FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Elegant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Elegant » 23 okt 2010, 00:05

Sjeca li se ko onog derbija kada je sustret prekinut, i navodno je sudija udario nekog od igraca Sarajeva.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 23 okt 2010, 00:06

KARL HAJNC je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Toliko o rumenigeu :lol:
Najaktivniji/a u temi: FK Željezničar
(51 post(ov)a / 48.11% od postova korisnika/ce)
U zadnjih pola sata sam pročitao 5 tvojih postova na temi FK SARAJEVO,toliko o esii timijevcu-LAŽOVU
Odmori sine malo slobodno imas u desnom cosku pise Odjava :mrgreen: tu kliknes i da vidis dobrile :lol:
1921-2011

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 23 okt 2010, 00:17

Ja molim administratore da zakljucaju sve teme u kojima se spominje derbi.......jer ovo je po meni jedno od pocetnih stadija ovih novonastalih ultra fazona, koji se kasnije dijelom prenose na ulice, tramvaje i sl........ovdje se nafuraju, isfrustriraju, i onda na ulici cekaju da zaskoce nekoga.....barem dok se malo strasti ne smire, mislim da je najbolje rjesenje staviti katanac!!!!
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 23 okt 2010, 00:24

nesto kontam govorite ovako je bolje nece biti problema...hmm pa bas mislim da ce ih biti mozda i vise..jer sad posto nece na tekmu imaju oni nesto drugo da rade sto obicno pojedinci rade kad igra zeljo tj poslije tekme...a sad ce ionako svi biti na kosevu...sigurno ce biti dosta ceka za navijace koji zive blizu koseva ili moraju da prodju tim dijelovima..jedan sam od njih pa znam kako je svaki put kad se vracam sa zeljine tekme..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

edulle
Kontakt:

Post Postao/la edulle » 23 okt 2010, 00:25

kažu penzije 01.11?

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 23 okt 2010, 00:27

Avanes je napisao/la:Nedavno sam napisao post u kojem me podsjecaju na sektase, a onaj njihov "gospodin" na idejnog vodju.
Sad sam jos vise siguran da je tako. Sta im covjek kaze to slijepo i rade. Jos ga neki ovdje nazivaju pazi sad
"Veliki Gospodin"
tobe jarabi velikim slovom napisao ko da o Bogu pise, a ne nekom kriminalcu koji ljude ostavlja bez poslova.

Treba pojacati obezbjedjenje iznad Juga gore na tranzitu, majke mi me nebi iznenadila ni bomba da doleti odozgo.

Sta nam uradise djeca ova zadojena od derbija, nabijem vas na vase furke i furkice.
potpuno se slazem.pogotovo ovo za bombu.stvarno ima pacenika na obje strane,ali me malo nervira sto 2-3 covjeka upravljaju masom ,isto kao da ovi nemaju mozga.pogledaj ti samo malo ko poziva pitare i govori im sta da rade.glupan jedan ,koji se uzivio u ulogu glasnogovornika zijada blekica.a sve sto on zna je to da se potrudi da sjedi blizu loze,i da cuje sto vise stvari ,i onda dodje na forum i prica kako je cuo sta kaze gospodin blekic.
poziva se covjek na unikatan potez da sutra dodju i daju podrsku na treningu.stvarno su unikati .malo ko je pokvario derbi.
stvarno ne kontam te ljude i njihove furke.nema derbija kada nisu vodjene polemike oko mjesta,cijena karata i slicno.nije prosao ni jedan,pa je uvijek zavrsilo sa punim stadionima.
ali bolje ovako gospodinovom taktikom,bojkotovati srozavati derbi,traziti alibi.pa ce onda na proljece podici cijene karata i dovesti do bojkota zeljinih navijaca.
bravo glupani sljedite papke
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 23 okt 2010, 00:27

edulle je napisao/la:kažu penzije 01.11?
5og obicno...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 23 okt 2010, 00:29

