FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
7686 clanova idemo ovo do cenera dici
@bojamora
Tukne ti prica al' bas.
Bio je ovo neki slabasan pokusaj unosenja nemira, kao nisam kvarnjak pa cu na finjaka to uraditi. Nije ti uspjelo. Mozda da probas Amar-Miske taktiku. Ta upali cesce pa se raja malo prepucava ali brzo shvati da je Zeljo iznad njih.
Svi znaju da situacija nije bajna. Ali svi vide da ide na bolje. Ogromna je stvar sto smo sa onakvim kadrom, sa onakvim budzetom i sa svim onim problemima izborili evropu. Postali smo opet zanimljivi. Meni je neki dan 1921boy napisao sa kojim se igracima pregovara jer nisam bio upucen. I onda sa te liste potpisa Cosic. Danas sam saznao na pomocnom koja dva kluba je Cosic odbio i dosao kod nas. A siguran sam da su mu vise novca davali. To je znak da je Zeljo opet hit. To je znak da igraci prepoznaju nesto. Da sad ne trunjim ja sta je to. Uglavno ne bjezi se vise od Zelje.
Imamo fino atmosferu medju igracma i navijacima. Fino smo se svi ponijeli prema ispadanju iz Evrope. Sad to trebamo prenijeti na domace prvenstvo. Nermin ce to probati sa svojim momcima. Jug i Manijaci takodjer. Na nama ostalima je da napunimo Isto i Zapad. Sjever je cemer svakako.
Koliko god smo nezadovoljni imamo veoma solidne igrace. Krpci i Haracic su pokazali da su digli formu. Sta god je uradio Galicu i Jasarevicu neka im i dalje radi. Mekic! Da li treba torisiti rijeci. Rustemovic, Biber, i komplet taj dio tima su poprilicno solidni. Ovcina pokazao da je pojacanje. Sad je i na Cosicu da to uradi. Amoaha ne treba komentarisati ko ni Mekica. Na golu imamo ljudjaka i mladog perspektivnog golmana. Koji god da stane nije mi briga. Odbrana djeluje ok. Volio bih jos jendog provjernog stopera ali takodjer zelim vise vidjeti Dubackica, Drinu i Cocu nazad. Mada Aci kapa do poda za Evropu. Prvu je tekmu malo zaribao ostale 3 Japp Stam.
Vidim da i Bekric radi fin posao. Moram pohvaliti 1921boy na tacnosti informacija koje mi je dao za igrace. Jer ljudi oko mene sve lafo nesto znaju a ne smiju reci. Na kraju se ispostavilo da je ovaj forumas bolje upucen od raje koja se vrti oko kluba.
Jos ovo da dodam. Dal Varesanovic je strasan igrac. Na stranu prepucavanje. A zavrsio je u uzasnom klubu. Mozda je Sarajevo financijski jace i nosi adidas krpe ali Zeljo je izlog sa reputacijom. Mimo Dzeke dao je taj izlog mnogo dobrih igraca!
Tukne ti prica al' bas.
Bio je ovo neki slabasan pokusaj unosenja nemira, kao nisam kvarnjak pa cu na finjaka to uraditi. Nije ti uspjelo. Mozda da probas Amar-Miske taktiku. Ta upali cesce pa se raja malo prepucava ali brzo shvati da je Zeljo iznad njih.
Svi znaju da situacija nije bajna. Ali svi vide da ide na bolje. Ogromna je stvar sto smo sa onakvim kadrom, sa onakvim budzetom i sa svim onim problemima izborili evropu. Postali smo opet zanimljivi. Meni je neki dan 1921boy napisao sa kojim se igracima pregovara jer nisam bio upucen. I onda sa te liste potpisa Cosic. Danas sam saznao na pomocnom koja dva kluba je Cosic odbio i dosao kod nas. A siguran sam da su mu vise novca davali. To je znak da je Zeljo opet hit. To je znak da igraci prepoznaju nesto. Da sad ne trunjim ja sta je to. Uglavno ne bjezi se vise od Zelje.
Imamo fino atmosferu medju igracma i navijacima. Fino smo se svi ponijeli prema ispadanju iz Evrope. Sad to trebamo prenijeti na domace prvenstvo. Nermin ce to probati sa svojim momcima. Jug i Manijaci takodjer. Na nama ostalima je da napunimo Isto i Zapad. Sjever je cemer svakako.

