Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ideMihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ideMihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Ma vidis da ni sam ne zna sta hoce. Ne vjerujem da ce docekati sljedece ljeto na klupi Milana.milanist je napisao/la:Sad si se sjetio i toga mamlazu, a pustio si faraona da ideMihajlovic: "Niang and Menez are injured, but we will have an alternative formation when they return: 4-3-3."
Ban,a da i ne znam zasto.Inace francobaresi je.milanist je napisao/la:Pa vidim od neki dan si se reg. jedino da nisi neki stariRomagnoli13 je napisao/la:Ja novi nisam,za drugog kolegu ne znam.Ja sam ovdje vec tri godine sa ponekom pauzom,i vise-manje svi me znaju.milanist je napisao/la:Sto imam osjecaj da i nisu bas novial ajd nejse, dobro dosli i od mene
i budite nam aktivni.
pa popusio kakav ban hehe..
nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala![]()
![]()
![]()
stvarno mi nije jasno sto ce vam on
Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracimaLegendKiller je napisao/la:nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!Yucca je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala![]()
![]()
![]()
Kako bode u oci ovaj grb italije, nekad smo i mi bili prvacimeskalin je napisao/la:Kao sto su nekad davno znali kupiti ovake igrace, ali tad su oni bili u manjini, pa nije padalo tesko, sto nije stvar s danasnjim igracima [img]http://fr.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/314516_BIGPORTRAIT.jpg[/img]LegendKiller je napisao/la:nije nama jasno ni šta će nam Bertolaci, Esien, Zakardo, Bonaventura, Honda, Matri, Poli i mnogi drugi, preživjeli smo njih preživjet cemo i Kucku!"Yucca" je napisao/la:Braco milanisti dosao vam Kucka a ovdje nema veselja doceka sala mala![]()
![]()
![]()
Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....
---
Ceka se Moutinho, Xabi Alonso, igrac(i) tog profila
Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.meskalin je napisao/la:Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
Ovaj lik je bio dobar tehnicar i znao nesto napraviti, igrao godinama po PSG-u, Bordeauxu i sl, pa cak i povremeno repr. Francuske. I to one beton Francuske; Thuram,Makelele,Vieira,Zizou,Henry....
---
Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmicaza Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut
Zenga je napisao/la:Ne prosipaj se ociju ti, konkurenti mu bili Rui Costa, Seedorf, Pirlo. Kada vec googlas i izbacivas cifre o nastupima pogledaj kakvi su jos igraci bili na klupi u ista doba kod FRA. Od ovih gov.narosa sto igraju danas ni jedan jedini nebi ni prismrdio rosteru od 25 igraca, ni tadasnjeg Milana ni FRA. Pametnom dosta.meskalin je napisao/la:Zenga je napisao/la:Znas sta je Dhorasoo za ove druge koje si naveo, svemirski brod!
---
Toliko je bio dobar da je za AC MIlan odigrao vrlodobrih 12 utakmicaza Francusku imao 18 tekmi odgiranih i jedan gol postignut
Dakle, po tvome, u superjakom Milanu imati 10+ nastupa je lose, i na nivou ovih panjeva sto igraju danas?
De nam onda proguglaj koliko nastupa ima Vieira u Milanu? ili koliko Henry u Juventusu? Ocigledno nisi najbolje upoznat sa ist. ovog kluba zadnjih 10ak god, pa je previse ocekivati da ces biti upoznat sa prethodnih 15-20god...