"U proteklih 5 godina, AC Milan i Roma zabili su po 39 golova iz penala, dok je sam Cristiano Ronaldo zabio 38 golova iz penala" Puj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Ako je istina onda je to stvarno brukaRickBlaine je napisao/la:Ne vjeruj svemu, pogotovo iz razloga sto je Milan sam u zadnje dvije godine imao 158 penala.
Da i sta je tu cudno ? To je samo cinjenica da je u zadnjih 5 godina Milanu i Romi svirano vise penala nego Realu.Sabinho je napisao/la:Kakav sam podatak vidio haha, pa hebo danasnji fudbal
"U proteklih 5 godina, AC Milan i Roma zabili su po 39 golova iz penala, dok je sam Cristiano Ronaldo zabio 38 golova iz penala" Puj
Dobro cinjenica da je poal tih penala sto je on dao izmisljeno a cine mu veliki udio u postignutim golovima (najbolji je igrac na svijetu trenutno bez dileme) i plus prvobitno je podatak bio da su ova dva tima skupa zabili,pa su kasnije ispravili a samim tim i jageoxx je napisao/la:Da i sta je tu cudno ? To je samo cinjenica da je u zadnjih 5 godina Milanu i Romi svirano vise penala nego Realu.Sabinho je napisao/la:Kakav sam podatak vidio haha, pa hebo danasnji fudbal
Mislim ono , da je Balloteli od 2009 u Milanu i da igra svaku utakmicu i izvodi svaki penal kao Ronaldo , vjerovatno bi se danas vrtio podatak kako je Balotelli sam zabio 50 golova iz penala dok je Roma zabila samo 39...
Kako glup podatak
Ili drugim rijecima: Real Madrid, 62 goals. Posto niko drugi osim njega nije sutao. I naravno, niko nije manje fulao od nejga, tako da dodjes na neku normalnu, prosjecnu brojku za svakog. Samo ukljuci RAM ispod kose.Sabinho je napisao/la:-Cristiano Ronaldo 62 goals hahaha
Nemoj samo pomisliti da su sve penali za Real i bili penali i da samo Real igra fudbal a ostali odbojku. Kad se to sve izbalansira onda je za sve kriv Barsin lobi.geoxx je napisao/la:Ma ne , stvarno je glup podatak jer je cinjenica da igra covjek svaku utakmicu Reala i svaki penal dosudjen Realu on pretvori u gol .
Također je niđe veze argument da mu penali cine velik udio u postignutim golovima...
Za Portugal nije zabio vise od 5 golova iz penala od 43 ukupno
Liga prvaka 58 golova - 4 iz penala
Primera 162 gola - 35 iz penala
Kup kralja 17 golova - 1 iz penala
Najzad jel fazon ismijavati covjeka jer svoje penale efikasno pretvara u gol
znam da je tesko bilo gledat barcu u tolikim finalima zadnjih godina a reala nigdje zato razumijem toliku frustraciju ,sta ces tako vam pao grah ,al polako dozivices i ti nekad da real vidis u finalu ,proslo je samo 11-12 godina od zadnjeg finala ,al dobro je to moglo je bit i goremadridist je napisao/la:Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
poput 7upa naprimjerbarca_87 je napisao/la:znam da je tesko bilo gledat barcu u tolikim finalima zadnjih godina a reala nigdje zato razumijem toliku frustraciju ,sta ces tako vam pao grah ,al polako dozivices i ti nekad da real vidis u finalu ,proslo je samo 11-12 godina od zadnjeg finala ,al dobro je to moglo je bit i goremadridist je napisao/la:Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
covjek govori o drugim stvarima a ti ko skretnicar u nebitne kolosjeke. Umjesto 7up - ako pomenem peticu u cijeloj - mislim da ni tada neces razumjeti. ON NE GOVORI O BARSISveti je napisao/la:poput 7upa naprimjerbarca_87 je napisao/la:znam da je tesko bilo gledat barcu u tolikim finalima zadnjih godina a reala nigdje zato razumijem toliku frustraciju ,sta ces tako vam pao grah ,al polako dozivices i ti nekad da real vidis u finalu ,proslo je samo 11-12 godina od zadnjeg finala ,al dobro je to moglo je bit i goremadridist je napisao/la:Što se lp tiče tu barselona i ne treba penale, puno je efikasnije da sudija osakati protivnika za igrača manje i onda će kunta-kinte sa tiktakom da dominira u posjedu(barem je tako bilo do sada) i prodje do finala.
To je misljenje madridista koje samo oni vide. Isto tako se "ne sjecate i ne vidite" da je "greskom sudija" gol Mijatovica 98'e postignut iz ofsajda. " onclick="window.open(this.href);return false; Ili mozda nije bio ofsajd. Sve je to iz ugla ili tabora kluba iz kojeg gledas. Naravno da ti rijeci mnogih (Ferguson i sl.) da je onaj Barsin najbolji tim ikad - nista ne znace jer ti ne hrane dusu. Ali ponavljam mozete ubijediti sebe za te nase titule ali u onojm periodu niste mogli jedno.... pobijediti ni na vidiku .... to nesto govori.... I slazem se o selektivnosti ..... samo onaj gore post je covjek pisao o Realu a ne o 7up i petici u cijeloj...madridist je napisao/la:Selektivno pamćenje,ko one ribe,da pojasnim,mene što se tiče može Madrid čekati još 30 godina na finale ali kad ga dočeka neka osvoji bez repova.
To što je barsa sa onakvim timom morala imati pomoć sudija da dodje do ona dva finala je barsina sramota i prljavština koju nikad ni jedan spin doktor neće moći saprati.Yebo titulu koju pokloni sudija.
mozes i ti pokusavat al uspjet neces sa tim omalovazavanjem barcinih titula ,drugacija je stvarnost,jedan ferguson tu istu ekipu naziva najboljom ikada a realovi fanovi neka nastave sa istom pricom ko da ima kakvog efekta ko da su oni koji q u sviijetu fudbala . knjige se pisu o tim ekipama i dominaciji barce a realovi mogu samo pisat knjige zalbe i vjecito plakat ko kakve tetkice ,kakvi igraci takvi i navijaci,sve placljivcimadridist je napisao/la:![]()
Možeš pokušavat ali uspjet nećeš,cijeli svijet zna da bez sudija barsa ne bi vidila ta finala,čuj fanatika ofsajdnaravno i ono nije bio gol, Zidane je s vanjske strane ubacio loptu a Valencia je oštećena za 8 penala.
Yebiga nisam ja kriv što će to zauvijek ostat upamćeno kao poklonjene titule barsi generacija dobrih fudbalera koju su uprljali glumci poput magarca alvesa i sudijske "pogreške svaki puta u njihovu korist" .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.