RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 26 jun 2015, 15:58

Izgleda da će ekipa doživjeti veliki remont. Nadam se konzistentnosti rostera ubuduće. Naravno, pri tome mislim na zadržavanje igrača koji su vrijedni ambicija koje klub postavlja pred igrače.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 26 jun 2015, 16:04

shaman7 je napisao/la:Hajdarovic, Hadzic, Blagojevic, Hebibovic, Pejic, Škahic(?), imal ko više? Puno igrača iz prve postave, valjda nam spremaju pojačanja
Nadam se da ce i Reljic otici jer lik nije nista pokazao osim one utakmice cini mi se protiv sirokog.
Dalje sto se tice Zvonica nadam se da nikad vise u Velez nece doci,dosta je bilo njegovih sjajnih partija u dresu Rodjenih.
Moje misljenje je to da trenutno jedan dio uprave radi na zamjenama doticne gospode(konkurs) koje su(na fb ima komentar o ovome) razrjeseni duznosti i na pronalasku novca za pojacanja i nadam se na poboljsanju infrastrukture na stadionu,ali isto mislim da odredjeni dio uprave radi punom parom na pojacanjima jer da nemaju nekoga vec dogovorenog sumnjam da bi ovako lahko raspustali ove igrace.
Meni se cini da ova uprava zna sta cini i trebamo joj svi dati punu podrsku u radu i naravno dolaziti na tekme i bodriti svoje Rodjene.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jun 2015, 16:06

Peja hvala ti za sve ti si ljudina...znam da ces pricati o Velezu sve najbolje gdje god da odes...Hvala ti na svemu Rođeni

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jun 2015, 16:12

Peja je veliki gospodin bio i ostao hvala na srcanoj igri prijatelju,naklon do poda ;)
#musvdg

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 26 jun 2015, 16:37

Sretan rođendan jednom od najvećih bosansko-hercegovačkih klubova :bih:
1946

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 26 jun 2015, 18:46

Izgleda da su Tana i Mrkva dobili nogu...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 26 jun 2015, 18:52

RodjeniiBrato je napisao/la:Izgleda da su Tana i Mrkva dobili nogu...
Jesu brato, od jutros. Mora da si na poslu bio :lol: :clap:

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 26 jun 2015, 19:07

Suljo20002 je napisao/la:Sretan rođendan Velezu !
Sto se tice Skahica kriv je sam on jer mu je ona budaletina Husara menadzer.
Pozz od strane normalnih Tuzlaka :D
Hvala oko ,tako se gradi normala odnos medju navijacima razlicitih klubova :clap: :clap:
Naravno i tebi ostalim rega Tuzlacima pozdrav i sretno.
Pozdrav i hvala za sve druge momcine koji su nam danas uljepsali dan svojim iskrenim cestitkama :salut:
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 jun 2015, 22:08

Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jun 2015, 22:09

konjicanin01 je napisao/la:Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.
sad možeš dovesti ali je pitanje koliko bi dotični tražio, a koliko bi naši pristali na njegove uslove? ipak je rizik dovesti ovakve igrače, koji su totalno van ozbiljne forme, pa dok se uigraju, prođe sezona... :roll:

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 jun 2015, 22:16

AlemC85 je napisao/la:
konjicanin01 je napisao/la:Sta mislite postoji li sansa da se dovede Miroslav Stevanovic ,posto je sloodan igrac jer Borac nema para da ga dovede.
sad možeš dovesti ali je pitanje koliko bi dotični tražio, a koliko bi naši pristali na njegove uslove? ipak je rizik dovesti ovakve igrače, koji su totalno van ozbiljne forme, pa dok se uigraju, prođe sezona... :roll:
Ma sta ce trazit cim je stigao do premier lige nema se tu sta puno traziti,a upravu si jeste rizik mada se uistinu radi o kvalitetnom igracu kojem je karijera otisla silaznom putanjom potpisom za Sevilju.

Andrija
Kontakt:

Post Postao/la Andrija » 26 jun 2015, 22:36

konjicanin01 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Ma sta ce trazit cim je stigao do premier lige nema se tu sta puno traziti,a upravu si jeste rizik mada se uistinu radi o kvalitetnom igracu kojem je karijera otisla silaznom putanjom potpisom za Sevilju.
Kako ide ona bez rizika nema profita,ako budemo cekali igrace iz druge lige Srbije nista od toga zato bolje malo rizikovati i pokusati sa njim.Cim je bio spreman doci u Borac mislim da ne trazi preveliku platu vec samo da igra.

