Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Sabinho
Kontakt:

Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 16:10

Kakav sam podatak vidio haha, pa hebo danasnji fudbal

"U proteklih 5 godina, AC Milan i Roma zabili su po 39 golova iz penala, dok je sam Cristiano Ronaldo zabio 38 golova iz penala" Puj :roll:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 14 nov 2013, 16:13

Ne vjeruj svemu, pogotovo iz razloga sto je Milan sam u zadnje dvije godine imao 158 penala.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 16:14

RickBlaine je napisao/la:Ne vjeruj svemu, pogotovo iz razloga sto je Milan sam u zadnje dvije godine imao 158 penala.
Ako je istina onda je to stvarno bruka :roll:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 14 nov 2013, 17:00

a jao :lol: :lol: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 nov 2013, 17:06

Sabinho je napisao/la:Kakav sam podatak vidio haha, pa hebo danasnji fudbal

"U proteklih 5 godina, AC Milan i Roma zabili su po 39 golova iz penala, dok je sam Cristiano Ronaldo zabio 38 golova iz penala" Puj :roll:
Da i sta je tu cudno ? To je samo cinjenica da je u zadnjih 5 godina Milanu i Romi svirano vise penala nego Realu.
Mislim ono , da je Balloteli od 2009 u Milanu i da igra svaku utakmicu i izvodi svaki penal kao Ronaldo , vjerovatno bi se danas vrtio podatak kako je Balotelli sam zabio 50 golova iz penala dok je Roma zabila samo 39...
Kako glup podatak :roll:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 nov 2013, 17:11

geoxx je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Kakav sam podatak vidio haha, pa hebo danasnji fudbal

Da i sta je tu cudno ? To je samo cinjenica da je u zadnjih 5 godina Milanu i Romi svirano vise penala nego Realu.
Mislim ono , da je Balloteli od 2009 u Milanu i da igra svaku utakmicu i izvodi svaki penal kao Ronaldo , vjerovatno bi se danas vrtio podatak kako je Balotelli sam zabio 50 golova iz penala dok je Roma zabila samo 39...
Kako glup podatak :roll:
Dobro cinjenica da je poal tih penala sto je on dao izmisljeno a cine mu veliki udio u postignutim golovima (najbolji je igrac na svijetu trenutno bez dileme) i plus prvobitno je podatak bio da su ova dva tima skupa zabili,pa su kasnije ispravili a samim tim i ja ;)

Jos jedan lud podatak

Od Januara 2013:

-Liverpool 61 goals
-Arsenal 58
-Man City 56
-Chelsea 54
-Man United 54
-Tottenham 39 goals

-Cristiano Ronaldo 62 goals hahaha

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 nov 2013, 17:15

kako volim kuntalonce vidjet' ovako isfrustrirane :lol:
naprijed rejal

RickBlaine
Kontakt:

Post Postao/la RickBlaine » 14 nov 2013, 17:23

Sabinho je napisao/la:-Cristiano Ronaldo 62 goals hahaha
Ili drugim rijecima: Real Madrid, 62 goals. Posto niko drugi osim njega nije sutao. I naravno, niko nije manje fulao od nejga, tako da dodjes na neku normalnu, prosjecnu brojku za svakog. Samo ukljuci RAM ispod kose.

btw. moja greska. Nisam dobro procitao pa nisam znao da je to samo broj golova :mrgreen:
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 14 nov 2013, 17:28

Ma ne , stvarno je glup podatak jer je cinjenica da igra covjek svaku utakmicu Reala i svaki penal dosudjen Realu on pretvori u gol .
Također je niđe veze argument da mu penali cine velik udio u postignutim golovima...
Za Portugal nije zabio vise od 5 golova iz penala od 43 ukupno
Liga prvaka 58 golova - 4 iz penala
Primera 162 gola - 35 iz penala
Kup kralja 17 golova - 1 iz penala

Najzad jel fazon ismijavati covjeka jer svoje penale efikasno pretvara u gol ;)

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 14 nov 2013, 19:50

geoxx je napisao/la:Ma ne , stvarno je glup podatak jer je cinjenica da igra covjek svaku utakmicu Reala i svaki penal dosudjen Realu on pretvori u gol .
Također je niđe veze argument da mu penali cine velik udio u postignutim golovima...
Za Portugal nije zabio vise od 5 golova iz penala od 43 ukupno
Liga prvaka 58 golova - 4 iz penala
Primera 162 gola - 35 iz penala
Kup kralja 17 golova - 1 iz penala

Najzad jel fazon ismijavati covjeka jer svoje penale efikasno pretvara u gol ;)
Nemoj samo pomisliti da su sve penali za Real i bili penali i da samo Real igra fudbal a ostali odbojku. Kad se to sve izbalansira onda je za sve kriv Barsin lobi. :? Sramotni a istiniti su ovi podatci o penalima. Pogledaj koliko penala ima Barcelona - 5. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 14 nov 2013, 21:41

Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 14 nov 2013, 22:14

madridist je napisao/la:Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
znam da je tesko bilo gledat barcu u tolikim finalima zadnjih godina a reala nigdje zato razumijem toliku frustraciju ,sta ces tako vam pao grah ,al polako dozivices i ti nekad da real vidis u finalu ,proslo je samo 11-12 godina od zadnjeg finala ,al dobro je to moglo je bit i gore :mrgreen:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 14 nov 2013, 23:37

barca_87 je napisao/la:
madridist je napisao/la:Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
znam da je tesko bilo gledat barcu u tolikim finalima zadnjih godina a reala nigdje zato razumijem toliku frustraciju ,sta ces tako vam pao grah ,al polako dozivices i ti nekad da real vidis u finalu ,proslo je samo 11-12 godina od zadnjeg finala ,al dobro je to moglo je bit i gore :mrgreen:
poput 7upa naprimjer ;)
naprijed rejal

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 nov 2013, 02:33

Sveti je napisao/la:
barca_87 je napisao/la:
poput 7upa naprimjer ;)
covjek govori o drugim stvarima a ti ko skretnicar u nebitne kolosjeke. Umjesto 7up - ako pomenem peticu u cijeloj - mislim da ni tada neces razumjeti. ON NE GOVORI O BARSI
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 nov 2013, 09:55

Selektivno pamćenje,ko one ribe,da pojasnim,mene što se tiče može Madrid čekati još 30 godina na finale ali kad ga dočeka neka osvoji bez repova.
To što je barsa sa onakvim timom morala imati pomoć sudija da dodje do ona dva finala je barsina sramota i prljavština koju nikad ni jedan spin doktor neće moći saprati.Yebo titulu koju pokloni sudija.
Don Alfredo Di Stefano

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 nov 2013, 10:19

madridist je napisao/la:Selektivno pamćenje,ko one ribe,da pojasnim,mene što se tiče može Madrid čekati još 30 godina na finale ali kad ga dočeka neka osvoji bez repova.
To što je barsa sa onakvim timom morala imati pomoć sudija da dodje do ona dva finala je barsina sramota i prljavština koju nikad ni jedan spin doktor neće moći saprati.Yebo titulu koju pokloni sudija.
To je misljenje madridista koje samo oni vide. Isto tako se "ne sjecate i ne vidite" da je "greskom sudija" gol Mijatovica 98'e postignut iz ofsajda. " onclick="window.open(this.href);return false; Ili mozda nije bio ofsajd. Sve je to iz ugla ili tabora kluba iz kojeg gledas. Naravno da ti rijeci mnogih (Ferguson i sl.) da je onaj Barsin najbolji tim ikad - nista ne znace jer ti ne hrane dusu. Ali ponavljam mozete ubijediti sebe za te nase titule ali u onojm periodu niste mogli jedno.... pobijediti ni na vidiku .... to nesto govori.... I slazem se o selektivnosti ..... samo onaj gore post je covjek pisao o Realu a ne o 7up i petici u cijeloj...

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 nov 2013, 10:30

hahahahaha ne hrane dusu hahahahhhahaha evo ruka ako si ti dobar
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 15 nov 2013, 10:31

:lol:
Možeš pokušavat ali uspjet nećeš,cijeli svijet zna da bez sudija barsa ne bi vidila ta finala,čuj fanatika ofsajd :lol: naravno i ono nije bio gol, Zidane je s vanjske strane ubacio loptu a Valencia je oštećena za 8 penala.
Yebiga nisam ja kriv što će to zauvijek ostat upamćeno kao poklonjene titule barsi generacija dobrih fudbalera koju su uprljali glumci poput magarca alvesa i sudijske "pogreške svaki puta u njihovu korist" .
Don Alfredo Di Stefano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 nov 2013, 10:38

ma mogu oni pokusavati sprati i negirati ljagu ali ona ostaje, nepravedni i nezasluzeni trofeji, simuliranja, kuleski ciganluk na vrhuncu gdje se svako malo neko bez ikakvog razloga valja na terenu, viri kroz prste ruke, gleda i ceka pomoc sudija itd itd itd to se ne moze izbrisati ma koliko se neko trudio, citav svijet to zna
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 15 nov 2013, 10:50

madridist je napisao/la::lol:
Možeš pokušavat ali uspjet nećeš,cijeli svijet zna da bez sudija barsa ne bi vidila ta finala,čuj fanatika ofsajd :lol: naravno i ono nije bio gol, Zidane je s vanjske strane ubacio loptu a Valencia je oštećena za 8 penala.
Yebiga nisam ja kriv što će to zauvijek ostat upamćeno kao poklonjene titule barsi generacija dobrih fudbalera koju su uprljali glumci poput magarca alvesa i sudijske "pogreške svaki puta u njihovu korist" .
mozes i ti pokusavat al uspjet neces sa tim omalovazavanjem barcinih titula ,drugacija je stvarnost,jedan ferguson tu istu ekipu naziva najboljom ikada a realovi fanovi neka nastave sa istom pricom ko da ima kakvog efekta ko da su oni koji q u sviijetu fudbala . knjige se pisu o tim ekipama i dominaciji barce a realovi mogu samo pisat knjige zalbe i vjecito plakat ko kakve tetkice ,kakvi igraci takvi i navijaci,sve placljivci

por que ovo por que ono :|
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.