FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Barbarez na twiteru rekao NE slobodi. Idemo dalje.
Nisam vjerovao da je ovaj forum tako pracen, pa spekulacija sa foruma dođe do Sergeja, dobar ovaj forum 
Barbarez je bio igračina i ljudina prije svega. Sad je samo solidan pokerašAlibasa je napisao/la:Barbarez na twiteru rekao NE slobodi. Idemo dalje.
Nesto gledam ovaj intervju sa Cirom, pa sa Azmirom i kontam koliko oni nas trolaju njih dvojica to je haos 
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
" onclick="window.open(this.href);return false;

TaRgEt_ je napisao/la:Nesto gledam ovaj intervju sa Cirom, pa sa Azmirom i kontam koliko oni nas trolaju njih dvojica to je haos
Jedan govori ništa od produženja saradnje, drugi govori kako je ipak moguće da će ovaj ostat i imamović nešto slično trabunja. A ja mislim da Ćiro hoće sebi cijenu još malo da podigne, ipak nije on uradio mali posao u Tuzli. Čekat ćemo početak priprema
Da ti ja ko Tuzlak kažem, nemoj generalizovat, zbog dva tri maloljetna krmka kojima je vjerovatno zabranjen izlaz nemoj mrzit cjeli grad i sve navijače tih klubovaSmaja je napisao/la:ma sta se ima raspravljat snjima moj babo ih 93 iso branio dole gino za sarajevo(tamo sam izgubio amidzu u sarajevu 93 i covjek je bio iz tuzle naravno )i onda oni nakon evo 21 godine dodju i ebu ti mater fameliju i psuju cijelu tuzlu koja je ginula radi njih nema dalje
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Probisvjet
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nikad se vise Mejdan napunit nece,jer je nasa Sloboda zamrznuta,dok ovaj bevbin projekat ne zelim da gledam,jos imaju obraza kada drze konferencije da iza njihovih ledja stoje pehari kluba kojeeg su zamrznuli radi svog cejfa..zasto nisu preuzeli dugove Slobode,a ne trofeje ?Fukara1987tz je napisao/la:Što bi bilo lijepo da se sad i košarka vrati u Tuzlu
Da napunimo Mejdan, da opet osvojimo tu ligu prvaka sa košarkašima
[youtube][/youtube]
I sto se tice tvog izbora trenera samo brate izbaci uslju Vojvodu i Ibrakovica
Sta me prozivas dok spavam..eto dobio je odgovorChinaglia je napisao/la:a nemoj jebote, eto sad će doći @harry
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
intercontinental
- Kontakt:
Halo momak koji dio tebi nije jasan??Jel njega iko može prisilii da se slika sa njim? Ne može!!! Pusti priče i ne prosipaj pamet nekome ko je u ratu izgubio djeda i amidžu!!krmpotich je napisao/la:Barbarez je bio igračina i ljudina prije svega. Sad je samo solidan pokerašAlibasa je napisao/la:Barbarez na twiteru rekao NE slobodi. Idemo dalje.Meni u Slobodi ne treba ime i prezime. Gdje se pokazao i dokazao? Nigdje... Neka se kali u Veležu ali Slobodi treba provjereno ime sa kontinuitetom i autoritativnim radom iza sebe. Ovi sto lupetaju za Ljupka pretpostavljam imaju 12 godina i nemaju pojma sta znaci ta slika sa Arkanom. Arkan je bio najuticajniji lik u Srbiji pocetkom rata i vodja delija. Taj isti Ljupko je bio trener te sampionske ekipe sezona 90/91. Taj isti Arkan je bio u zatvoru pred odlucujuci mec sa Bayernom, i zbog samog znacaja utakmice on je preko Džajića i ostalih uticajnih funkcija u klubu izasao i vodio navijanje. Eh sad aj ti stisni petlju i reci tom liku "ne bih se ja slikao s tobom"
Zavrsio bi ko Risto Đogo na dnu Drine. Slika pokazuje da se slikao sa Arkanom, a ne da je pio kafu sa njim, izlazio, roštiljao.... Ljupko kao trener je sila od stručnjaka i za većinu BH trenera je Mourinho.Ne treba mijesati privatno i profesionalno. Da se karakter gleda Mourinho ne bi trenirao ni Sutjesku.
Koliko ima veze Ljupko sa Arkanlukom ja imam sa nuklearnom fizikom...
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
oj da pomogne protiv sarajevaSmaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
jos jedan kloc na temi
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Naravno da ga je mog´o prisilit, jeste ba normalni, čuj reć´ Arkanu da nece da se slika s njimintercontinental je napisao/la:Halo momak koji dio tebi nije jasan??Jel njega iko može prisilii da se slika sa njim? Ne može!!! Pusti priče i ne prosipaj pamet nekome ko je u ratu izgubio djeda i amidžu!!krmpotich je napisao/la:Barbarez je bio igračina i ljudina prije svega. Sad je samo solidan pokerašAlibasa je napisao/la:Barbarez na twiteru rekao NE slobodi. Idemo dalje.Meni u Slobodi ne treba ime i prezime. Gdje se pokazao i dokazao? Nigdje... Neka se kali u Veležu ali Slobodi treba provjereno ime sa kontinuitetom i autoritativnim radom iza sebe. Ovi sto lupetaju za Ljupka pretpostavljam imaju 12 godina i nemaju pojma sta znaci ta slika sa Arkanom. Arkan je bio najuticajniji lik u Srbiji pocetkom rata i vodja delija. Taj isti Ljupko je bio trener te sampionske ekipe sezona 90/91. Taj isti Arkan je bio u zatvoru pred odlucujuci mec sa Bayernom, i zbog samog znacaja utakmice on je preko Džajića i ostalih uticajnih funkcija u klubu izasao i vodio navijanje. Eh sad aj ti stisni petlju i reci tom liku "ne bih se ja slikao s tobom"
Zavrsio bi ko Risto Đogo na dnu Drine. Slika pokazuje da se slikao sa Arkanom, a ne da je pio kafu sa njim, izlazio, roštiljao.... Ljupko kao trener je sila od stručnjaka i za većinu BH trenera je Mourinho.Ne treba mijesati privatno i profesionalno. Da se karakter gleda Mourinho ne bi trenirao ni Sutjesku.
Koliko ima veze Ljupko sa Arkanlukom ja imam sa nuklearnom fizikom...
Nullius in verba
Pozdrav..priznaj da te Probisvjet nagovorio da se prijavisSmaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
Gdje si bio da hebes znanje ledenom i anonimusu citavu polusezonu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
@intercontinental:
Ne ulazim u to da li je Ljupko htio ili nije da se slika, ali stisni pa reci: "Ne bih se ja bas slikao s tobom"
Za poginule u ratu se slazem, ali ako gledamo o jednoj jakoj, u buducnosti Evropskoj Slobodi ne interesuje me 94-a nego 2024 godina i prije bih je dao u ruke liku koji iza sebe ima sljedece klupe:

