AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Za Alexa se govorilo da bi trebao ostati u klubu , pošto je Paletta otišao na posudbu , ali nikada se ne zna. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ja bi im još dao par miliona samo da ga ne vraćaju nazadMaestro^^ je napisao/la:Suso je trebao otići na posudbu u Genovu , ali pošto se njima pridružuje Iturbe , Suso će i dalje ostati u Milanu.
Mexes je trebao na posudbu u Fiorentinu , ali se i to izjalovilo.
Matri bi sutra trebao preći u West Ham na jednogodišnju posudbu , bez mogućnosti otkupa.

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako puste jos jednog stopera onda bi mogli ocekivati novo ime u zadnjoj liniji.Mene brine informacija koja se pojavila na nekim stranicama,a to je da ce Berlusconi nakon meca sa Empolijem dati svoju procjenu da li nam treba vezni igrac.Koji su to idioti ja sve teze vjerujem.Jer ako je ovo istina onda nista od novog veznog.Jer Empoli je jedna od losijih ekipa ove sezone i nemaju puno sanse na San Siru.A uostalom cijeli svijet nema dvojbe sta Milanu treba najvise,ali zato Berlusconi mora provjeriti jos jednom.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
mexes, zapata, ely, romanogli su vjerovatno stoperi. Dovoljno za rotaciju a i ako se neko povrijedi ima ih, druga je stvar sto kvalitetom ne zadovoljavaju
- Romagnoli13
- Kontakt:
Uvalit ce im Mancini Ranocchiu,onako dobrosusjedski.I ako je najmladji,Romagnoli nam je najbolji stoper.Velika steta samo sto nema pravog mentora uz sebe.Ali i ovako ne sumnjam da ce se razviti u vrhunskog igraca.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Montolivo nije odigrao 5 utakmica 'da valja' za Milan, za sve ove godine. Ni blizu igraca iz Viole. Njemu treba nova sredina, a Milanu ne treba igrac koji ne sluzi za nista, jer takvih vec imamo na bacanje. Bruka da je on nosio kapitensku traku prije recimo Abbiatija, nidje veze.
Vjerujem da ima oko 3mil platu, koliko pamtim dosao je na free transfer, garant je i tu omastio brk.
Sad kad je Palletta otisao ostaje 5 stopera, Alex,Mexes,Zapata,Romagnoli,Ely. Ocekivam da jedan od ove trojice starijih napustiti klub.
G, dovedi nam Xabija Alonsa i Moutinha u 5 do 12! Svakako su pred nama uzbudljivi dani,sati
Vjerujem da ima oko 3mil platu, koliko pamtim dosao je na free transfer, garant je i tu omastio brk.
Sad kad je Palletta otisao ostaje 5 stopera, Alex,Mexes,Zapata,Romagnoli,Ely. Ocekivam da jedan od ove trojice starijih napustiti klub.
G, dovedi nam Xabija Alonsa i Moutinha u 5 do 12! Svakako su pred nama uzbudljivi dani,sati

- Romagnoli13
- Kontakt:
Alonso bi bio od velike pomoci ove sezone,kad bi nekim cudom dosao.Sasvim sigurno moze odigrati makar 25-30 vrhunskih utakmica u jednoj sezoni.
Pored nas i Valencia zainteresovana za Moutinha. Još da i njega pokupe , samo nam to treba. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Svi klubovi poprilicno brzo zavrsavaju transfere osim Milana.Svaki transfer po sedmicu minimalno.I uvijek ima neka komplikacija.Umjesto da pljunu 25M za Moutinha i rijese dosta toga,oni ne reaguju.Ali opet ostaje jos par dana do kraja mercata pa cemo da vidimo.Mislim da nije iskljuceno da ce biti neko iznenadjenje do kraja sedmice.
Pa prije da ce izabrati sismise jer su u lp, a on nije nastupio u pretkolu....kupovina je bila neplanski i pogresna, mislim cim 51÷ kupi Bee da ce Fester u staro gvožđe
Kako Valencia radi pametno, sad mi tek zao sto nas nije kupio Lim
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Samo ne znam kako dva delitanta ne pogledaju oko sebe i dobro se skontaju sta rade.Dovoljno im je da pogledaju Juve i Romu da vide koliko su daleko od kvalitetne ekipe.Pa i Inter,Napoli i Viole,imaju mnogo jacu sredinu od nase.Jednostavno ne shvacam kako je moguce da svi navijaci,svi strucnjaci u Italiji i van nje,upozoravaju i pricaju o tom problemu,a da ovda dvojica i dalje ne vide.Da su doveli dva jaka i kvalitetna vezna igraca,Milan bi sada bio 30% jaca i ozbiljnija ekipa.
Takodjer navodi se da Mihajlovic uopste nije htio Kucku,ali mu je Galliani to servirao pa ga tek onda obavjestio.
Takodjer navodi se da Mihajlovic uopste nije htio Kucku,ali mu je Galliani to servirao pa ga tek onda obavjestio.

