FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
necete vi trofeja ove sezone uzeti 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- Interista di cuore
- Kontakt:
vec smo uzeli 2Italia je napisao/la:necete vi trofeja ove sezone uzeti
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Pobedili ste stare musterije Romu i extra ekipu Mazembe-a.Interista di cuore je napisao/la:vec smo uzeli 2Italia je napisao/la:necete vi trofeja ove sezone uzeti
Impresivno.
- Interista di cuore
- Kontakt:
nema Milanista mira
valja doc do utakmice sa starom musterijom,a bgm i do Mazembea
Impresivno,nego sta
valja doc do utakmice sa starom musterijom,a bgm i do Mazembea
Impresivno,nego sta
nego sta ima novo u Tuzeli
ja sam glasao za nijedan pa sta bude bude
ja sam glasao za nijedan pa sta bude bude
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Kako da dodjem do mira kad me progone Interove dominantne godine u periodu mog detinjstva i adolescencije (1990-2006)Interista di cuore je napisao/la:nema Milanista mira![]()
valja doc do utakmice sa starom musterijom,a bgm i do Mazembea![]()
![]()
Impresivno,nego sta
Video bih ja tebe kako bi se ti ponasao da je Milan kojim slucajem bio dominantna sila u tom periodu?
- Interista di cuore
- Kontakt:
moderatoru banuj ga (@MaGiCa),nervira me
ja se ne sjecam tih ranih 90-tih,al sam dovoljno propatio od 97 do 2006,tako da pusti me/nas da sad uzivamo
@Italia
vrlo moguce da ostanemo bez ijedne titule na kraju,al mislim da cemo doc barem do jedne...
ja se ne sjecam tih ranih 90-tih,al sam dovoljno propatio od 97 do 2006,tako da pusti me/nas da sad uzivamo
@Italia
vrlo moguce da ostanemo bez ijedne titule na kraju,al mislim da cemo doc barem do jedne...
- sarajlija89
- Kontakt:
Inter je u ovih par sezona, u velikoj mjeri nadoknadio sve frustracije u periodu 1990-2006...
Mnogo trofeja,sad ne bih ulazio kako i zasto..al jbg...dosta toga su uzeli
tako da...
Mnogo trofeja,sad ne bih ulazio kako i zasto..al jbg...dosta toga su uzeli
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
S04 je protivnik koji se moze i mora proci , ostali su i bez maghata a on je trener koji moze od ekipe izvuci maximum , tako da je i to olaksavajuca okolnost , mada se treba dobro pripremiti jer bilo kakvo podcjenjivanje moze biti kobno .
o eventualnom narednom protivniku tj da li ce to biti chelsea ili manu se treba pisati i razmisljati tek kad prodjemo i saznamo ime protivnika .
u svakom slucaju fortuna nam se osmjehnula tako da ja kao optimista vjerujem i u odbranu titule u LP a istovremeno se treba intenzivno posvetiti i 19 tituli i osvajanju kupa , tako da se odbrani triplete . bit ce tesko ali nije nemoguce i sve dok postoje sanse mora se pokusati osvoji svaki trofej
o eventualnom narednom protivniku tj da li ce to biti chelsea ili manu se treba pisati i razmisljati tek kad prodjemo i saznamo ime protivnika .
u svakom slucaju fortuna nam se osmjehnula tako da ja kao optimista vjerujem i u odbranu titule u LP a istovremeno se treba intenzivno posvetiti i 19 tituli i osvajanju kupa , tako da se odbrani triplete . bit ce tesko ali nije nemoguce i sve dok postoje sanse mora se pokusati osvoji svaki trofej
30.kolo Serie A, na “Giuseppe Meazzi” igraju Inter i Lecce.
Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 15:00h. Glavni sudac će biti Daniele Orsato (Schio), koji nam je u ovoj sezoni dijelio pravdu na dva meča: Inter-Sampdoria 1-1 (24.10.2010) i Lazio-Inter 3-1 (03.12.2010).
Leonardo je pozvao 20 igrača za ovaj susret:
Vratari: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
Obrambeni: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo
Vezni: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
Napadači: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto’o, 27 Goran Pandev
Utakmica se igra u nedjelju sa početkom u 15:00h. Glavni sudac će biti Daniele Orsato (Schio), koji nam je u ovoj sezoni dijelio pravdu na dva meča: Inter-Sampdoria 1-1 (24.10.2010) i Lazio-Inter 3-1 (03.12.2010).
Leonardo je pozvao 20 igrača za ovaj susret:
Vratari: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni
Obrambeni: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 26 Cristian Chivu, 55 Yuto Nagatomo
Vezni: 5 Dejan Stankovic, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 14 Houssine Kharja, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Philippe Coutinho
Napadači: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Samuel Eto’o, 27 Goran Pandev
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
jao samo nas petorica misli da ce Inter odbraniti bar dva trofeja
a pogledaj ovih dusmana sto misle da necemo nijedan

a pogledaj ovih dusmana sto misle da necemo nijedan
znaci ne lezi nam bas Orsato, remi i poraz, valjda je sad red na pobjeduInter-Sampdoria 1-1 (24.10.2010) i Lazio-Inter 3-1 (03.12.2010).