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 26 jun 2015, 22:40

slika

vidi potpisa sunce ti poljubim :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: a **** ti :lol: :lol:

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 26 jun 2015, 22:42

ŠTA SE OVO RADI OD MOG (NAŠEG VELEŽA) ODOŠE IGRAĆI PEJIĆ,HADZIĆ KO JE SLIJEDEĆI POZ

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 26 jun 2015, 22:52

Sretan rodjendan,voljeni!!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 27 jun 2015, 00:24

Znaci frajer je 8.6 zatrazio ispisnicu iz kluba i vec je planirao prelazak u drugi klub(skroz nebitno koji).21.6 nije se pojavio na prozivci iako ima taj neki ugovor kako kaze njegov menadzer POTURIO mu Velez nije on znao za to,kaze ljudima u klubu da ce se pojavit + da intervju za odredjenu stranica da ce se pojaviti na treningu za par dana da ce biti tu iako je zatrazio papire iako zeli da ide..Moj Ibrahime ne valja ti hljeb taj sto jedes,ne valja ti to kako se odnosis prema klubu koji te doveo iz p.. m.. da igras.Jednom su te doveli nisi zadovoljio dali ti jos jednu sansu poslali te na posudbu vratili te za pola godine dali ti novi ugovor i napravili solidnog igraca za ovu nasu ligu,dali ti taj hljeb koji jedes sad a ti ga posro i popiso..I kad meni neko kaze da hoce Skahic ostat,ma koji ce mi **** on u klubu.Sad i zvanicno zavrsavam s ovom temom :mrgreen:
#musvdg

brkic1970
Kontakt:

Post Postao/la brkic1970 » 27 jun 2015, 00:30

1922VFC1981 je napisao/la:Znaci frajer je 8.6 zatrazio ispisnicu iz kluba i vec je planirao prelazak u drugi klub(skroz nebitno koji).21.6 nije se pojavio na prozivci iako ima taj neki ugovor kako kaze njegov menadzer POTURIO mu Velez nije on znao za to,kaze ljudima u klubu da ce se pojavit + da intervju za odredjenu stranica da ce se pojaviti na treningu za par dana da ce biti tu iako je zatrazio papire iako zeli da ide..Moj Ibrahime ne valja ti hljeb taj sto jedes,ne valja ti to kako se odnosis prema klubu koji te doveo iz p.. m.. da igras.Jednom su te doveli nisi zadovoljio dali ti jos jednu sansu poslali te na posudbu vratili te za pola godine dali ti novi ugovor i napravili solidnog igraca za ovu nasu ligu,dali ti taj hljeb koji jedes sad a ti ga posro i popiso..I kad meni neko kaze da hoce Skahic ostat,ma koji ce mi **** on u klubu.Sad i zvanicno zavrsavam s ovom temom :mrgreen:
+1

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 jun 2015, 04:42

RodjeniiBrato je napisao/la:Izgleda da su Tana i Mrkva dobili nogu...
Ako je istina onda nam je ovo najvece pojacanje. Katastrofalna politika potpisivanja ugovora, totalno neprofesionalno i levatski.

Ne znam zasto jos uvjek prica oko Skahica. Tipu istekao ugovor i snalazi se kako moze i umije, Niko nije kriv nasim levatima sto nasjedaju na najobicnije pijacarske fore. Papir, potpis i to je to.

Jedina satisfakcija u svemu ovome je sto smo eto "izgradili" par imena koje ljudi zele dovesti. Znaci trenerska struka ipak nije zakazala. Bitno je stvoriti pozitivnu vrijednost sve je to BH. Momci sto odlaze mislim prije svega osjete nedostatak ambicija i strategije kod vodstva kluba.

Moze i mora bolje oko potpisivanja ugovora.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 27 jun 2015, 09:46

IMAL KAKVIH VIJESTI VEZANO ZA POJAČANJA POŠTO JE OTIŠLO MNOGO KVALITETNIH IGRAĆA

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 27 jun 2015, 10:34

Ima pojacanja,vec se radi ns tome,neki su i dosli.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.