Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Pogba
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 24 feb 2013, 23:55

To je jedina dobra stvar od svih kornera danas, Pirlo kratko do Gia i ovaj vraća na 16, a svi krenuli unutra, izuzetno uigrana kombinacija, ali teren je takav kakav je.

Inače, Chiellone kaže da je koljeno dobro.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 24 feb 2013, 23:58

Conte je u pravu kad kaže da nije uredu što navijači odmah zvižde igračima nakon prve greške. Podrška i samo podrška. Mada treba biti pošten i priznati kako pojedini igrači zasluže poneki zvižduk jer pokušavaju neke samo njima poznate poteze, ali opet to nije način da se iskaže nezadovoljstvo.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 25 feb 2013, 02:08

Pozdrav mojim juventinima :D Evo i mene čisto da se upišem nakon današnje pobjede - po rezultatu lagane, ali nije bilo tako na terenu.

Zadovoljan sam prije svega zbog golova i osvojenih bodova. Pored toga je veoma bitno što Barza i Giorgio nisu dobili kartone. Kao ni Pirlo. Tako da nema suspenzija za petak.

Najbolje danas ne bih da izdvajam, ali ako vec moram nekome uputiti rijeci hvale onda je to Gigi. Kakve je danas dvije intervencije imao pfff ... a on ko gazda, otac na golu. Skida ko iz pič*e sve redom.

Nego, osvrnuo bih se na onaj prst Gia nakon gola, i ušutkivanje publike. Pa jel može gore od toga. Kad ti publika zviždi, ti šutiš i radiš još više i bolje da zavrijediš poštovanje, čekaš priliku da dokažeš da vrijediš. A ne ovako, zabiješ i ušutkavaš publiku. Ne radi se to tako, amaterski, brazilski, samba-rumba ku*ac palac.

I šta se on našao biti uvrijeđena mlada. Publika je zviždala i Vučku i kompletnoj ekipi zbog onog opuštanja poslije gola. Al' jok, mora on da sebe pronađe u svemu tome i izigrava jhebenjaša. Kako je Bonucci izdržao sve negativne komentare u onom periodu po dolasku u klub, kako je sve to podnio na pravi način i izašao iz svega jak k'o beton. Na njega treba da se ugleda. Kritika se podnosi muški i profesionalno, a ne na ovaj način. Jedva ček'o da zabije pa da likuje kako ga nepravedno kritikuju. A to što ga nigdje nije bilo čitav januar i pola februara bi kao trebalo da padne u vodu jer je zabio gol. E jest zajeban.

@Pogba, bracika mojne da se ljutiš pošto vidim da ga baš gotiviš. I ja sam ga gotivio pravo, ali moraš da priznaš da se ovakve stvari ne rade na terenu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Juventino
Kontakt:

Post Postao/la Juventino » 25 feb 2013, 04:14

L'Avvocato je napisao/la:

I šta se on našao biti uvrijeđena mlada. Publika je zviždala i Vučku i kompletnoj ekipi zbog onog opuštanja poslije gola. Al' jok, mora on da sebe pronađe u svemu tome i izigrava jhebenjaša. Kako je Bonucci izdržao sve negativne komentare u onom periodu po dolasku u klub, kako je sve to podnio na pravi način i izašao iz svega jak k'o beton. Na njega treba da se ugleda. Kritika se podnosi muški i profesionalno, a ne na ovaj način. Jedva ček'o da zabije pa da likuje kako ga nepravedno kritikuju. A to što ga nigdje nije bilo čitav januar i pola februara bi kao trebalo da padne u vodu jer je zabio gol. E jest zajeban.
Odlično si uporedio ovaj slučaj Gia i Bonuccija. Leo je nakon prošle sezone i Eura izrastao u pravog štopera, a imao je dosta "neprijatelja" na tribinama, možda čak i više nego Gio obzirom da je dijete Intera, dok je Sebastian "naše dijete" pa opet svi žele da uspije u crno-bijelom dresu.

On je i u Parmi pokazivao ovakve da nazovem "marifetluke", a opet mu je data prilika jer se vjeruje u njegove igračke sposobnosti. Međutim, ako smo se u nešto uvjerili onda je to da te sposobnosti same nisu dovoljne da se nosi dres Juventusa.
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!

I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 25 feb 2013, 06:12

slika

[youtube][/youtube]
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 feb 2013, 09:39

Ocjene za jučerašnju pobjedu ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 feb 2013, 09:56

Šteta za ona Pirlov lob... i ja sam isto reagovao kao Gigi

Idemo u Napulj...