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
šta će nam Pirlo... sumnjam da će išta bit od toga... nama treba krilo i lijevi bek... to je prioritet za sljedeću sezonu, te ako mognemo Gansoa... sve ostalo nepotrebno bacanje para
btw. kad je polufinale Kupa ?
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
Ma treba nama jedan slican Pirlu ,nemora to biti on ,al izgleda Morrati da je vec sebi zacrto da ga dovede: http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=81288 ,a lijevi beck mislim da nam to netreba imamo Chivua ,ako ostane nagatomo ,a ako ne ,santon se vraca ,a i zanetti moze da igra na lijevom beku ....a krilo i ganso to bi pravo valjalo , sanchez je izrazio zelju da bi volio da ostane u Italiji : http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=81250 pa tako da se mozemo nadati za njegsilenT. je napisao/la:šta će nam Pirlo... sumnjam da će išta bit od toga... nama treba krilo i lijevi bek... to je prioritet za sljedeću sezonu, te ako mognemo Gansoa... sve ostalo nepotrebno bacanje para
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Inter Milan sporting director Marco Branca has turned his attentions towards Espanyol midfielder Javi Marquez (24).
izvor : http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=81305 ,evo jedan fin clip o decku :
,i ja sam ga gledao samo preko youtube al mi se cini kao fin igrac a i vrlo je mlad , takoder kruze price o Parolu igracu cesene ; Inter Milan club officials have turned their attentions towards Cesena's Italian midfielder Marco Parolo (26), one of the revelations of the season ,,,,pa vidjet cemo
izvor : http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=81305 ,evo jedan fin clip o decku :
,i ja sam ga gledao samo preko youtube al mi se cini kao fin igrac a i vrlo je mlad , takoder kruze price o Parolu igracu cesene ; Inter Milan club officials have turned their attentions towards Cesena's Italian midfielder Marco Parolo (26), one of the revelations of the season ,,,,pa vidjet cemo
IO SONO INTERISTA
Ja čitam Inter spreman ponuditi Maicona za Marcela 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
hahaahaha, evo upravo me zvao Moratti kaže da su ponudili i Eto'a i Sneijdera za Bendtnera i Johana Djourouarobovi88 je napisao/la:Ja čitam Inter spreman ponuditi Maicona za Marcela
- Interista di cuore
- Kontakt:
sutra znaci vjerovatno ovako :
________JC
Maic_Lucio_Chivu_Naga
Zanetti_Motta_Cambi
Pandev_Wes_Eto'o
______Pazzo
ili bih ja volio da igra ovu formaciju,mada nije iskljuceno da ponovo krenemo sa 4-3-1-2...
________JC
Maic_Lucio_Chivu_Naga
Zanetti_Motta_Cambi
Pandev_Wes_Eto'o
______Pazzo
ili bih ja volio da igra ovu formaciju,mada nije iskljuceno da ponovo krenemo sa 4-3-1-2...
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=41959silenT. je napisao/la:hahaahaha, evo upravo me zvao Moratti kaže da su ponudili i Eto'a i Sneijdera za Bendtnera i Johana Djourouarobovi88 je napisao/la:Ja čitam Inter spreman ponuditi Maicona za Marcela![]()
![]()
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
koja usporedbasilenT. je napisao/la:hahaahaha, evo upravo me zvao Moratti kaže da su ponudili i Eto'a i Sneijdera za Bendtnera i Johana Djourouarobovi88 je napisao/la:Ja čitam Inter spreman ponuditi Maicona za Marcela![]()
![]()

osoba A je 1981. godište i igra drastično lošiju sezonu nego lani i izgubio je mjesto u reprezentaciji brazila
osoba B je 1988. godište i igra ubjedljivo najbolju sezonu života i jedan je on najboljih lijevih bekova, inače mjesta koje je najdeficitarnije u današnjem fudbalu
real bi bio lud da pristane na ovo, a ako se kojim slučajem i desi onda interu svaka čast na ovom poslu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Ja sam vam dao da uzimate Kup sigurno. Imate najduzu klupu, sto u ovakvim takmicenjima cesto znaci i pobedu.Puma je napisao/la:jao samo nas petorica misli da ce Inter odbraniti bar dva trofeja![]()
![]()
a pogledaj ovih dusmana sto misle da necemo nijedan![]()
znaci ne lezi nam bas Orsato, remi i poraz, valjda je sad red na pobjeduInter-Sampdoria 1-1 (24.10.2010) i Lazio-Inter 3-1 (03.12.2010).
LS cete jako jako tesko, a to povlaci i CWC sa sobom.
Milan ce uzeti scudetto (70%), a onda u SuperCoppa ce u Pekingu biti derby della Madonnina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.