damirfile je napisao/la:
Larry David je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ove rasprave idu u nedogled bez ikakva cilja.Neko nekome pokusava nesto dokazati :roll: .FK Zeljezinicar je postavio uslove do njih je hoce li prihvatiti ili ne.Nisu prihvatili.... uredu nemojjte ni doci i zdraooo.Koji nam sad klinac ovdje objasnjavata svoje zahtjeve,ko vas uopste i pita za vase zahtjeve.
Tako je posteno, ali govoriti da je to zbog toga sto smo predprosli derbi lomili stolice, e na to se mora odgovoriti.
To su samo nagadjanja i to ozbiljan nece nikada reci.Al vjerujem da je na odluku o tome uticalo ovo posljednje kurcenje po gradu razni napadi,suzavci,saranje moras priznati.... Mislim da nije moguce organiziovati derbi kao prije,jer nismo prije ovakvi bili.Sta da se desi nesto nedo Bog.....
Posebno bi se za ovo trebali zapitati da smo pristali da se naguramo u onaj mali dio koji ste nam dali. Tek onda bi se mogla ocekivati neka tragedija, ali srecom ne idemo.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 23 okt 2010, 00:30

pintol_TM87 je napisao/la:nesto kontam govorite ovako je bolje nece biti problema...hmm pa bas mislim da ce ih biti mozda i vise..jer sad posto nece na tekmu imaju oni nesto drugo da rade sto obicno pojedinci rade kad igra zeljo tj poslije tekme...a sad ce ionako svi biti na kosevu...sigurno ce biti dosta ceka za navijace koji zive blizu koseva ili moraju da prodju tim dijelovima..jedan sam od njih pa znam kako je svaki put kad se vracam sa zeljine tekme..
Ma debili najobičniji,s bilo koje strane,i onda se lafo pitaju zašto se nose noževi ili pištolji,pa normalno je da će se nositi kad tebe samog napadne 20 idiota,zato što navijaš za drugi klub,moraš se braniti.
ali nema para,sve se rastalilo....

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 23 okt 2010, 00:39

ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
G A Z I
Željo sve do pobjede

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 okt 2010, 00:43

Larry David je napisao/la:Tako je posteno, ali govoriti da je to zbog toga sto smo predprosli derbi lomili stolice, e na to se mora odgovoriti.
Na zato sto ste lomili nego sto ih niste platili jos ( bljekicu pljati stoljice ).
KARL HAJNC je napisao/la:
fromel je napisao/la:Ovdje se vec uveliko zakuhalo prije derbija, Manijaci nenasjedajte na provokacije ove dječurlije, mangupi preko tastature, počevši od KARL HAJNCA pa nadalje. To se da primjetiti po komentarima.
,,DIJETE" koje preko 25 godina prati gradske derbije,za razliku od tebe i tebi sličnih koji su silom prilika ,,šljegli" u moj grad i uništavaju svetinju grada Sarajeva koja se nekad zvala,,GRADSKI DERBI"
KO JE DOSAO U OVAJ GRAD OSIM , ZUJO , BUKI, DZELO, DINO ILI BLJEKIC ILI POPARA, KO JE DOSAO?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 okt 2010, 00:50

E, Amra zasto sama
sjedis tu na basamacima
e, Amra, nemoj plakat'
nije vakat, ni dzenaza Titina

Evo, brisem Bracin broj
Amra, bicu samo tvoj
bicu samo, samo tvoj

Tvoje suze bole vise
neg' degenek protiv Celika
jer sutra je pravi dan
sutra je, Amra, je.biga
sutra je derbi u Dolini cupova

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 23 okt 2010, 00:53

plava_pruga je napisao/la:ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
Vidim da ne baratas osnovnim informacijama i jos uvijek mislis da su stolice lomljene jer se nije izaslo u Evropu.
Dotle sam i procitao tvoj post i onda shvatim da nisi vrijedan da sa tobom uopste raspravljamn jer blago receno pojma nemas.
Poz.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 okt 2010, 01:01

