BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Vejrujem da ni on sam nije ocekivao ovakav rasplet u Meksiku, al kad je vidio da moze i da ide dobro zapeo je ko nikada. Sa ovom titulom bi se vratio gdje objektivno i pripada bez obzira na njegove nedostatke. Kako bih ja volio da se on rijesi one akademije i nadje sebi trenera, ne vjerujem vise ni da su finansije u pitanju, valjda su do sad i on i stari mu izasli iz tih kredita kao sto je ovdje vec pisano..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
spominjali smo jucer igrace koji su bili u top 100 a ni sami ne znaju kako...mogli smo jucer i kravcuka spomenuti:-)esprit24 je napisao/la:Vejrujem da ni on sam nije ocekivao ovakav rasplet u Meksiku, al kad je vidio da moze i da ide dobro zapeo je ko nikada. Sa ovom titulom bi se vratio gdje objektivno i pripada bez obzira na njegove nedostatke. Kako bih ja volio da se on rijesi one akademije i nadje sebi trenera, ne vjerujem vise ni da su finansije u pitanju, valjda su do sad i on i stari mu izasli iz tih kredita kao sto je ovdje vec pisano..
ja isto vjerujem da bi iole ozbiljan i strucan teren od basica napravio top 100 igraca..pitanje je hoce li do toga doci, nije vise ni mlad.
Nadam se da ce se naci neki subotic koji ce i u mirzi vidjeti sansu za svoju promociju, pa i zaradu.
Ne znam baš za to. Da li bi ti uzeo Mirzu ili nekog 7-8 godina mlađeg igrača?babino je napisao/la:Nadam se da ce se naci neki subotic koji ce i u mirzi vidjeti sansu za svoju promociju, pa i zaradu.
https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... /170331050

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
zato sam i ja zavrsio post ovako kako sam zavrsio:-)Virtu4l je napisao/la:Ne znam baš za to. Da li bi ti uzeo Mirzu ili nekog 7-8 godina mlađeg igrača?babino je napisao/la:Nadam se da ce se naci neki subotic koji ce i u mirzi vidjeti sansu za svoju promociju, pa i zaradu.
https://www.klix.ba/sport/tenis/dzumhur ... /170331050
![]()
time sam vise mislio da mozda ima nekih subotica koji nisu neke face u trenerskom svijetu a da vide da mogu od momka sa nepunih 26 godina napraviti ozbiljnog igraca u roku od mozda 1-2 godine..opet bi ostalo vise od 5 god karijere da se to naplati, dovoljno bi bilo da samo igra prva kola slamova:-)
Do njega je sve to, neće njega treneri tražiti, ako hoće da nadje nekoga treba to sam uraditi. Godine nisu problem, ima on još 10 godina tenisa u sebi ako to želi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima Mirza još vremena, najbitnije je da popravi fizičku spremu i tako će 50% bolje igrati.
Izgleda da će Damir se povući iz Marrakecha. Želi se bolje pripremiti za MC.
Izgleda da će Damir se povući iz Marrakecha. Želi se bolje pripremiti za MC.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Koliki li je ovaj sponzorski ugovor BH Telecoma i Damira, znam da se to nema nigdje naći, ali onako okvirno me zanima ako neko zna?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema!shminka je napisao/la:Do njega je sve to, neće njega treneri tražiti, ako hoće da nadje nekoga treba to sam uraditi. Godine nisu problem, ima on još 10 godina tenisa u sebi ako to želi.
Njemu će brzo 26 godina, nije Federer da igra do 36. Ima još možda malo više od 5 godina ako i toliko.
Estrella i Darcis su najbolji tenis poceli igrati poslije 30-sete godine zivota. Kod Mirze je najveci problem sto je skrt na informacijama, i tim stvarima se ponasa kao potpuni amater. Lakse je dobiti informacije o sjevernoj koreji nego o Mirzi. Fb stranicu mu vodi neko dijete, on psvoji turnir, ovaj posle dva dana to objavi. Ako je on u glavi prihvatio da ima karijeru De sheepera, Vanija, Checinata, i svih ostalih levata u TOP200 onda je to definitivno to 

Damir bi mogao igrat najbolji tenis posle 30. Mirza nije takav tip. Samo sportskim životom i svakodnevnim treninzima se može i posle 30 bit fit. A ove ljenčuge ostare sa 20 i nešto, ja sam Mirzinih godina i znam dosta svojih kolega sa divovskim škembama, jbg čim se pređe 18-20, stanice se više ne obnavljaju tako brzo, vakat nam mrit 

Zato i napisah ako želi, nije nikakav problem uz sve pogodnosti koje današnji sportisti imaju igrati na vrhunskom nivou i sa 35 godina.
od kojeg datuma vrijedi ova `tvoja lista`
od kojeg datuma vrijedi ova `tvoja lista`

Od 6.6.2016., tj od završetka Roland Garrosa, znači skoro punih 10 mjeseci. Razlog zašto baš od tada je jer je nakon toga Đoković prestao biti sila u tenisu pa pokušavam si stvoriti predodžbu kakva bi lista mogla izgledati kad prođe točno godinu dana od toga. Još su ostala 3 Mastersa na zemlji, Roland Garros i pokoji ostali turnir poput Barcelone tako da treba uzeti u obzir da Federer na njoj neće napredovati skoro ništa a Nadal bi trebao dosta, kao i Thiem valjda.shminka je napisao/la: od kojeg datuma vrijedi ova `tvoja lista`
Tomo u polufinalu
`Veliki sam borac i ne predajem mečeve.`

Preludi su mu ovi presovi

Preludi su mu ovi presovi

Da, igra nije spektakularno bolja da bi ušao u finale CH u evropi a kamoli za igru na atp nivou.UltraSA je napisao/la:Ma jašta ništa spektakularno, eto slučajno je nanizao ove pobjede...
Damir je svoj prelazak sa CH na Atp dokazao na jačim turnirima. Daj Bože da ovo bude prekretnica za Mirzu ali u slučaju jačega igrača tipa Medvev, Popispil koji su ga uzimali prošle godine ništa novo nema da im ponudi da ih ugrozi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Neiskusno si zanemario Ramprasaesprit24 je napisao/la:Konkurencija je smijesna do polufinala

Kako ti nije bilo mrsko listati straniceshminka je napisao/la:Neiskusno si zanemario Ramprasaesprit24 je napisao/la:Konkurencija je smijesna do polufinala

Kontao sam da je odplesao labudji ples

Nije fraza ali Mirza je poklonio pobjedu Ameru. Ustao sam slucajno jutros i odgledao drugi set, na pocetku je imao 3 bl, koje nije iskoristio. Onda je puko ko kokica do 5-1 za Rama, posle se malo digao i kod 5-3 na 30:30 ima cist forhend na pola terena, namjesti se fino i opali u aut. Posle toga Ram odservira dobro, Mirza razbi reket i to je to. Ja sam zadovoljan sa Meksikom, ocekujem bar dva ili tri cetvrtfinala na ovim zabarskim chelengerima na zemlji, u konkurenciji velikih tenskih imena poput Carusa, Chekinata, Gianesija, Ungura i dr

-
- Kontakt:
Steta za Mirzu, otvorio mu se put do nove titule ali ali... Sve u svemu dobar rezultat u Mexicu 

Dosta dobar intervju Damira za s.ource portal nek pogleda ko nije 

Tomo predao u polufinalu pri rezultatu 0-1 u gemovima, nadam se da nije neka ozb povreda jer nam treba u subotu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.