FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wobly92
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wobly92 » 04 jun 2014, 01:11

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to reze :D al i vi da se ponasate dostojanstveno :mrgreen: , da odmah upozorim hahaha samo prijavi post i NE CITIRAJ, ostalo je moja briga :D
Ako izleti kad šta što ne treba, budi blag :mrgreen:

Ma Mejdan je bio odlično popunjem svaku utakmicu prošle sezone, ni u OKK se nisu nadalu onome sigurno, samo pokazatelj koliko se narod zaželio dobrog sporta u gradu, hvala Bogu i košarka se eto vratila koliko-toliko, fudbal pogotovo, al šteta je što neće biti nekih velikih poboljšanja i pojačanja u "Diti" j.b.g. (barem koliko sam čuo zasad), osladilo nam se s Azmirom, pa nam ne godi što košarka kaska za fudbalom :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 04 jun 2014, 01:21

Thranduil je napisao/la:
Fukara1987tz je napisao/la:
KrojcicaHills je napisao/la:ma kakva kosarka.....odem gledam lafo derbi sloboda - bosna i tako mi puca k ko ce dobiti utakmicu....... ako je meni tako koji sam isao u mejdan od rodjenja ne moze vala biti bolje nekome ko je juce poceo pratiti......
Spomenuo sam historiju i to da osvojimo ligu prvaka :)
Sad razmisli malo da li bi ti pucao k da dođe Galatasaray, TSV Bayer, Berlin .... Ovo gdje je trenutno OKK Sloboda jest bezveze, isto kao da FK Sloboda ispadne u drugu federalnu
Ja sam išao na košarku nakon dugo vremena što sam izbivao iz Mejdana i od mene sve što dolazi iz Tuzle i što se zove Sloboda ili Jedinstvo ima podršku.
Svidjelo se nekima ili ne OKK ima/imat će i isti grb kao FK, ljudi koji su u današnjoj skupštini FK su također i u Mejdanu. Skoro sva stara ekipa je tu Suljo,Kareli,Ćiro,Muhamed,Šećo,Teša....Nije ni meni drago zbog Berbića ali kad je u pitanju košarka nismo imali sreća sa Azmirom.
On što treba uraditi jeste sudski goniti osobe koje su nabile dug i jednom i drugom kolektivu, međutim sumnjam da će se po tom pitanju išta uraditi pogotovo kad je u pitanju Dita.
Ko voli košarku i Slobodu nek dođe, Mejdan je sasvim solidno bio popunjen ovu sezonu.

Nego što se tiče Ćire i Azmira i ove situacije, nas neko izgleda trola :mrgreen:
pa sad nisam ja rekao da mrzim ovaj klub ili nesto......naravno nas je i nasa djeca igraju u tom klubu ali sam rekao da jednostavno nemam neke emocije prema ovom klubu.......niti sam nesto sretan kad dobijemo , niti sam tuzan kad gubimo.......dok npr fk sloboda kad bi dobila slogu iz tojsica ja bi skakao od srece ako razumijes sta hocu da kazem

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 04 jun 2014, 01:37

Svi sportovi bi trebali biti podjednako zastupljeni u TK. Na svim frontovima imamo talentovane momke i djevojke, bilo da se radi o atletskom klubu ili fudbalskom. Znali ko, da li postoji taj klub, atletski?
Vjerujem da dosta ljudi nije čuo da Tuzla ima i uspješne atletičare, koji su redovno u vrhu na takmičenjima. Koliko se izdvaja za taj sport? Skoro pa ništa, a opet atletičari trče, trude se da predstave svoj grad u najboljem svjetlu, a na drugoj strani imaš igrača koji sjedi na tribinama, a a sigurno ima platu veću od 400€.

Žao mi je što Ćiro ide. Možemo mi dovesti I jagodića za trenera, Ronalda kao igrača. ALi taj Ronaldo neće biti isti pod Ćirinom palicom i pod palicom Jagodića. Ćiro je Ćiro. Ćiro je majstor svog zanata.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 jun 2014, 01:43

Atletika propada, zbog čelnih ljudi, barem je tkao prije bilo, jer **** košta oprema, koštaju treninzi a iz onog vraga za skokove u dalj trava raste :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 04 jun 2014, 01:49