Larry David je napisao/la:
plava_pruga je napisao/la:ma ja larrry sreca vasa, Hvala (tobejarabi) zijadu sto vam je otvorio oci i rekao vam da neidete na derbi, hvala njemu sto ce vas odrati za gledanje. Hvala njemu sto vam je podigao karte, sto vas je digo iz pepela kako se vama slika stvara, a svi znamo kako je fk sarajevo haralo ligom ovih godina i kako ste isli u evropu skoro svaki put. Samo mi nije jasno sta vam je on to pomogao? Sta vam je donio? LED TV? Pa bolan, to je mogla i stara uprava, dici vam cijene na 6 KM i onda raditi sta oce sa tim dodatnim parama. Al oni nisu bili ovoliki uhljupi ko ovaj. Jednu sezonu, niste izasli u Evropu, odmah lomite stadion. Pa nije to lijepo bilo. Koliko sam vam onda puta majki spomenuo nisi ni sam svjestan kad sam cuo da nemogu na derbi. Derbi koji je znacio mnogo za titulu. I kazem ti samo da je uprava MORALA da bira između nas i vas. Normalno izabrala je nas, jer bi nasi navijaci ostali ispred stadiona i nebi mogli uci, da su vama dali slovo O. Ocekivala se rekordna posjeta, i sada se ocekuje, ali samo za te 3-4 hiljade manje, ali nemozemo svi stati. Ja samo zelim tebi da ukazem na to da nije sve onako kako ti se cini. Nezelimo mi da vama cinimo nepravdu, vec nemozemo protiv sebe.
Vidim da ne baratas osnovnim informacijama i jos uvijek mislis da su stolice lomljene jer se nije izaslo u Evropu.
Dotle sam i procitao tvoj post i onda shvatim da nisi vrijedan da sa tobom uopste raspravljamn jer blago receno pojma nemas.
Poz.
i uprkos tome sta si shvatio ( to mi je cudno , jer nezz kako ti mozes nest oshvatit , tvoj hard disk to ne podrzava ) ugl to si shvatio i opet mu odg da mu neces odg , talenat :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 okt 2010, 01:14

Ma koliko god ih ja ne volio,bezveze je sto nece biti,da je bilo volje nasao bi se kompromis 100% ovako su se samo misici natezali sa svih strana i sjebali su jos jedan derbi (ne skroz al' jesu).

Onaj dio gdje su bili lani trebali su opet dobiti ili nesto manje,al' skinut' stolice i ne bi bilo price uopste,ovako se samo preseravaju i jedni i drugi.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 23 okt 2010, 01:16

[youtube][/youtube]

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 okt 2010, 01:22

slika
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 23 okt 2010, 01:49

Sto ih crnogorac puce po usima, a levata mila majko.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 23 okt 2010, 01:56

Strauss je napisao/la:Sto ih crnogorac puce po usima, a levata mila majko.
Lik nije iz CG nit ima bilo kakve veze sa CG informisi se malo,a sto se tice ko je odakle i ko je dosao,krenite samo od vaseg idola kojem pjesme pjevate,pravo sarajevsko prezime! Mi smo ovo sve pokrenuli a predsjednik kao pravi gospodin stao na nasu stranu,ovo smo cekali godinama da imamo ovakvog covjeka u upravi kojem su preci navijaci od nekih nebitnih likova kojima derbi sluze da uzmu pare,a da smo upravu pokazuje i to koliko samo Blekica prozivate,imate kompleks zvani Blekic zato cemo da vas oderemo 0-2 pa pjevajte do zore!

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 23 okt 2010, 01:58

Koje li ironije... prije 7 dana oni bojkovatali lukavicu iz potpuno istih razloga, a sad kad se isto desilo nama, onda se to opravdava, bravo, baš ste u ultra fazonu, samo naprijed.Dokažite da ste najjača navijačka skupina na svom stadionu... ali kad nema gostujućih navijača.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, NazorUso, Paromlinac i 47 gostiju.