Pantelić je prejak igrač

Ma za njega se mora stvoriti mjesto u prvih 11,on ne smije ispaštati zbog U21.
Njega na desno krilo a Moldavskog Pantelića na lijevo krilo. Kakav bi to atomski fudbal bio.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:19Ma za njega se mora stvoriti mjesto u prvih 11,on ne smije ispaštati zbog U21.
Još je par dana za transfere, nadam se da će netko izletjeti zadnji dan kao prošle godine Salčin i Peco,makar na posudbuVictoriasFikret je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:31Njega na desno krilo a Moldavskog Pantelića na lijevo krilo. Kakav bi to atomski fudbal bio.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 avg 2022, 19:19Ma za njega se mora stvoriti mjesto u prvih 11,on ne smije ispaštati zbog U21.
Ja sam se tek sokirao kad sam vidio da je Jogunovicu koji je nedavno potpisao ugovor 15.JuzniBosanac je napisao/la: ↑10 avg 2022, 12:07Nije mi jasno, mislim vijest je odlicna ali onaj mali Milak..njemu je samo 16 godina?I jucer je u Gabeli zabio, odkuda on sada medju seniorima?
Ja pratim ovog malog Jogunovica.Kazu da je Boro Primorac bio najbolji centarhalf/stoper Veleza svih vremena. E za ovog malog Jogunovica kazuZauvijekSamoVelez je napisao/la: ↑10 avg 2022, 12:27Ja sam se tek sokirao kad sam vidio da je Jogunovicu koji je nedavno potpisao ugovor 15.JuzniBosanac je napisao/la: ↑10 avg 2022, 12:07Nije mi jasno, mislim vijest je odlicna ali onaj mali Milak..njemu je samo 16 godina?I jucer je u Gabeli zabio, odkuda on sada medju seniorima?
I mali Puce je igrao protiv Radnika u prijateljskoj tako da cemo izgleda dosta sansi davati klincima u ovim prijateljskim utakmicama.
Eno slike sa treninga već radi sa loptom.
Ma ko ga ****, nije vrijedan spomena. Mi se trebamo okrenuti sebi i gledati svoja posla. Atmosfera u ekipi se podiže, stvari polako sjedaju na svoje mjesto.
Kontam te 100%THOMASSHELBY je napisao/la: ↑10 avg 2022, 21:40Znam i u pravu si ali nisam mogao odoliti![]()
Utakmica sa Leotarom je iznimno važna. Prvo jer sa 3 boda dobiješ još samopouzdanja pred zaostalu utakmicu sa Igmanom gdje ti pobjeda može donijeti mjesto u vrhu pred utakmicu sa svinjama u Gabeli. Prošle godine smo izgubili Evropu zbog ovakvih utakmica kroz ligu i čak bili u zoni borbe za opstanak. Lijepo je dobiti Zelju,Sarajevo,Tuzlu i svinje ali bodovi iz ovih utakmica sa ekipama koje su u donjem dijelu tabele donose vrh .Reds93 je napisao/la: ↑11 avg 2022, 08:21Bilo bi stvarno dobro dobiti Leotar, time bi bili jedna od 3 ekipe koje su neporažene. Jeste rano i jeste početak lige, ali to bi bilo baš fino,vjetar u leđa timu.
Gledam trening, raspoloženje se čini puno bolje, Osim izgleda bolje i raspoloženije, možda su riješili te početne probleme što su imali, nadam se.
Držimo fige i navijamo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.