Koliko god smo nezadovoljni imamo veoma solidne igrace. Krpci i Haracic su pokazali da su digli formu. Sta god je uradio Galicu i Jasarevicu neka im i dalje radi. Mekic! Da li treba torisiti rijeci. Rustemovic, Biber, i komplet taj dio tima su poprilicno solidni. Ovcina pokazao da je pojacanje. Sad je i na Cosicu da to uradi. Amoaha ne treba komentarisati ko ni Mekica. Na golu imamo ljudjaka i mladog perspektivnog golmana. Koji god da stane nije mi briga. Odbrana djeluje ok. Volio bih jos jendog provjernog stopera ali takodjer zelim vise vidjeti Dubackica, Drinu i Cocu nazad. Mada Aci kapa do poda za Evropu. Prvu je tekmu malo zaribao ostale 3 Japp Stam.
Vidim da i Bekric radi fin posao. Moram pohvaliti 1921boy na tacnosti informacija koje mi je dao za igrace. Jer ljudi oko mene sve lafo nesto znaju a ne smiju reci. Na kraju se ispostavilo da je ovaj forumas bolje upucen od raje koja se vrti oko kluba.
Jos ovo da dodam. Dal Varesanovic je strasan igrac. Na stranu prepucavanje. A zavrsio je u uzasnom klubu. Mozda je Sarajevo financijski jace i nosi adidas krpe ali Zeljo je izlog sa reputacijom. Mimo Dzeke dao je taj izlog mnogo dobrih igraca!
Jeko ovaj sa slike.
-
- Kontakt:
Meni lici na Sadikovica. Sosic zut
Upravu si!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
Nadam se da je suplja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mogli bi ali kad bi zaredali jedno 4-5 pobjeda.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma tesko ali u novoj godini treba opet raju nafurat na clanske da prebacimo 10k. Naravno da se uvedu neki novi beneficiti, a ne neke stvari koje 95% clanova ne koriste.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- dubioza144
- Kontakt:
A malo je falilo da veceras trpamo Besiktasa
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Ja mislim da nas je ovaj sudija več jednom uništio protiv Borca a sada je stavljen da to opet uradi.
Klub tu ništa ne može uraditi. Ima li iko u klubu, oko kluba ili u Manijacima da nas organizuje i da tražimo ostavku Vice.
Ako mi to ko največi klub u državi ne uradimo neče niko.
Klub tu ništa ne može uraditi. Ima li iko u klubu, oko kluba ili u Manijacima da nas organizuje i da tražimo ostavku Vice.
- Austinpowers
- Kontakt:
Polako che guevarabojamora je napisao/la: ↑10 avg 2023, 18:47Ja mislim da nas je ovaj sudija več jednom uništio protiv Borca a sada je stavljen da to opet uradi.
VTZ
Lik u fazonu "nista ne znam ali yebem im mame". Bas pokvareno, al ajd sreca pa ih je bas bas malo.Vandeta je napisao/la: ↑10 avg 2023, 16:09@bojamora
Tukne ti prica al' bas.
Imamo fino atmosferu medju igracma i navijacima. Fino smo se svi ponijeli prema ispadanju iz Evrope. Sad to trebamo prenijeti na domace prvenstvo. Nermin ce to probati sa svojim momcima. Jug i Manijaci takodjer. Na nama ostalima je da napunimo Isto i Zapad. Sjever je cemer svakako.![]()
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
I mene isto interesuje šta na ovo ima reči hulahopka.bojamora je napisao/la: ↑10 avg 2023, 13:36Meni je sada sve jasno.
Znači oni su pod uslovom da ne lažu, a ja lično mislim da su vjerovatno i to nadodali vratili 2 milona za godinu i po. To je 1,3 miliona godišnje.
Jeste li svjesni ljudi da se više od toga zaradilo na minimalnim platama igrača jer naši igrači imaju najmanje plate u ligi.
Znači da su ovim igračima koje smo imali zadnjih godinu i po davali normalne plate bili u minusu pored silih para koje su nAVIJAči dali a dali su im i kanton i opština a sigurno su u to ušli i pojedini otpisi dugova igrača i drugih,
Ljudi jeste li vi svjesni da toliko para pitari Zrinski i Borac daju recimo dvojici igrača na godišnjem nivou.