...nego nekome ko nije prismrdio izvan BH okvira
Ne ulazim u to da li je Ljupko htio ili nije da se slika, ali stisni pa reci: "Ne bih se ja bas slikao s tobom"

...nego nekome ko nije prismrdio izvan BH okvira
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 04 jun 2014, 11:39, ukupno mijenjano 1 put.
harry_90 je napisao/la:Pozdrav..priznaj da te Probisvjet nagovorio da se prijavisSmaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
![]()
hahahahahhahah zaebajem se dosta stim
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
- Probisvjet
- Kontakt:
Najidealnija DOBITNA kombinacija za sefa strucnog staba je
jesenji dio prvenstva Smajil Karic
proljetni dio prvenstva Ciro

jesenji dio prvenstva Smajil Karic
proljetni dio prvenstva Ciro
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nevolim ovu situaciju Azmir na putu posa USA, Brazil pa odmor na Floridi tek 17 jula se vraca, do njegovog povratka ekipa bi trebala izvrsiti prozivku i vec negdje biti na pripremama i naravno trebali bi znati ko su pojacanja i trener. Ljudi kojim je Azmir vjerovao i drzao uz sebe a mi se mnogi pitali zasto prije svega mislim Vugdalic, pa i Mato trebali bi uz Ekrema Ibrica, i ostale sve to uraditi bez Azmira. Vjerujem Azmiru ako on vjeruje da ce Vugdalic odraditi dobar posao jer je on buduci sportski direktor, vrijeme je da i Vugda svim navijacima pokaze svoje kvalitete i da se pokaze.Vjerovatno cemo preko Husare imati sirok diapazon igraca kojima cemo kontaktirat i pregovarat pa vidjet cemo sta ce biti. Valjda ovo bude zatisje pred buru i da kad se zavrsi pitanje licence ima sve da bukne
- TzBulevar87
- Kontakt:
Što se mene tiče (a i ostalih malo upućenijih u situaciju) Vugda je se već pokazao i dokazao. Ne sumnjam uopšte da će vrhunski završavati poslove koje mu Azmir ostavi 
075
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Ma ovo je jedan od onih što je Probisvjeta u Srebreniku uhvatio i napio pa ga tek sutradan pustio.harry_90 je napisao/la:Pozdrav..priznaj da te Probisvjet nagovorio da se prijavisSmaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
![]()
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.