Naumpao mu bankovni račun, pa mu misli odletile negdje drugoTritolone je napisao/la:Poslan da sabotira![]()
Doduse nije se ni vas iskaza
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
pa ovo im je domet, top 3/4 ekipe u evropi što nije loše 
za odbranu ne moraju brinuti ni narednu deceniju, klimava je sredina i ofanzivni dio.
mrtva trka je između bernardeskog i berardija za najveću talijansku prevaru, pa yebote grom kako se oni procjenjuju na 40-50 miliona
za odbranu ne moraju brinuti ni narednu deceniju, klimava je sredina i ofanzivni dio.
mrtva trka je između bernardeskog i berardija za najveću talijansku prevaru, pa yebote grom kako se oni procjenjuju na 40-50 miliona
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Veca prevara je Dollarumma, ne znam jel lik sta odbranio na ovom turniru. Berardi je svakako krs, Bernadeschi nije 50m al je ok.
embrace the chaos
Ipak je to Berardi.rope11 je napisao/la:mrtva trka je između bernardeskog i berardija za najveću talijansku prevaru, pa yebote grom kako se oni procjenjuju na 40-50 miliona
Odrazila se ova saga oko ugovora na njega, očigledno je to.Denno je napisao/la:Veca prevara je Dollarumma, ne znam jel lik sta odbranio na ovom turniru. Berardi je svakako krs, Bernadeschi nije 50m al je ok.
Al' eto sve u svemu, nisu loše odigrali ovo prvenstvo. U polufinalu su naletili na jaču reprezentaciju i ispali, prosto i jednostavno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ovo prvenstvo najbolje pokazuje kakve posljedice je na Dollarumu ostavila prica oko produženja ugovora. Mozete misliti kako bi propao da pregleda prvenstvo s klupe. Svjesni su toga sada i oni pa okrecu ploču.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
jbg on je mlađi od njih 5 godina što nije zanemarljiva razlika, a i psihički je u kanalu poslije svega što se izdešavalo pa mu tu možemo naći opravdanje za lošije igre, ali on jeste generalno gledajući samo vanserijski talenat koji se tek treba razviti u wc igrača.Denno je napisao/la:Veca prevara je Dollarumma, ne znam jel lik sta odbranio na ovom turniru. Berardi je svakako krs, Bernadeschi nije 50m al je ok.
meni je ovdje jedino caldara i donekle pelegrini gotivan, ovo ostalo je nahajpano do boga.
ali kad spojiš seniorsku i U21 reprezentaciju, ima tu finog materijala u svakom slučaju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Djecak ga samo nije primio sa pola terena. Izresetali su ga i jedini krivac je Di Biago koji ga je stavio nakon svega na gol. Ponavljam po ko zna koji put, ova italija sa Favilliom bi bila bolja 10 puta.
Max Allegri
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Berardi nikad nece biti igrac jer ima seljački mentalitet, bernandeschi mozr biti dobar jer ima dobru radnu etiku..ali nikad vrhunski.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT
Bernandeschi nije loš igrač, doduše priče o 40, 50m za njega su bajke, al' za nekih 20ak miliona je odlična opcija.
Slazem se. 20m je neka mjera za Bernardeschia i svakako bi ga trebalo vidjeti u boljeg klubu i na vecem nivou.
embrace the chaos
Ne znam da li se vaši interesuju za njega, sad poslije odlaska Salaha on bi vam mogao biti jedna od opcija za novo krilo.Denno je napisao/la:Slazem se. 20m je neka mjera za Bernardeschia i svakako bi ga trebalo vidjeti u boljeg klubu i na vecem nivou.
Italija ima kapaciteta da osvoji nešto tamo nekad 2032.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bi da ne kosta koliko i Salah. Tako da se nasi interesuju za Berardija, Thauvina i slicne, barem tako mediji prenoseRaonffa je napisao/la:Ne znam da li se vaši interesuju za njega, sad poslije odlaska Salaha on bi vam mogao biti jedna od opcija za novo krilo.Denno je napisao/la:Slazem se. 20m je neka mjera za Bernardeschia i svakako bi ga trebalo vidjeti u boljeg klubu i na vecem nivou.
embrace the chaos
Napuhala mu Fiorentina cijenu jbg, a Berardi i taj Thauvin su bezveze igrače, daleko od nekoga ko vam može zamjeniti Salaha.Denno je napisao/la:Bi da ne kosta koliko i Salah. Tako da se nasi interesuju za Berardija, Thauvina i slicne, barem tako mediji prenoseRaonffa je napisao/la:Ne znam da li se vaši interesuju za njega, sad poslije odlaska Salaha on bi vam mogao biti jedna od opcija za novo krilo.Denno je napisao/la:Slazem se. 20m je neka mjera za Bernardeschia i svakako bi ga trebalo vidjeti u boljeg klubu i na vecem nivou.
- MysticAladin
- Kontakt:
Pa danas ako iole nešto zna sa loptom i mlad je, cijena je 50m, jer potencijalno može izrasti u WC igrača. Da bi se to desilo treba da se poklopi još 50 drugih stvari koje se poklope baš tako nekako, 1/50 puta.
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Italija u 4 utakmice na prvenstvu iz 10 suteva primila 6 golova 
- BuffonGigi
- Kontakt:
Berardi je idealan igrac za Inter, s njim i Gagliardinijem bi im buducnost bila bas kao i sadasnjost.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jel Gaglia ne valja zbog tog jednog crvenog (inače jedna utakmica se uvijek smatra kao mjerilo) ili jer ga vi niste uspjeli dovest?BuffonGigi je napisao/la:Berardi je idealan igrac za Inter, s njim i Gagliardinijem bi im buducnost bila bas kao i sadasnjost.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.