Jasno je da se gubi s njegovim odlaskom ali je vizija jasna i treba istrajati. Ne znam zasto se pojedinci sad lome znalo se da on ne moze sastaviti sve i da ostane vise od dvije-tri sezone ali dobro bitna je entuzijazam i naboj onih u upravi jerbod njih ponajvise i zavisi a ovi kvazi navijaci i fudbalski analiticari ionako ne silaze sa racunara i facebooka. Sramota mene kad vidim dezurne ljigavce na dan tekme pise na fb (i to nerijetko) a onda glumi da je bitan faktor. Ako cironi ode moja zelja Mesa Bazdarevic :D salim se naravno al jbt mene ako on ne bi o toj ponudi razmisljo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 jun 2014, 01:50

Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se zna :mrgreen:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 04 jun 2014, 01:55

Zodiac je napisao/la:Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se zna :mrgreen:
I sad je ponajbolji,al su uslovi dno dna ;) jedan od mojih prijatelja je bio vrhunski atleticar u Juniorskoj konkurenciji dok se sa mnom nije poceo družit, ko bi reko da mahmuran nemoš trčat :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 jun 2014, 02:06

Odavno su uslovi losi cisto prezivljavanje ,a mahmuran je dovoljno da ih gledas kako trce da se umoris :mrgreen:

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 04 jun 2014, 02:13

Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin

zla2
Kontakt:

Post Postao/la zla2 » 04 jun 2014, 02:22

Fukara1987tz je napisao/la:Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin
kakav crni Ibrakovic i Vojvoda,sto dalje te prevare od svetog Tusnja :nene:

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 04 jun 2014, 02:25

zla2 je napisao/la:
Fukara1987tz je napisao/la:Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin
kakav crni Ibrakovic i Vojvoda,sto dalje te prevare od svetog Tusnja :nene:
Mislim da je Ibraković najbolji od svih navedenih al eto .. a Vojvoda je trebao da bude na zadnjem mjestu :D Ne znam kako sam ga tako rano napisao :D

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 jun 2014, 02:29

Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri? :)

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 04 jun 2014, 02:33

NKMramor je napisao/la:Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri? :)
znas nesto,ili si samo radoznao :) ko bi to nama dosao da nije iz bih.. :hmmmmm:
maribor...besiktas.....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Fukara1987tz
Kontakt:

Post Postao/la Fukara1987tz » 04 jun 2014, 02:34

NKMramor je napisao/la:Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri? :)
Na Tušnju teško :S A pisalo se za Beşiktaş

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 04 jun 2014, 02:38

wienultras je napisao/la: znas nesto,ili si samo radoznao :) ko bi to nama dosao da nije iz bih.. :hmmmmm:
maribor...besiktas.....
Ne znam ništa zaista, ali vidim da niko i ne spominje neku ozbiljnu prijateljsku na Tušnju sa nekom jakom ekipom. Pa me čisto zanima šta vi mislite, ja bih želio pogledati ekipu tipa: Cluj, Sutjesku (Nikšić) ili Rijeku možda. Nešto što će napuniti stadion i donijeti dobru zaradu klubu. Da malo punimo kasu kluba :) :D

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 04 jun 2014, 09:53

Heller je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se zna :mrgreen:
I sad je ponajbolji,al su uslovi dno dna ;) jedan od mojih prijatelja je bio vrhunski atleticar u Juniorskoj konkurenciji dok se sa mnom nije poceo družit, ko bi reko da mahmuran nemoš trčat :mrgreen:
I sad je jedan od boljih klubova u državi. Sa Sarajlijama koji ulažu u ovaj sport se bore za treće mjesto, jer realno Sloboda se ne može za prva dva mjesto borrit sa Zenicom i Banja Lukom dok se ne uloži u klub, dok se uslovi ne poboljšaju. Za svako reprezentativno okupljanje, bilo da je juniorska ekipa, mlađi juniori ili seniori, Sloboda ima svoje atletičare tu.

Jagodić je po moni još zelen sa seniorske ekipe, dokaz Čelik. Od Ibrakovića ništa nema, on je u Sarajevu. Bilo bi fino vidjeti Ljubka Petrovića na klupi. :D :D

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 04 jun 2014, 10:06

Dajte ljudi ne lupetajte bezveze.Podrinjac i arkanovac ne mogu stati u jednu rečenicu ,a kamoli da ga Azmir dovede :o ,šta je sa vama ljudi ????
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Smaja
Kontakt:

Post Postao/la Smaja » 04 jun 2014, 10:06

Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva :opaopa: :opaopa:
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !

Viska barsa viska katalunja

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 jun 2014, 10:14

Smaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva :opaopa: :opaopa:

E tu pomoci nema. :pray: :lol:
Nešto kontam,mozda bi tebi prije trebala pomoc. ;)
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jun 2014, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 04 jun 2014, 10:16

Smaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva :opaopa: :opaopa:
Jes ti novi ?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.