AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Nije Kucka problem ako njegov dolazak ne iskljucuje dolazak nekog jako kvalitetnog veznog igraca.Ali ovako ovo je katastrofa.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
E bas to kucka bi bio vrlo dobar igrac za klupe,samo da dode jedan adekvatan igrac za prvu postavu tipa moutinho
- Beduin
- Kontakt:
Covjece, Coentrao pobjegne u Monako (ako se ne varam), Ilaramendi u neki prosjecni spanski klub, Lukas Dinje u Romu, Quadrado u Juve posudba, Salah u Romi na posudbi, imamo jednog Kolasinca koji nije skup da se uzme, i jos toliko transfera se desilo, a mi dovedemo Bertolacija, i onda za klupe Kuravu. E kluba i runja, zanebesalo mi se. Zgadise mi fudbal po ko zna koji put.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Coentrao(posudba),Glik(15-ak miliona),Romagnoli(isti nacin na koji je dosao).Zatim Bertalocci(ako je vec morao),Moutinho ili Witsel(obojica oko 25M),pa i Illara(15-ak M) te Adriano i Bacca(38 M) i Balotelli ako je vec morao.Za nekih 120 M eura su mogli sklepati tim koji bi bio i vise nego konkurentan.Pa cak i za manje od ove cifre koju sam naveo.Ali kad dva mutanata diriguju timom onda je ovo nasa realnost. Juve je tri koraka ispred nas,Roma dva najmanje,Inter,Napoli i Viole sigurno korak i po´.Gledajuci trenutnu situaciju nama ce i plasman u top 5 biti uspjeh.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- LegendKiller
- Kontakt:
Napokon smo i ovu Kucku doveli. Ovo je transfer za Ginisa. Zadnje 3 godine ga dovodimo i konačno je Galijani ubo Kucku.
I onda mi neko kaže nije Galijani kriv! Mada ako čemo realno Kucka će se lako uklopiti u ovaj Milan, većina igrača je na njegovom nivou, živi propalitet!
Tamam smo se nadali nekom iskoraku ove sezone, ali izgleda ništa!
I onda mi neko kaže nije Galijani kriv! Mada ako čemo realno Kucka će se lako uklopiti u ovaj Milan, većina igrača je na njegovom nivou, živi propalitet!
Tamam smo se nadali nekom iskoraku ove sezone, ali izgleda ništa!
Ma nek su ga vala i doveli da ne citam svaki prelazni rok o njemu. Kao sto neko rece dobar je on za klupe, al mi imamo problem sto je vecina nasih igraca dobra za klupe pa nam onda nema ko igrat u prvih 11 

Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ostaje jos 4 dana pa da vidimo sta je celo smislio.Mada nikad nisam bio ljubitelj te kupovine u zadnjim danima mercata.Ali u ovakvoj situaciji sad to uveliko iscekujem.Ali sutra nakon sto Kucka bude ozvanicen,sigurno ide expresna izjava o tome kako je za Milan mercato zavrsio i da smo konkurentni.Naravno ta izjava je laz u svakom pogledu ali celavi prevarant od toga ne odustaje.
Matri has agreed to join West Ham, according to Sky.

Genova se rijesava skarta i dovodi bolje igrace nego miMilan and Genoa have reached an agreement regarding Suso on loan. But the deal is contingent of whether or not Iturbe joins Genoa. [Sky]

