Jbga, u polufinalu nije ostao nijedan nosioc, Šteta.oldtown1990 je napisao/la:Steta za Mirzu, otvorio mu se put do nove titule ali ali... Sve u svemu dobar rezultat u Mexicu
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
mostar959 je napisao/la:Tomo predao u polufinalu pri rezultatu 0-1 u gemovima, nadam se da nije neka ozb povreda jer nam treba u subotu.
Tomo je danas zbog povrede morao predati polufinalni meč već nakon prvog odigranog gema. Radi se o povredi istegnuća tetive nožnog zgloba. Nadamo se da ozljeda nije ozbiljnija i da će se Tomo uspjeti oporaviti do idućeg vikenda kada sa reprezentacijom igra jako važan meč Davis Cupa..
kralj je reko da je kyrgios nestabilan u glaviRamsey16 je napisao/la:Dosta dobar intervju Damira za s.ource portal nek pogleda ko nije

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:kralj je reko da je kyrgios nestabilan u glaviRamsey16 je napisao/la:Dosta dobar intervju Damira za s.ource portal nek pogleda ko nije

Sta kaze, dobro sam igrao do 3-0, a frajer mu bukvalno pustio svaki gejm.

Jel slago? Nije.KK_Bosna je napisao/la:kralj je reko da je kyrgios nestabilan u glaviRamsey16 je napisao/la:Dosta dobar intervju Damira za s.ource portal nek pogleda ko nije
Ne vidim ništa čudno, da je rekao obratno cudio bih se.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- RafaGarros9
- Kontakt:
To je razlika izmedju mene i vas ja realan vi niste...kakav igrac takvi navijaci... prosto ko pasulj...bvb je napisao/la:![]()

KK_Bosna je napisao/la:kralj je reko da je kyrgios nestabilan u glaviRamsey16 je napisao/la:Dosta dobar intervju Damira za s.ource portal nek pogleda ko nije
Ja, i ?

To je rekao dosta puta i za sebe... ne baš tim riječima, ali svjestan je tog
Onda se i ti znojis ko NadalRafaGarros9 je napisao/la:To je razlika izmedju mene i vas ja realan vi niste...kakav igrac takvi navijaci... prosto ko pasulj...bvb je napisao/la:![]()

- RafaGarros9
- Kontakt:
Da i crvenim se od stida kad Dzumhur igra...Ne radi igre nego ponasanja...Ramsey16 je napisao/la:Onda se i ti znojis ko NadalRafaGarros9 je napisao/la:To je razlika izmedju mene i vas ja realan vi niste...kakav igrac takvi navijaci... prosto ko pasulj...bvb je napisao/la:![]()

Ovo je vise nidje veze s vezom nego ovo sto sam ja napisaoRafaGarros9 je napisao/la: Da i crvenim se od stida kad Dzumhur igra...Ne radi igre nego ponasanja...

pa cudno je da najnestabilniji igrac na touru prica o nekom drugom tako 
to je kao da fognini to izjavi za tipsarevica recimo

to je kao da fognini to izjavi za tipsarevica recimo

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
Nije Damir ni blizu najnestabilnijog igrača na touru 

Ma i jedan i drugi tom svojom `ludošću` uz još par likova na touru ustvari prvenstveno prikrivaju igračke nedostatke i prave se boljim igračima nego što objektivno jesu. Da su bolji igrači, bilo bi manje ludosti, jer bi automatski bilo više mečeva u kojima bi se osjećali sigurnim.
- RafaGarros9
- Kontakt:
Ali je daleko najbezobrazniji na touru...remA1 je napisao/la:Nije Damir ni blizu najnestabilnijog igrača na touru

Ma nije ni to, da je bezobrazan.. odnosno drzak jest, ali opet nije naj. Kad skontaš da je tu jedan Kyrgios koji je Stanu u pozdravu rekao kako mu je Kokikaniks ševio curu, onda Troicki koji psuje sudijama, Gulbis sa retardirano-bezobraznim izjavama.. itd. Damir je drzak, ponekad bezobrazan, ali ni tu nije najgori. Imao je i on tih situacija kada se baš napsovao, naročito onda u Mersinu, ali opet nije naj:)RafaGarros9 je napisao/la:Ali je daleko najbezobrazniji na touru...remA1 je napisao/la:Nije Damir ni blizu najnestabilnijog igrača na touru
Damir jeste cesto papak ali ima i gorih, naravno.
Ono u cemu je mogao biti najgori na touru, to je rasizam, samo da je neko preveo i potencirao onda ono za crnca sudiju:-)
Kad ga vec spominjemo, ja ocekujem velike stvari na sljaci..kakav beton i kakvi bakraci:-)
Ono u cemu je mogao biti najgori na touru, to je rasizam, samo da je neko preveo i potencirao onda ono za crnca sudiju:-)
Kad ga vec spominjemo, ja ocekujem velike stvari na sljaci..kakav beton i kakvi bakraci:-)
- RafaGarros9
- Kontakt:
Sve to sto si nabrojao on je radio i gore od njih tako da ga djaba pravdas,njegove postupke ne moze opravdati apsolutno nista...Kao on nije psovao ni sudije ni publiku...remA1 je napisao/la:Ma nije ni to, da je bezobrazan.. odnosno drzak jest, ali opet nije naj. Kad skontaš da je tu jedan Kyrgios koji je Stanu u pozdravu rekao kako mu je Kokikaniks ševio curu, onda Troicki koji psuje sudijama, Gulbis sa retardirano-bezobraznim izjavama.. itd. Damir je drzak, ponekad bezobrazan, ali ni tu nije najgori. Imao je i on tih situacija kada se baš napsovao, naročito onda u Mersinu, ali opet nije naj:)RafaGarros9 je napisao/la:Ali je daleko najbezobrazniji na touru...remA1 je napisao/la:Nije Damir ni blizu najnestabilnijog igrača na touru

Samo cu ti reci jednu stvar svakakve budalastine su radili i gulbis i troicki ali ni jedna od tih gluposti se ne moze prediti sa tim da se ne pozdravis sa protivnikom na kraju meca...uredu da se to desilo jednom(svadja,nesto trece...)ali vise puta prosto mogu uraditi samo odroni od ljudi i to teski odroni...Plus jos psovke sudiji koje je on upucivao vise puta i gore od troickog koje sam vec naveo...
ma da, olicenje kulture damir... nazove sudiju glupim crncem, ne pozdravlja se sa protivnikom, svadja se sa publikom, sa protivnikom...remA1 je napisao/la:Ma nije ni to, da je bezobrazan.. odnosno drzak jest, ali opet nije naj.RafaGarros9 je napisao/la:Ali je daleko najbezobrazniji na touru...remA1 je napisao/la:Nije Damir ni blizu najnestabilnijog igrača na touru
samo jos nije gadjao onu djecu lopticama...
Ne dao Bog da se nekad izgalamio na sakupljača loptica k'o Đokovića
Suvišna rasprava, boli njega neka stvar za našim mišljenjem... a iskreno i mene zaboli briga zbog njegovog ponašanja, sve dok reda pobjede i svaki novi turnir nam pokaziva sve više i više šta zna 

dobra ti ova: 'reda pobjede'remA1 je napisao/la:Ne dao Bog da se nekad izgalamio na sakupljača loptica k'o ĐokovićaSuvišna rasprava, boli njega neka stvar za našim mišljenjem... a iskreno i mene zaboli briga zbog njegovog ponašanja, sve dok reda pobjede i svaki novi turnir nam pokaziva sve više i više šta zna

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.