Savovic je vec odbio poziv..Celikovac je napisao/la:Hmm cisto sumnjam da bi Boris Savovic igrao za nas...ne znam zasto ali jednostavno imam osjecaj takav.
U intervjuu pise da Aco radi besplatno, nisam znao taj podatak... Kapa dole majstore sad si mi jos drazi
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I onda jedna kontra kada se Mirza naljutio i pomracenje u Skenderiji
Showtime je poceo. Kakvo je to kucanje bilo za 2+1. Nevjerovatno. Aco je kad smo odbranili jedan napad, sutnuo dvije flase vode da je to bilo
..Denis Bajramovic nesto prica, kaze Aco ajde sjedi dobro je dobro..Aco je veceras zelio u startu da odigra pick sa Mirzom i to je prolazilo. Prvi napad je odmah Mirza ostavio Persica samog koji je pogodio.
Aco pocinje utakmicu sa rijecima, nadriblavat ce i pokusat' igrati sto vise izolacije i sto vise 1 na 1. Trice ce sutirati, moramo biti koncentrisani i pripaziti. Otvorili smo dobro, ali nista nismo mogli da odbranimo. Prvo poluvrijeme nas je Mirza drzao, Nihad je opet bio dominantan,Crni standardno, Kikan je bio los poslije se prikljucio. Persic masio otvorene suteve, Masic dobio pet licnih, umalo nije tuca izbila, iako su nas tukli, a Kockar i Zurap slabo sta svirali. Onda se Mirza naljutio, raskuc'o covjeka i poceli smo da igramo.
U drugom dijelu se Nihad prikljucio sa cetiri trice u trecoj cetvrtini, Mirza nastavio, Kikan se poslije pridruzio, a Mitrovic trice masio u nizu. Crni opet dobar, Sinanovic vrlo lose, nadam se da ce da se probudi.
Crni - Opet vodio nase napade, postao je konstanta. U nekim trenucima djeluje da nece da postigne kos, nego samo da asistira. Uziva u timu.
Naletilic - Veceras korektno odradio svoje minute, u odbrani. Cak i jedan fin ulaz imao.
Djedovic - Opet dominacija. Sjajna igra u odbrani, u napadu trci odlicno, pogadja izvana.
Mitrovic - Pet suteva za tri, pet promasaja. U odbrani je bio dobar.
Persic - Sutirao 7 trica, pogodio 2. Sve ostale su bile otvorene, odbranu dobro opet.
Masic - Masic rano usao u licne, u prvom dijelu odmah izasao. Nije nista pruzio, ali ce biti to sve ok.
Mirza - Odigrao maestralnu utakmicu, sve je ulazilo veceras. Bile su dvije situacije kao Dirk Nowitzki i trice
Kikan - Losija partija nego inace, poslije je malo dosao do sebe. U odbrani losih reakcija je bilo, ali bila mu je potrebna ova malo losija tekma.
Sinanovic - I on je veceras bio losiji, ali za treceg centra dogodine na Eurobasketu bice to ok. Kad nemas rjesenja za protivnickog razbijaca 1 na 1 da ga uvedes.

Showtime je poceo. Kakvo je to kucanje bilo za 2+1. Nevjerovatno. Aco je kad smo odbranili jedan napad, sutnuo dvije flase vode da je to bilo

Aco pocinje utakmicu sa rijecima, nadriblavat ce i pokusat' igrati sto vise izolacije i sto vise 1 na 1. Trice ce sutirati, moramo biti koncentrisani i pripaziti. Otvorili smo dobro, ali nista nismo mogli da odbranimo. Prvo poluvrijeme nas je Mirza drzao, Nihad je opet bio dominantan,Crni standardno, Kikan je bio los poslije se prikljucio. Persic masio otvorene suteve, Masic dobio pet licnih, umalo nije tuca izbila, iako su nas tukli, a Kockar i Zurap slabo sta svirali. Onda se Mirza naljutio, raskuc'o covjeka i poceli smo da igramo.
U drugom dijelu se Nihad prikljucio sa cetiri trice u trecoj cetvrtini, Mirza nastavio, Kikan se poslije pridruzio, a Mitrovic trice masio u nizu. Crni opet dobar, Sinanovic vrlo lose, nadam se da ce da se probudi.
Crni - Opet vodio nase napade, postao je konstanta. U nekim trenucima djeluje da nece da postigne kos, nego samo da asistira. Uziva u timu.
Naletilic - Veceras korektno odradio svoje minute, u odbrani. Cak i jedan fin ulaz imao.
Djedovic - Opet dominacija. Sjajna igra u odbrani, u napadu trci odlicno, pogadja izvana.
Mitrovic - Pet suteva za tri, pet promasaja. U odbrani je bio dobar.
Persic - Sutirao 7 trica, pogodio 2. Sve ostale su bile otvorene, odbranu dobro opet.
Masic - Masic rano usao u licne, u prvom dijelu odmah izasao. Nije nista pruzio, ali ce biti to sve ok.
Mirza - Odigrao maestralnu utakmicu, sve je ulazilo veceras. Bile su dvije situacije kao Dirk Nowitzki i trice

