NBA sezona 2010\2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: NBA sezona 2010\2011
Ukoliko dodje naredne sezone do smanjena placa igracima u NBA ligi i na snagu stupi tzv. Lockout Dirk Nowitzki je izjavio da se vraca u Njemacku gdje ce zavrsiti svoju karijeru. Kao moguce destinacije se spominju Alba Berlin, Borse Baskets i Bayern Muenchen.
Eh sada pitanje za one koji malo detaljnije prate NBA ligi i njene strukture. Kolika je mogucnost da dodje do "strajka" igraca i poduzima li se sta da se rjesi taj problem. Unaprijed hvala na odgovoru.
Po misljenju glup potez NBA lige i sami sebi kopaju grob ovom odlukom.
Eh sada pitanje za one koji malo detaljnije prate NBA ligi i njene strukture. Kolika je mogucnost da dodje do "strajka" igraca i poduzima li se sta da se rjesi taj problem. Unaprijed hvala na odgovoru.
Po misljenju glup potez NBA lige i sami sebi kopaju grob ovom odlukom.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Donnie Darko
- Kontakt:

nba liga zeli u buducnosti izbaciti dresove u potpunosti, te bi igraci igrali samo u ovome gore, sto trenutno moraju imati ispod dresa
smijesno jbt.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ukinuli atdhe i rojadirectu do daljnjeg, a koje sranje 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
sta?Donnie Darko je napisao/la:ukinuli atdhe i rojadirectu do daljnjeg, a koje sranje
au vidi pogledaj stvarno,nemogu da verujem u pm da se nose
- SaltCityAttack
- Kontakt:
dema je napisao/la:znaci tvoj kriterij su godine ma daj nemoj zezat sta fali sto je mlad ako je zasluzi nek mu daju,a ako ne i ne treba mujose je napisao/la:Svaka cast Roseu, igra fantasticnu sezonu, ali mislim da nece biti MVP. Jednostavno je jos premlad i prerano je da mu je daju. Jedino ako bi doveo Chicago do poz. br. 1 na Istoku, a to mislim da nije moguce.
Ostalo je jos malo manje od pola sezone, jos je rano da se moze izvuci neki siguran kandidat za MVP-a. Ove godine bi izbor mogao biti vise "politicki", jer nema (jos uvijek) nekog igraca koji se posebno istice u odnosu na druge
a ajde onda reci kome bi ti dao mvp dosad
jesu godine Dema care
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ma de, i felton igra jako dobru sezonu... lik je pravi billups... daj ne zajebavaj kakav crni amareadriano_leite je napisao/la:Amare je vise zasluzuje nego James ili Wade. Amare igra vjerovatno sezonu karijere, sam vuce Knickse, mnogo je uticao na igre Knicksa, zato bi je i trebao dobiti prije nego James.Donnie Darko je napisao/la:zasto bi nagradu trebalo dati nekome poput amaea? igrac cija ekipa jedva ima pozitivan skor sigurno ne zasluzuje mvp nagradu.
edit: a da ne kazem o tome da ce je dobit, nema sanse.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
po dosada pokazanim,msm da moze na all star...igra zaista fenomenalnodema je napisao/la:kazu da ce felton na all star vidim da se trude da ga ugurajuSaltCityAttack je napisao/la:dema je napisao/la:boston ima 4 all star igraca
miami ima 3 all star igraca
new york ce kazu imat 2 all star igraca
chicago ima 1 all star igraca
e sad mi recite sto je adriano u pravu oce li dobit onaj ko pored sebe ima all star igrace ili onaj ko vecinu sezone nosi svoju ekipu
ko je to drugi all star igrac kod Knicka majketi pa da se objesim ako jos neko bude izabran
- adriano_leite
- Kontakt:
Dragi Aminu, cuj kakav Amare? Pa jesi li ti gledao kako lik igra? Igra sezonu zivota, u svim parametrima je napredovao, a pogledaj i Knickse kako igraju u minutama kada Amare nije na parketu. Covjek je motorna snaga Knicksa, bez njega Knicksi se ne bi borili za PO, SIGURNO. Covjek ubacuje 26.2 poena po utakmici, ima 8.8 skokova po utakmici, 2.2 bloka po utakmici, 2.7 asista, 1 ukradena po utakmici, sut iz igre oko 50% te sa slobodnih oko 80%, znaci sigurno sezona zivota za Amarea i vise zasluzuje nagradu negoli James ili Wade (ne kazem da ce je Amare uzeti ili da je zasluzuje, ali u poredjenju sa Jamesom i Wadeom je sigurno da je on vise zasluzuje od tog dvojca).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- alfarouqaminu
- Kontakt:
zaista si smesan ako mss da ce amare uzme MVP titulu... ma lik nema ni neki skor sa ekipom da bi bio u konkurenciji za MVP-a... pa samo pogledaj koje brojeke ima james,westbrook.... mnogo bolje pa pogledaj westbrooka puno je kompletniji od amarea, da ne govorim o odbrani, to necu ni spomenuti, za lika rec odbrana je atomska fizikaadriano_leite je napisao/la:Dragi Aminu, cuj kakav Amare? Pa jesi li ti gledao kako lik igra? Igra sezonu zivota, u svim parametrima je napredovao, a pogledaj i Knickse kako igraju u minutama kada Amare nije na parketu. Covjek je motorna snaga Knicksa, bez njega Knicksi se ne bi borili za PO, SIGURNO. Covjek ubacuje 26.2 poena po utakmici, ima 8.8 skokova po utakmici, 2.2 bloka po utakmici, 2.7 asista, 1 ukradena po utakmici, sut iz igre oko 50% te sa slobodnih oko 80%, znaci sigurno sezona zivota za Amarea i vise zasluzuje nagradu negoli James ili Wade (ne kazem da ce je Amare uzeti ili da je zasluzuje, ali u poredjenju sa Jamesom i Wadeom je sigurno da je on vise zasluzuje od tog dvojca).