Možda ja nisam normalan i spinujem i pišem protiv kluba ovdje što nas poredim sa Borce, Zrinskim, pitarima, Širokim i Veležom koji su svjetlosna godina ispred nas i koji nekoliko puta više daju za plate igračima.
Volio bi da neko ovdje ako zna makar približno koliko nabrojani klubovi plačaju igrače na godišnjem nivou a koliko mi al čisto igračima na ruke. Ne zanimaju me doprinosi na plate jer nismo trgovačko društvo i ako niko u državi ne plača sve doprinose zašto da to mi radimo. Nek se snađu kako se drugi snalaze.
Da nas ne poredim sa velikanima kakvi su Borac, Široki ili Velež al mene je sramota i muka mi je kad vdim da če svaki igrač prije otiči Tuzla city ili Posušje nego kod nas jer če imati veču platu
Mene je sramota.
Takođe me je sramota da jedan Mujan koji je mogao u Širokom igrati ode u Crnogorsku ligu jer mu daju više para a u toj ligi dođe 200 gledalaca na utakmicu.
Samo da napomenem da smo treči klub u regiji po posjeti navijača i prihodu od ulaznica i članskih.
Stvarno nisam normalan i spinujem
Stalno pokušavam da izbjegnem priču o Amaru jer je on očito prošlo vrijene ali kad vidim kolko ga pljujete sjetim se titula, Nju Kastla, Viktorije, Maribora i vremena kada su pitari dobijali napade padavice kad se spomene njegovo ime. Sječam se da smo birali igrače u premijer ligi i da su molili da igraju kod nas a sada nam najbolje juniore na primjer, Šovšić, Kulašin, Bajrić odvode Zrinski, Borac, Velež a da ne nabrajam kolko ih je otišlo vani a da nikad nisu zaigrali kod nas.
Znam da nisam trebo novo poređenje sa vremenom Amara napisati jer če pljuvači odmah početi po največem grobaru kluba al sam moro to poređenje stavit
Meni je sasvim jasno da ove iz uprave treba odmah otjerat a i cijelu skupštinu koja ih podržava.
Kad se samo sjetim folova i nekavih nebuloznih prezentacija koje su debelo plačene u vezi investitora iz Amerike ne znam bil plako il se smijo.
Meni je od početka bilo jasno da je sve nebuloza i da niko neče doč na osnovi njihovih gluposti o d.o.o. i sličnih a ovi iz skupštine koji su izgleda samo klimali glavama su izgleda još gori
Ko je ovaj čovjek što je predsjednik i ko je ona žena što je kao direktorica. Nikad čuo za njih ni u poslovnom svijetu nit ih vidio na utakmicama ili blizu klubu. Sječam se da su poslije rata da sad ne pominjem prije rata bili tu Kozarić, Arslanagić pa i za Šiljka se znalo ko je. Ne mogu sad na prvu da se sjetim al bilo je tu još jakih ljudi.
Samo ih vi podržavajte i kažem svaka čast igračima navijačima i trenerima za period o kojim govorimo
Kad samo pomislim da je u najvažnijoj utakmici nama jedan od nosioca igre bio Biber jer Bašić nije imao koga drugog da stavi. Znam momka dok je pimplao ko djete loptu na stadionu i drag mi je ali on nije imao mjesta u prvom timu Igmana iz Konjica a nekad ni na klupi.
Možda je stvarno do mene i možda je normalno da nam pojačanje bude neko ko nema mjesta u Igmanu.
Usput budi rečeno zaboravio si spomenuti SDA i Seku. Molim dopunu.
Ubi Bešiktaš Neftchi-a. 26.min već 0-2 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sabah Baku završio prošle godine ispred Nefčija..evo rasturiše partizan i to oba gola dao Letić što je igro kod kona..tako da mi smo se top pokazali.
Usput Bešiktaš lagano riješava posao.
- jointunija
- Kontakt:
Nije niko,jer jednostavno osvjetljenje reflektora po UEFI,mora biti u nekoj propisanoj normi,da bi to ispunili,morali smo el.energiju sa tih LED ekrana prebaciti na reflektore.
Usput,završena je popravka grijača.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jointunija
- Kontakt:
Yeben zornjakavalPacidoroP je napisao/la: ↑10 avg 2023, 19:44Sabah Baku završio prošle godine ispred Nefčija..evo rasturiše partizan i to oba gola dao Letić što je igro kod kona..tako da mi smo se top pokazali.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!