Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 mar 2012, 16:48

Tottenham-Manchester 2
Lorient-Rennes X2
Hoffenheim-Koln X2

7.3 KVOTA na 10 Km 73 Km
Rođen s tobom da budem

elninho_resTO
Kontakt:

Post Postao/la elninho_resTO » 04 mar 2012, 16:54

suicidesquad je napisao/la:Williams - zbroj koševa:
Bilbao - Barcelona(145,5) 1 1,85

Williams - broj koševa domaće ekipe:
Bilbao(70,5) 1 1,80
upravo padose kvote :lol:

btw
slika
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"

Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 04 mar 2012, 18:02

Panata 1
Granada manje od 6 zutih
Anderson vise od 21 gem
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

gundul
Kontakt:

Post Postao/la gundul » 04 mar 2012, 18:19

evo i moj jedan listic za veceras

Graz - Vienna(174,5) 4.3. 18:30 Manje 1,85
Siena - Milano(148,5) 4.3. 20:30 Više 1,85
Lorient - Rennes(1.p) 4.3. 21:00 X 1,90
Real M. - Espanyol/gol 4.3. 21:30 DA 2,00
K.Anderson - Matosevic(22,5) 4.3. 21:00 Manje 1,85

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 04 mar 2012, 18:24

Panata - Paok 2/1
Bologna - Novara 2/1
probacu na male pare

Najace mi kad prati rezultate na stranici rezultati. ccom i kad igrac lezi na travi,kod njih ide tekst : Ozlijeđeni igrac se previja od bolova, tako da je igra privremeno zaustavljena. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 04 mar 2012, 18:33, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 mar 2012, 18:32

inter 1X 1,25
siena-milano 1 1,25
buducnost-metz 1 1,10

sta mislite na neki veliki ulog isplati li se ovo
npr na 60KM dobitak je 40,nije nesto veliko,a nije ni lose
molim vas sto prije,u 7 buducnost starta
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 mar 2012, 18:35

Vodeća momčad skupine koja je ostvarila maksimalan broj bodova večeras dočekuje Metz koji je u posljednjem susretu na svojem parketu došao do prvog boda protiv katastrofalnog Oltchima. Trener Adžić stoga se ne ustručava previše već se striktno fokusira samo na igru svoje momčadi:

- Daleko smo zreliji, nego li prošle godine i to je naša glavna prednost. Pridošle igračice se sada puno bolje razumiju s ostatkom momčadi i fantastično igramo.

Ipak, ono što bi mogao biti problem za njega večeras je činjenica da su nakon osiguranog polufinala njegove igračice, kao i on sam, počele već razmišljati o polufinalu i potecijalnom susretu s Larvikom, tako da se na samu igru Metza niti ne obaziru. Doduše, bez Pineau na srednjaku i nemaju se na puno toga obazirati:

- Pineau je ključna igračica Metza i ne znam kako će bez nje protiv nas. Tu je kraj svake priče o pobjedniku večerašnjeg susreta.

Ipak, gostujući trener Gardillou ne vjeruje da je to tek tako ostvarivo. Njegove igračice sada igraju vrlo opušteno, što je već u prošlom susretu urodilo plodom i prvim bodom u glavnoj skupini LP-a:

- Kako god da ispalo, mi ćemo biti zadovoljni. Iza nas je jedna prekrasna sezona i sve što dalje učinimo bit će samo plus više na našoj strani. Glavno je da sve odradimo bez pritiska i na svojoj razini, što onda otvara mogućnost i za pobjedu.

Ono što je svakako na njihovoj strani jest raznolikost strijelaca koja je prisutna u njihovoj momčadi. Tako su u posljednjem susretu Francuskinje imale čak devet strijelaca s dva ili više pogodaka, a momčadi s takvom rotacijom igračica uvijek su opasne.

Najteže bi to moglo pasti domaćoj pivotkinji Cvijić kojoj bi zbog korpulentne građe moglo biti itekako problematično izdržati takav susret, pogotovo jačeg tempa. Kako je Dragana odlična blokerica i otvara put za šut slavnoj Bojani Popović, bez te kombinacije ovaj susret mogao bi biti vrlo neizvjestan, iako je Adžić već prekrižio Metza kao mogućeg pobjednika.

Montepaschi je prošli tjedan otišao na gostovanje kod zahuktale Rome, očito više u mislima na Euroligu i završnicu Top16. Domaćini su to iskoristili da ih uvedu u neizvjesnu završnicu u kojoj su na kraju uspjeli i iznenaditi. Dvije minute prije kraja gosti su imali dva četiri poena prednosti, ali tada Đedović i Gordić vežu dvije trice i vraćaju vodstvo domaćinima. Uzvraća McCaleb s tri slobodna bacanja, da bi konačnih 77:76 postavio Datome također s linije slobodnih bacanja.