Kikan - Losija partija nego inace, poslije je malo dosao do sebe. U odbrani losih reakcija je bilo, ali bila mu je potrebna ova malo losija tekma.
Sinanovic - I on je veceras bio losiji, ali za treceg centra dogodine na Eurobasketu bice to ok. Kad nemas rjesenja za protivnickog razbijaca 1 na 1 da ga uvedes.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
evo utakmice sa finskom kada su igrali hukic, suljanovic,... .
http://filecloud.io/nl30ypad" onclick="window.open(this.href);return false;
selam
selam

Ne znam u kakvom sastavu dolazi Gruzija, ali ako su tu Shermadini, Pachulia, Sanikadze, Markoishvili, talentovani Shengelia, Amerikanac Pullen koga smo i mi htjeli, vjerovatno su prvi favoriti grupe, mada nisu puno bolji od nas.
da i ja napomenem da se morate prvo registrovati pa onda skinuti tekmuedinjo-bih je napisao/la:evo utakmice sa finskom kada su igrali hukic, suljanovic,... .
selam

Ako se plasiramo na EP ja iskreno,ali bas iskreno ocekujem da se Savovic prikljuci repci i najiskrenije mislim da ce on zaigrati za nas tim.Da nebudem "lazno skroman" ocekujem i Sutona i ako je bio na spisku Jasmina Repeše..Imam osjecaj da bi ih obojicu mogli gledat u nasem timu..Znam da je Suton odbio da zaigra za nas,zbog poziva koji je ocekivao iz KSH,ali eto nije mu se dalo,i mislim da ce i njemu i Savovicu biti drago da zaigraju sljedece godine u Sloveniji.Posto nemaju mjesta da zaigraju u zeljenim reprezentacija,mislim da ce ipak zaigrati za nas...
*** ŽIVOT ZA IGOKEU ***
Ako su već odbili, ne bi ih nikada vise zvao, imamo mi dobar tim, ne trebaju nam neki igrači koji bi u repku samo da bi išli na eurobasket!
To je moje iskreno mišljenje!
- miralem444
- Kontakt:
POTPIS!!!Batko je napisao/la:Ako su već odbili, ne bi ih nikada vise zvao, imamo mi dobar tim, ne trebaju nam neki igrači koji bi u repku samo da bi išli na eurobasket!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
Savovicu se moze dati druga sansa ali ne i Sutonu, covjek nas ispaljuje od 2007, a uostalom ako nema mjesta u hrvatskoj, ne vidim kako ce tek onda imati u BiH, ipak smo ih zadnje dvije godine redovno dobijali.Miljan je napisao/la:Ako se plasiramo na EP ja iskreno,ali bas iskreno ocekujem da se Savovic prikljuci repci i najiskrenije mislim da ce on zaigrati za nas tim.Da nebudem "lazno skroman" ocekujem i Sutona i ako je bio na spisku Jasmina Repeše..Imam osjecaj da bi ih obojicu mogli gledat u nasem timu..Znam da je Suton odbio da zaigra za nas,zbog poziva koji je ocekivao iz KSH,ali eto nije mu se dalo,i mislim da ce i njemu i Savovicu biti drago da zaigraju sljedece godine u Sloveniji.Posto nemaju mjesta da zaigraju u zeljenim reprezentacija,mislim da ce ipak zaigrati za nas...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Kuko je napisao/la:Ne znam u kakvom sastavu dolazi Gruzija, ali ako su tu Shermadini, Pachulia, Sanikadze, Markoishvili, talentovani Shengelia, Amerikanac Pullen koga smo i mi htjeli, vjerovatno su prvi favoriti grupe, mada nisu puno bolji od nas.
Sanikidze,Pachulia,Markoishvili su im najopasniji,stim sto imaju jos 3,4 dosta solidna igraca.
No i pored toga, BIH je favorit ove grupe,sto su same pripreme i pokazale!!
Ja jos ne mogu da vjerujem da Aco radi besplatno bilo bi mi jasnije da je bosanac ali iz druge drzave i radi za dzabe SVAKA CAST ACO !!!!
Pa vjerovatno ima neki dogovor da ako uspije ostvariti velike stvari(prolazak grupne faze eurobasketa) i time privući mnoge sponzore da će biti adekvatno nagrađen za sve što je učinio.gazda664 je napisao/la:Ja jos ne mogu da vjerujem da Aco radi besplatno bilo bi mi jasnije da je bosanac ali iz druge drzave i radi za dzabe SVAKA CAST ACO !!!!
I nek bude,zaslužio bi to svakako.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Karte za srijedu ?
jel se zna koliko markica
jel se zna koliko markica

