Interesantan je vama vaš igrač, ali u Levanteu nije odigrao ni tekmeNjihov najinteresantniji igrač, bar za Arsenal, je Welington Silva. Jel' ti poznato ? Sad znaš zašto dominiraju.

Btw. Tema će biti aktivna koliko i Levante

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Interesantan je vama vaš igrač, ali u Levanteu nije odigrao ni tekmeNjihov najinteresantniji igrač, bar za Arsenal, je Welington Silva. Jel' ti poznato ? Sad znaš zašto dominiraju.
http://www.transfermarkt.de/de/levante- ... _3368.html" onclick="window.open(this.href);return false;GunnerS je napisao/la:Možel' njih sastav, znam da je vrijednost sastava oko 35 M Eura
fali ti nekoŠPANIJA - PRIMERA DIVISION
1. Levante 9 7 2 0 23
2. Barcelona 9 6 3 0 21
Što je najsmiješnije taj Kone je proglašen viškom/suficitom u Sevilli...seljakaju ga po posudbama (prvo Hannover, sad Levante) a još uvijek je igrac Seville.Reuf je napisao/la:Levante je simpatican klub ali koliko dugo mogu ? Mislim jako jako kratko.
Iako je to skupina odlicnih fudbalera sa pregrst iskustva i uz par mladih i super talentovanih igraca.
Ovo sto gledamo za sada zasigurno nije slucajno.Levante igra jako organizovano i zrelo takticki.
Imaju onog Kone-a u napadu lik jede ostale igrace ko siroce.
Zelim im sto duzi ostanak na vrhu
Vjerovatno mu odgovara sredina gdje je on krucijalan i ima glavnu ulogu i zavrsnu rijecspizz je napisao/la:Što je najsmiješnije taj Kone je proglašen viškom/suficitom u Sevilli...seljakaju ga po posudbama (prvo Hannover, sad Levante) a još uvijek je igrac Seville.Reuf je napisao/la:Levante je simpatican klub ali koliko dugo mogu ? Mislim jako jako kratko.
Iako je to skupina odlicnih fudbalera sa pregrst iskustva i uz par mladih i super talentovanih igraca.
Ovo sto gledamo za sada zasigurno nije slucajno.Levante igra jako organizovano i zrelo takticki.
Imaju onog Kone-a u napadu lik jede ostale igrace ko siroce.
Zelim im sto duzi ostanak na vrhu
1.Real Madrid 25
2.Barcelona 24
3.Levante 23 (-1)
Čini se da će ovako i ostati,jer nakon prvih 45 minuta Levante protiv Osasune gubi 2:0Zomby je napisao/la:1.Real Madrid 25
2.Barcelona 24
3.Levante 23 (-1)
Naravno da je uredu, jer cilj treba biti jačanje lige.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sve to stoji oko EPL-a, al pitanje je dal je uredu da jedan Manchester United, Chelsea ili Arsenal zaradjuju isto kao i Wigan, Wolvsi ili Blackburn...
a svi znam da je gledanost prvih bar tri puta vece od gledanosti drugih ekipa koje sam nabrojo...
OK, jasno je da je manje-vise svejedno koju utakmicu EPL-a gledas, bice zanimljiva, dok s druge strane nije svejedno koju utakmicu spanske lige gledas...spielführer_21 je napisao/la:Naravno da je uredu, jer cilj treba biti jačanje lige.ZELJO DO GROBA je napisao/la:pa sve to stoji oko EPL-a, al pitanje je dal je uredu da jedan Manchester United, Chelsea ili Arsenal zaradjuju isto kao i Wigan, Wolvsi ili Blackburn...
a svi znam da je gledanost prvih bar tri puta vece od gledanosti drugih ekipa koje sam nabrojo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.