FINO ALLA FINE FORZA JUVE
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Kenchez
Kontakt:

Post Postao/la Kenchez » 25 feb 2013, 10:53

@ Pogba
Nije mi jasno zašto bi off topoc bilo pričanje o eventualnim pojačanjima, našim željama u tom smislu, te na kraju i rasprava o tim željama i sl. Nije li to smisao foruma?
Medjutim, mi smo svi ovdje Juve family tako da nema potrebe da ulazimo u bezvezna prepucavanja, važno je da Juve ide naprijed, a ide :D

Siena rutinski slomljena, iako je bilo loših perioda igre. Meni, lično, žao što ona Marchisiova ne uđe nakon duplog pasa, ali ''skide'' je Sienin golma dobro.

Drago mi je da je Gio pogodio onako lijepo, ali Pogba je pravi. Jedan moj jaran kaže da je Pogba krađa stoljeća, hehe. Nije mu jasno kako se Fergi tako za..b'o na Pogbi...Nema veze, dok se nekom se smrkne, drugom ne svane :)

I da, bilo bi cool vidjeti Pogbu kao špica jednu tekmu, ima dečko ''nos'' za pogoditi
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Pogba
Kontakt:

Juventus F.C.

Post Postao/la Pogba » 25 feb 2013, 11:50

Vucinic i Giovinco dobili istu ocjenu. :? :roll:

Marchisio najbolji. :lol: :oops:

#MaxOUT

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 25 feb 2013, 14:44

Juventini, sretan praznik "gol di Muntari" 8-) :lol:

slika

[youtube][/youtube]

Čisto da se ne zaboravi šta se desilo na današnji dan. :lol:

Podatak sa jučerašnje utakmice:

slika

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 25 feb 2013, 17:46

Muntari jedan od nas :mrgreen:

Veceras se nadamo kiks Napolia.. onde idemo dole igrati otvoreno i uzeti sva 3 boda..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 25 feb 2013, 20:19

Do kraja je još dvanaest jako teških tekmi da bi se odbranio Scudetto još kad se dodaju utakmice četvrtfinala Lige prvaka (smatram da nam Celtic ne može prirediti gadno izneneđenje).

Slijedi jako teško gostovanje Napoliju, madam se da će ovu kiksati protiv Udinesea.

od ovih 12 tekmi, 7 gostuijemo a 5 igramo kući, pored već spomenute bitke pod Vezuvom čekaju nas teški ispiti protiv Intera, Lazia na strani pa i Bologne koja je jako neugodna, kući igramo sa Milanom... biće jako teško s tim da su dva vezana gostovanja Bologni i Interu...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 25 feb 2013, 20:51

Gledam sad ovaj Napoli i oni su užasni kad moraju napadati na postavljenu odbranu. Nešto kao Celtic. Što dovodi do zaključka da se isto tako treba postaviti u Petak. Odbraniti se organizirano i čekati pravu priliku koja će sigurno doći s obzirom na njihovu odbranu.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 25 feb 2013, 20:52

Bravo Udinese, +6. ;)

#MaxOUT

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 25 feb 2013, 20:53

.. Idemo to povecati na +9.. ILi da barem ostane na +6 nakon petka,
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 25 feb 2013, 20:54

Protiv Napolia pobjeda nam osigurava titulu jer mislim da ce oni ako izgube od nas psihicki pasti zato protiv Napolia na glavu i pobijediti :D :D

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 25 feb 2013, 20:57

U Napulj otići i odigrati mrtvih 0:0. Ne zaboravite, Juventusu je bitnija utakmica u srijedu protiv Celtica. slika

Contentissimo
Kontakt:

Post Postao/la Contentissimo » 25 feb 2013, 20:57

+6 idemo u smrdograd po No 31 :D
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta

«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 25 feb 2013, 20:59

AndreaAgnelli je napisao/la:U Napulj otići i odigrati mrtvih 0:0. Ne zaboravite, Juventusu je bitnija utakmica u srijedu protiv Celtica. slika

Sto ici na nerijeseno kad ionako imamo 4 dana odmora do Celtica utakmica koja ce biti formalnost a u Napulju mozemo rijesiti pitanje titule zato na pobjedu :D

AndreaAgnelli
Kontakt:

Post Postao/la AndreaAgnelli » 25 feb 2013, 21:02

Sve ključne igrače ostviti na klupi, strah me krkanluka. :mrgreen:

Oni su pod većim pritiskom, a gledajući ovih par posljednjih utakmica katastrofalni su kad su u takvoj situaciji. Odigrati nešto slično kao u Donetsku, Londonu i Glasgowu i rezultat neće izostati. slika

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.