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Parter 15, tribine 10.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Zahvaljujem.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
i uvijek se nadje neko megalomansko **** da zasere stvari koje se krecu konacno pozitivno u i oko repke...neno#4 je napisao/la:Parter 15, tribine 10.
i sad ce mu na tribinama biti 1500 ljudi i zaradice 15.000KM
a na parteru 800 i zaradice 12.000KM
i podijelice dzaba jos nekih 200 ulaznica (ustvari 500 al ce doci samo 200)
i u skenderiji ce biti u vrha glave nekih 2500 gledalaca sto ce biti sablasno...i inkasirace cca 27.000KM
zar ne bi bilo bolje
zenama ulaz djabe
tribine 5KM
parter 10KM
pa fino na tribine dodje 3000 i zaradis 15000
parter dodje 1500 i zaradis 15000
i fino imas u dvorani cca 5000 gledalaca sa zenama koje su djabe usle i zaradis 30.000KM
al imas punu dvoranu haman i prelijepu atmosferu
e sto nas coek voli pokvariti stvari i zaraditi ekspresno
ko je cijenu karata odredio odmah mu otkaz dati!!!
Skupe karte brate..
Moglo je to i manje,posebno za tribine..Bojim se da ce to otjerati dosta raje..

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Hm, nogometna nije skupa. 5X veci kapaciteti, skuplje karte i stadion uvijek pun. A, dvorane ce tjerati raju.. Zalostno ..
Meni je cener puno!
Nažalost neću ići kao ni moja 2 jarana...to je za nas trojicu 30KM...
Doći će kod mene, upalićemo TV i uštediti 30KM, tačnije 20KM jer ćemo se utaliti po 3KM i kupiti sok, kokice, grickalice!
Da je petaka došli bi sva trojica i hladno gledali tekmu uživo i potrošili dlanove!
Nažalost neću ići kao ni moja 2 jarana...to je za nas trojicu 30KM...
Doći će kod mene, upalićemo TV i uštediti 30KM, tačnije 20KM jer ćemo se utaliti po 3KM i kupiti sok, kokice, grickalice!
Da je petaka došli bi sva trojica i hladno gledali tekmu uživo i potrošili dlanove!
Sumnjam da ce zvati one koji su ga odbili..Meni licno nisu ni potrebni,jer je Aco dokazao sta se moze i bez tih umisljenih napraviti..Kome nije bila cast prvi poziv,ne zasluzuje ni drugi!!bhsport je napisao/la:Savovicu se moze dati druga sansa ali ne i Sutonu, covjek nas ispaljuje od 2007, a uostalom ako nema mjesta u hrvatskoj, ne vidim kako ce tek onda imati u BiH, ipak smo ih zadnje dvije godine redovno dobijali.Miljan je napisao/la:Ako se plasiramo na EP ja iskreno,ali bas iskreno ocekujem da se Savovic prikljuci repci i najiskrenije mislim da ce on zaigrati za nas tim.Da nebudem "lazno skroman" ocekujem i Sutona i ako je bio na spisku Jasmina Repeše..Imam osjecaj da bi ih obojicu mogli gledat u nasem timu..Znam da je Suton odbio da zaigra za nas,zbog poziva koji je ocekivao iz KSH,ali eto nije mu se dalo,i mislim da ce i njemu i Savovicu biti drago da zaigraju sljedece godine u Sloveniji.Posto nemaju mjesta da zaigraju u zeljenim reprezentacija,mislim da ce ipak zaigrati za nas...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.