Četvrtak je donio dvoboj s Realom, a Montepaschiju su igrale sve opcije osim poraza od 37 razlike i pobjede Bilbaa protiv Unicaje. Utakmica je bila vrlo izjednačena, da bi onda Španjolci u samoj završnici postavili konačnih 102:90.

- Zadovoljan sam jer je prvo mjesto u skupini vrlo vrijedan rezultat. Pribojavali smo se pomalo Reala jer je to jedna od najboljih momčadi u Europi, koja može napad držati na vrlo visokom nivou svih 40 minuta - komentirao je trener Simone Pianigiani.

Milano je u nedjelju dočekao Monferrato. Otvorili su domaćini slabo utakmicu. Nakon prve četvrtine imali su -6, pa onda -10 na poluvremenu, postigli samo 29 poena i sve je mirisalo na kiks sličan onome tjedan dana prije protiv Sassarija. Ipak, u nastavku je bila potpuno druga priča. Već u 23. minuti J.R. Bremer je pogodio tricu kojom domaćini prelazi u vodstvo. Milano je u drugom dijelu postigao 54 poena i na kraju ostavio goste na 23 razlike.

Euroligu su zaključili pobjedom protiv Fenerbahcea u utakmici koja za njih nije imala rezultatskog značaja, a gostima je mogla donijeti prolaz. Napad je funkcionirao besprijekorno. Milano je postigao 85 poena, uz preko 50 posto šuta iz igre. Taklo su nakon uvodna tri poraza, Top 16 zaključili sa tri pobjede.

- Željeli smo zaključiti Euroligu najboljim rezultatom za Milano u posljednjem desetljeću i u tome smo uspjeli. Zadovoljni smo drugim dijelom Top 16 i večerašnjom pobjedom protiv vrlo talentirane momčadi. Ostaje žaljenje zbog utakmice u Istambulu u kojoj smo ostali kratki za koš i činjenice da smo prve tri utakmice odigrali bez Hairstonea, ali ne treba previše misliti o tome - rekao je poslije utakmice trener Sergio Scariolo.

Bit će ovo treći međusobni dvoboj Montepaschija ove sezone. U onom ligaškom je slavio Milano u vrlo tvrdoj utakmici, dok je momčad iz Siene uzvratila u polufinalu kupa, koje se rješavalo u posljednjim trenucima.

- Pokazali smo da se možemo nositi sa Montepaschijem kući i na neutralnom terenu, a sada je vrijeme da to ponovimo i u Sieni. Razlika u pozicijama manja je nego prošle sezone, što će dati dodatnu zanimljivost ovoj utakmici. Želimo odigrati na visokom nivou i tako potvrditi napredak koji ostvarujemo prošlih tjedana - najavio je današnji dvoboj Sergio Scariolo.

- Još jedan težak protivnik u vrlo kratkom periodu. Utakmica će biti od velike važnosti za Milano koji igra jako dobro u posljednje vrijeme, pa ne sumnjamo da dolaze maksimalno motivirani. I nama bi pobjeda jako dobro došla, zato što bi ostali na prvom mjestu sa pristojnom distancom u odnosu na ostatak lige, a to bi moglo biti vrlo značajno kad nam krene četvrtfinale Eurolige - dodao je Simone Pianigiani.
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 04 mar 2012, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 04 mar 2012, 18:35

ima li nešto over/under igrača od ovih koji bolje prate nba?

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 mar 2012, 18:38

dzonvejn je napisao/la:ima li nešto over/under igrača od ovih koji bolje prate nba?
mozda pierce over 17,5,a i rondo over 14,5 zvuci primamljivo.bice tu dosta poena,new york igra run and gun,sa nikakvom odbranom,kelti se tome mogu prilagoditi.ne vjerujem ni da ce lin bas previse dati ,mislim da mu je linija oko 18,5...melo anthony bi mogao ici preko,prvenstveno sto igra poziciju 3,a pierce ne igra odbranu gotovo nikako,imace dosta otvorenih suteva sto bi mogao lako pogoditi.ipak ja bih ronda izabrao,kao nesto sigurno za veceras

pierce over 17,5,
rondo over 14,5

pokusaj ovo
Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 04 mar 2012, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 mar 2012, 18:41

Kobe Bryant je s maskom na licu Kingsima zabio 38 poena uz četiri skoka i osam dodavanja. Koliko mu smeta ta maska koja štiti slomljeni nos govori podatak da je s njom u dvije utakmice zabio 69 poena uz 24/47 šut iz igre.
Uz njega dobar je bio Andrew Bynum s 19 koševa uz 15 skokova, a Pau Gasol i Metta World Peace su svaki dodali po 15 poena.
mogao bi i kobe veceras preko 28,5

probajte
rondo over 14,5
melo over 21,5
siena 1
buducnost 1
inter 1x

5,65 kvota
Ti seguiremo anche noi

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 04 mar 2012, 19:18

starmo94 je napisao/la:TOP/Fulham-Wolverhampton - 1 , 1.80
Newcastle-Sunderland - 1 , 2.10
Ath.Bilbao-R.Sociedad - 1 , 1.60
Braunschweig-Hansa - 1 , 1.70
Basel-Luzern - 1 , 1.55
Bursaspor-Karabukspor - 1 , 1.70