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LaMarcus Aldridge 40 poena uz 11 skokova u pobedi portlanda nad san antonijom 
- bear grylls
- Kontakt:
kakva bi bila ova ekipa portlanda da mogu ostat zdravi steta prava
- alfarouqaminu
- Kontakt:
bili bi sigurno sampioni,da im je greg oden zdrav i brandon roy... oden bi bio jedan od najbooljih centara ako ne i najbolji ...roj takodje,sjajan suter....uzz milera,aldreaga, batuma...sigurno bi konkurisali za titulubear grylls je napisao/la:kakva bi bila ova ekipa portlanda da mogu ostat zdravi steta prava
- bear grylls
- Kontakt:
da bili bi stransni pod kosem tesko bi im ko mogao paritati al vidjecemo sljedece sezone ako oden konacno izbjegne povrede
Ma i on i Roy nece nikada biti isti...mora ce drasticno promjeniti nacin igranja kako bi izbjegavali povrede...sad bi rekao sta da su jos uzeli Duranta ali kakve su nafake vjerovantno bi i on propao..bear grylls je napisao/la:da bili bi stransni pod kosem tesko bi im ko mogao paritati al vidjecemo sljedece sezone ako oden konacno izbjegne povrede
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bear grylls
- Kontakt:
hh ima i toga previse je povreda tu ali dobro jos uvijek to moze biti jako dobra ekipa mladi su imaju i dosta dobru klupu sa ovim mladim igracima samo im treba malo srece inace ta kombinacija aldridge i oden pod kose a roy i miller na suterskim pozicijama strasno bi biloRaul_64 je napisao/la:Ma i on i Roy nece nikada biti isti...mora ce drasticno promjeniti nacin igranja kako bi izbjegavali povrede...sad bi rekao sta da su jos uzeli Duranta ali kakve su nafake vjerovantno bi i on propao..bear grylls je napisao/la:da bili bi stransni pod kosem tesko bi im ko mogao paritati al vidjecemo sljedece sezone ako oden konacno izbjegne povrede
- adriano_leite
- Kontakt:
Ti Aminu ili ne znas citati ili neces da citas, boldirao sam ti sta treba da procitas, ili neka neko za tebe procita ako ti ne znas. Znaci da ti opet pojasnim, nisam rekao da ce je Amare uzeti, ili da je zasluzuje, nego je zasluzuje u odnosu na Jamesa i Wadea (znaci da je James i Wade ne zasluzuju). Sto se tice Westbrooka, opet je i njemu lakse igrati jer ima Duranta u ekipi, a Amare nema nikoga ko se moze porediti sa Durantom. Znaci procitaj opet sta sam ti boldirao i podvukao, ako ti ne znas procitati, nek ti neko procita.alfarouqaminu je napisao/la:zaista si smesan ako mss da ce amare uzme MVP titulu... ma lik nema ni neki skor sa ekipom da bi bio u konkurenciji za MVP-a... pa samo pogledaj koje brojeke ima james,westbrook.... mnogo bolje pa pogledaj westbrooka puno je kompletniji od amarea, da ne govorim o odbrani, to necu ni spomenuti, za lika rec odbrana je atomska fizikaadriano_leite je napisao/la:Dragi Aminu, cuj kakav Amare? Pa jesi li ti gledao kako lik igra? Igra sezonu zivota, u svim parametrima je napredovao, a pogledaj i Knickse kako igraju u minutama kada Amare nije na parketu. Covjek je motorna snaga Knicksa, bez njega Knicksi se ne bi borili za PO, SIGURNO. Covjek ubacuje 26.2 poena po utakmici, ima 8.8 skokova po utakmici, 2.2 bloka po utakmici, 2.7 asista, 1 ukradena po utakmici, sut iz igre oko 50% te sa slobodnih oko 80%, znaci sigurno sezona zivota za Amarea i vise zasluzuje nagradu negoli James ili Wade (ne kazem da ce je Amare uzeti ili da je zasluzuje, ali u poredjenju sa Jamesom i Wadeom je sigurno da je on vise zasluzuje od tog dvojca).
