Vama Kucka, a nama Lavezzi nakon 5 godina povezivanja.Bas smo se zaletili da se vratimo u vrhnextterrain je napisao/la:Konacno cemo Kucku dovest![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Vama Kucka, a nama Lavezzi nakon 5 godina povezivanja.Bas smo se zaletili da se vratimo u vrhnextterrain je napisao/la:Konacno cemo Kucku dovest![]()
Paletta has just left Milanello (the team will train in 45 minutes), as he is close to joining Atalanta on loan.
POsudba je u pitanju.Alex Song apontado ao Milan
Ovo onaj iz Barcelone , sto je igrao u Aresnalu , nemoj samo ovoga, jer sa njim u kontigentu dolaze i 44 rođakaPuma je napisao/la:POsudba je u pitanju.Alex Song apontado ao Milan
SonVolt je napisao/la:velika imena, tipa Bertolaci, Romagnoli
SonVolt je napisao/la:Pozdrav rossonerima,
temu pratim vec dugo vremena, samo nisam bio aktivan.
stari sam navijac, da ne bude da sad navijam za Milan kako smo doveli velika imena, tipa Bertolaci, Romagnoli
Još jedan gloryhunterSonVolt je napisao/la:Pozdrav rossonerima,
stari sam navijac, da ne bude da sad navijam za Milan kako smo doveli velika imena, tipa Bertolaci, Romagnoli
prestani, pomislit ce ljudi da te poznajem,L'Avvocato je napisao/la:SonVolt je napisao/la:Pozdrav rossonerima,
stari sam navijac, da ne bude da sad navijam za Milan kako smo doveli velika imena, tipa Bertolaci, Romagnoli![]()
![]()
Znao sam da će sad biti ovih novopečenih fanova. Instant navijači i bandwagonersi![]()
Još jedan momčina iz Živinica inače
SKY: WH zainteresovan za Matria.
Preporucujem Balotelliev intervju u Gazzeti da se procita.Mexes i Montolivo ce biti danas u Marseillu kako bi predstavili Milanov treci dres na Adidasovom eventu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.