- IlPrincipino
- Kontakt:

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- _forzamilan_
- Kontakt:
Vidi sredine bogu plakati...
Neko je prizivao Kucku prije par stranica ja bi mu sad ban spucao
Neko je prizivao Kucku prije par stranica ja bi mu sad ban spucao
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
- LegendKiller
- Kontakt:
Bolje je igrati sa 10 igrača na terenu nego sa Hondom u sredini. Kako je to mrtav igrač. Kad se samo sjetim koliko ste pojedini ovdje pisali hvalospjeve o njemu kao da je Iniesta došao u Milan.
Baš me zanima kako će se Baloteli snaći na toj poziciji polušpica ako je već Miha planirao da on tu igra. Možda mu ta pozicija bude i odgovarala, tehniku i brzinu za te pozicije ima, e sad koliko je u glavi dobar to je veliko pitanje. Ne bi škodilo probati ga na toj poziciji.
Baš me zanima kako će se Baloteli snaći na toj poziciji polušpica ako je već Miha planirao da on tu igra. Možda mu ta pozicija bude i odgovarala, tehniku i brzinu za te pozicije ima, e sad koliko je u glavi dobar to je veliko pitanje. Ne bi škodilo probati ga na toj poziciji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Balo ima predispozicije da igra tu poziciju,al´ pitanje je koliko ce mu trebati vremena da se prilagodi na sve to? A Milan ako nesto nema,to je vrijeme.Jer ostali konkurenti su se uveliko pojacali i spremili za bitku za taj plasman u LP-a.Uostalom to je Milanu cilj,barem na pocetku sezone.Kasnije ce to biti EL-a,pa zatim zavrsiti dostojanstveno sezonu.Vec poznati scenarij i redoslijed dogadjaja.Ali nadajmo se da ce ipak sve krenuti kako treba vec od sutra.
- muha milanez
- Kontakt:
Ja bih Balu odma gurnuo na mjesto iza napadaca, nema se sta cekat. Sigurno moze bolje od Honde, ovaj je vec pokazao koliko (ne)moze. Konkurecija se pojacava a mi dovodimo Kucku kojeg trener nije ni imao u planu a mahniti starac mu ga servira
bas sjajna situacija. Ne vjerujem da ce ikog vise dovodit, mislim da je to to sto se tice ovog mercata. Znaci sa ovakvom sredinom vec sad znamo da ce najmanje 5 ekipa bit ispred nas, tako da ako izborimo EL bice dobro.
I da pozelim dobrodoslicu novim rossonerima na forumu.

I da pozelim dobrodoslicu novim rossonerima na forumu.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sto imam osjecaj da i nisu bas novi
al ajd nejse, dobro dosli i od mene
i budite nam aktivni.

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Sumnjam da Baloteli moze igrati iza dva napadaca. Treba ga staviti umjesto Adriana.
Bacca-Baloteli ne izgleda lose, pod uslovom da Balo povrati formu koju je imao na EP sa Italijom.
Bacca-Baloteli ne izgleda lose, pod uslovom da Balo povrati formu koju je imao na EP sa Italijom.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja novi nisam,za drugog kolegu ne znam.Ja sam ovdje vec tri godine sa ponekom pauzom,i vise-manje svi me znaju.milanist je napisao/la:Sto imam osjecaj da i nisu bas novial ajd nejse, dobro dosli i od mene
i budite nam aktivni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.