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ja bi samarcinu opalio radi ovog, stalno ovako nekog izhebe jer uopste ne cita post vec samo nesto napise da se napravi pametan, a cilj mu skupit 10000 postova.adriano_leite je napisao/la:Ti Aminu ili ne znas citati ili neces da citas, boldirao sam ti sta treba da procitas, ili neka neko za tebe procita ako ti ne znas. Znaci da ti opet pojasnim, nisam rekao da ce je Amare uzeti, ili da je zasluzuje, nego je zasluzuje u odnosu na Jamesa i Wadea (znaci da je James i Wade ne zasluzuju). Sto se tice Westbrooka, opet je i njemu lakse igrati jer ima Duranta u ekipi, a Amare nema nikoga ko se moze porediti sa Durantom. Znaci procitaj opet sta sam ti boldirao i podvukao, ako ti ne znas procitati, nek ti neko procita.alfarouqaminu je napisao/la:zaista si smesan ako mss da ce amare uzme MVP titulu... ma lik nema ni neki skor sa ekipom da bi bio u konkurenciji za MVP-a... pa samo pogledaj koje brojeke ima james,westbrook.... mnogo bolje pa pogledaj westbrooka puno je kompletniji od amarea, da ne govorim o odbrani, to necu ni spomenuti, za lika rec odbrana je atomska fizikaadriano_leite je napisao/la:Dragi Aminu, cuj kakav Amare? Pa jesi li ti gledao kako lik igra? Igra sezonu zivota, u svim parametrima je napredovao, a pogledaj i Knickse kako igraju u minutama kada Amare nije na parketu. Covjek je motorna snaga Knicksa, bez njega Knicksi se ne bi borili za PO, SIGURNO. Covjek ubacuje 26.2 poena po utakmici, ima 8.8 skokova po utakmici, 2.2 bloka po utakmici, 2.7 asista, 1 ukradena po utakmici, sut iz igre oko 50% te sa slobodnih oko 80%, znaci sigurno sezona zivota za Amarea i vise zasluzuje nagradu negoli James ili Wade (ne kazem da ce je Amare uzeti ili da je zasluzuje, ali u poredjenju sa Jamesom i Wadeom je sigurno da je on vise zasluzuje od tog dvojca).
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
dijelim tvoje misljenje sto se tice amare-a .nebi knicksi vidjeli po bez njegaadriano_leite je napisao/la:Dragi Aminu, cuj kakav Amare? Pa jesi li ti gledao kako lik igra? Igra sezonu zivota, u svim parametrima je napredovao, a pogledaj i Knickse kako igraju u minutama kada Amare nije na parketu. Covjek je motorna snaga Knicksa, bez njega Knicksi se ne bi borili za PO, SIGURNO. Covjek ubacuje 26.2 poena po utakmici, ima 8.8 skokova po utakmici, 2.2 bloka po utakmici, 2.7 asista, 1 ukradena po utakmici, sut iz igre oko 50% te sa slobodnih oko 80%, znaci sigurno sezona zivota za Amarea i vise zasluzuje nagradu negoli James ili Wade (ne kazem da ce je Amare uzeti ili da je zasluzuje, ali u poredjenju sa Jamesom i Wadeom je sigurno da je on vise zasluzuje od tog dvojca).
dokazao da moze bez nasha
- alfarouqaminu
- Kontakt:
a sto se tice tebe, nisi mi odgovorio na ono pitanje.... ti si rekao da gasol nije superstar,jer nije glavni u ekipi, pa sada mi reci koji igrac bi bio glavni u ekipi pored bryanta?BIHfan je napisao/la:
Ja bi samarcinu opalio radi ovog, stalno ovako nekog izhebe jer uopste ne cita post vec samo nesto napise da se napravi pametan, a cilj mu skupit 10000 postova.
Fisher.alfarouqaminu je napisao/la:a sto se tice tebe, nisi mi odgovorio na ono pitanje.... ti si rekao da gasol nije superstar,jer nije glavni u ekipi, pa sada mi reci koji igrac bi bio glavni u ekipi pored bryanta?BIHfan je napisao/la:
Ja bi samarcinu opalio radi ovog, stalno ovako nekog izhebe jer uopste ne cita post vec samo nesto napise da se napravi pametan, a cilj mu skupit 10000 postova.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.