercegovče
Bosna je odlicno popunjena na 4,sada treba dovesti kvalitetnog centra,koji ce uz Zimca popuniti centarsku poziciju!
Licno Ovcinu bi ostavio ako ne bi trazio puno para,ali pored njega bi nam opet trebao jedan kvalitetan visoki igrac!
Licno Ovcinu bi ostavio ako ne bi trazio puno para,ali pored njega bi nam opet trebao jedan kvalitetan visoki igrac!
i da je slobodan perkovic na poziciji broj cetiri smo vec popunjeni..imamo ivanovica i hajrica...nije da ne bi volio vise vidjeti u bosni perkovica u odnosu na hajrica..
..

I feel devotion!!
u grupu na facebook-u zelimo da vlada vukoicic ostane u bosni i da zlatko jovanovic dođe u Bosnu usao i sam Zlatko !!
mislim da je to gotova stvar oko transfera
mislim da je to gotova stvar oko transfera

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.