Uk.koef. : 27.09
Uplata : 2 KM
Ev.dobitak : 54.18
Kad neće,neće..

paolomontero
Kontakt:

Post Postao/la paolomontero » 04 mar 2012, 20:06

ne znam je li me ko poslusao pierce,rondo i melo ce vjerovatno preko,a lin ispod,kao sto sam i rekao :) rondo u drugom mora zabiti 5,pierce 6, i anthony 10 da sve prodje :D
Ti seguiremo anche noi

Mesut Ozil 10
Kontakt:

Post Postao/la Mesut Ozil 10 » 04 mar 2012, 20:28

Mesut Ozil 10 je napisao/la:Moj listic za danas:

PSG : Ajjacio - 1(1,45)
Fiorentina : Cesena - 1 (1,50)
Feyenord : Groningen - gost NE daje gol ( 2,50)

Hoffenheim : Koln - 1 (1,60)
Atl.Bilbao : Real Sosijedad - hendikep 1 (2,55)
Granada : Valencia - 3+ golova
Besiktas : Trabzon - oba daju gol

Kvota : 66,46 :)
Hoffenheim - Koln - x (1:1) u 86. miuti H. primio gol
Granada - Valencia - 1 gol

:( Pogodim ove velike kvote a promasim srednje :/

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 mar 2012, 20:32

Ljudi sta mislite moze li Santos dobiti Corinthiansa ??
Treba mi jos samo to da dobijem napokon. :D
<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 04 mar 2012, 20:37

paolomontero je napisao/la:ne znam je li me ko poslusao pierce,rondo i melo ce vjerovatno preko,a lin ispod,kao sto sam i rekao :) rondo u drugom mora zabiti 5,pierce 6, i anthony 10 da sve prodje :D
Uzeo sam ja Lina under,cekam jos 6+ Wolfsburga i mozda se sta načalaka :D tnx. na prijedlogu ..

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 04 mar 2012, 20:48

sikirica je napisao/la:Ljudi sta mislite moze li Santos dobiti Corinthiansa ??
Treba mi jos samo to da dobijem napokon. :D
zeznuto po definiciji over :D al mislim da je santos bolji ;)

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 mar 2012, 20:52

Santos-Corinthians 0-0 HT
Hajde Neymar uvali ga u drugom poluvremenu. :D

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 mar 2012, 21:08

LeBron James over 28,5
Veceras nema Bosha, dovoljno, i da igra ista stvar.

Rose over 23,5
Prvi susret ove sezone je dobila Philadelphia i sigurno da ce jos vise biti napaljeni Bullsi. Posebno ce biti Rose koji je već najavio odlican susret.
Philadelphia izgleda odlicno protiv prosjecnih ekipa, ali zato imaju dosta tegoba i problemima u okrsajima s elitnim ekipama.
Igoudala nece moci sve zaustaviti, Denga i Boozera, jednog od njih sigurno ;) hoce.

Parker over 18,5

Parker zabija preko 20 poena u prosjeku kad Spursi idu preko 100+ poena.
Denver lose brani poziciju PG, tu su na drugom mjestu od dna. Prosli susret protiv Bobcatsa, Green je bio pravo raspolozen i ne vjerujem da ce to ponoviti i veceras.
Denver ima problema sa povredama:
Danilo Gallinari doubtful Sunday vs San Antonio ( Ankle )
Nene Hilario is upgraded to probable Sunday vs. San Antonio ( Calf )
Rudy Fernandez missed last game, probable Sunday vs San Antonio ( Back )
Timofey Mozgov doubtful Sunday vs. San Antonio ( Ankle )

C.Paul over 20,5

Houston brani lose poziciju playa a na toj poziciji igra najubojitiji igrac Clippersa, uz to je u odlicnoj formi.

Phoenix-Sacramento 1
Phoenix je ofenzivna ekipa, Sacramento u odbrani medju najgorima u ligi, u ut. koju su igrali kod Sacramenta prije par sedmica, Phoenix dobio laganih 15-ak razlike...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 04 mar 2012, 21:13

Sacramento prima puno ali i daje. Može kec tu, ali ne baš tako lako kao što mislite. Od igrača, može Parker, Paul i dodao bih Lee-a iz Golden Statea s tim da su po meni Ratnici favoriti protiv Raptorsa, može dvica tu. Fina kvota.
Who dares, wins !

sikirica
Kontakt:

Post Postao/la sikirica » 04 mar 2012, 21:25

1-0 vodi Santos. :D
Ajmo izdrzat do kraja !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.