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
AC Milan
Nesto kontam mozda planiraju dovesti i Moutinha, ali posto je on povrijedjen do oktobra uzeli su i Kucku, da igra do oktobra, al daleko je ovo od istine mogao je i Poli biti zamjena.
Od ove sezone u Seriji A pravilo je da klub moze registrovati samo 25 igraca pa da vidimo kojih 25 bi Milan trebo registrovati:
GK: D.Lopez,Abbiati, (Donnaruma ne mora biti registrivan jer je U21 a iz naseg je pogona)
Odbrana: Abate,De Sciglio,Mexes,Zapata,Ely,Romagnoli,Antonelli,Zaccardo.
Sredina: De Jong, Montolivo,Poli,Bonaventura,Kucka,
Bertolacci,Honda, Menez.
Napad: Bacca,L.Adriano,Balotelli,
Niang,Cerci.
Pod upitnikom su:Aggazi,Alex,Jose Mauri,Nocerino,Suso i Matri.
Znaci ako se rijese ovih sigurno ce nekoga i dovesti jer je trenutno u ekipi 23 fudbalera. Zaccarda sam stavio u tim jer odbija da ode iz Milana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Od ove sezone u Seriji A pravilo je da klub moze registrovati samo 25 igraca pa da vidimo kojih 25 bi Milan trebo registrovati:
GK: D.Lopez,Abbiati, (Donnaruma ne mora biti registrivan jer je U21 a iz naseg je pogona)
Odbrana: Abate,De Sciglio,Mexes,Zapata,Ely,Romagnoli,Antonelli,Zaccardo.
Sredina: De Jong, Montolivo,Poli,Bonaventura,Kucka,
Bertolacci,Honda, Menez.
Napad: Bacca,L.Adriano,Balotelli,
Niang,Cerci.
Pod upitnikom su:Aggazi,Alex,Jose Mauri,Nocerino,Suso i Matri.
Znaci ako se rijese ovih sigurno ce nekoga i dovesti jer je trenutno u ekipi 23 fudbalera. Zaccarda sam stavio u tim jer odbija da ode iz Milana.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Matri,Suso,Alex,Agazzi,pa i Nocerino ce skoro pa sigurno otici.Takodjer spominje se da ce Mauri na posudbu a da ce sa Zaccardom raskinuti ugovor jer lik nigdje nece svojom voljom.
Zar Agazzi nije otisao negdje, tako sam barem ja upratio ?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Trebao ici u Englesku ja mislim,ali ne znam je li to sluzbeno.
Došlo je rješenje za sve probleme 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Treba biti pozitivan, doveli smo igraca koji nije losiji od Soriana a ustedjeli 10 mil 

Il Club più titolato al mondo!

Zanimljiv, dobar post. Slazem se sa muxom, dolaskom Kucke smo "ustedili" malo love, jer je on tu negdje sa Sorianom. Kucka nije problem, lani je harao protiv nase vezne linije, za razliku od destruktivaca koji se godinama gomilaju (Essien,Muntari i sl.). Nije los igrac, 3mil je nista.Romagnoli13 je napisao/la:Milan je iskreno prije ove sezone trebao 8 novih igraca za prvih 11 i to je surova istina.Jedini koji su mogli "prezivjeti" su Lopez,De Jong i Antonelli koji je dosta dobar bek.Svi ostali su bili visak ili za klupe.Ili da su jednostavno za svaku liniju doveli po dva dobra i kvalitetna igraca.Bacca,Adriano,Romagnoli su sasvim korektna pojacanja i vise nego korektna.Bertalocci mi je enigma,jer lani je odigrao odlicno a kako ce se prilagoditi Milanu to je veliko pitanje.Ali zasad mu ne ide bas najbolje i pitanje je da li ce uopste ponoviti formu iz prosle sezone. O Balotelliu je sve receno i nema se tu sta puno reci.Dok ostale igrace ne treba previse ni komentarisati,Ely i Mauri premladi,a Kucka nista bolji od Polija i Nocerina. Samo se mozemo nadati da ce u naredna cetiri dana celavac nesto izmajmunisati i zavrsiti ovaj mercato na koliko toliko fin nacin.Ali ovo zasad nije ni za ocjenu 3 na skali od 1 do 5.
Sta li nam Galliani sprema, kad vam svima zacepi usta 1.sep....trljam ruke

Agazzi je otišao u Middlesborough i mislim da je službeno to.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Sasvim sigurno da ce biti jos odlazaka do kraja sedmice,i to je jedna od pozitivnijih stvari ovo ljeto.Ostalo je jos nekoliko panjeva,medjutim nije rijesenje rijesavati se jednih a dovoditi druge panjeve.
Suso je trebao otići na posudbu u Genovu , ali pošto se njima pridružuje Iturbe , Suso će i dalje ostati u Milanu.
Mexes je trebao na posudbu u Fiorentinu , ali se i to izjalovilo.
Matri bi sutra trebao preći u West Ham na jednogodišnju posudbu , bez mogućnosti otkupa.
Mexes je trebao na posudbu u Fiorentinu , ali se i to izjalovilo.
Matri bi sutra trebao preći u West Ham na jednogodišnju posudbu , bez mogućnosti otkupa.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nocerino,Alex,Zaccardo,su vjerovatno sljedeci na listi za odstrel,a ne bi me cudilo da i Montolivo ode.Jer mislim da mu Mihajlovic nimalo ne vjeruje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.