kakvo ce tamo biti ludilo pred utakmice hahah...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Iz kojeg je grada Tan?ultrahell24 je napisao/la:Ma drago bi mi bilo da se pojacate kao pozelite,bolja liga odma,imali bi sta vidjet itd neznam zasto odma nesto napadate ko da vrijedja nekog ovjde? Sarajevo i mi kao navijaci nemamo sta dokazivat ono sto nas tim radi i uprava sta je uradila je vidljivo,ovdje je prica o Azmiru da je barem vise ovakvih ulaganja u klubove kao kod nasultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi, mi rijetko idemo na tudje teme..
al zato pred tekmu kad se naklatimo...
al bice ova tema tip- top ba ko ste je uvijek i bila cim se vrati na odgovarajuci pdf
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Dobro je,sad smo u tvojoj avlijiultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to rezeal i vi da se ponasate dostojanstveno
, da odmah upozorim hahaha samo prijavi post i NE CITIRAJ, ostalo je moja briga
Bišćani su za Benju kukali,kako li će tek sarajlije za tebe
Nad tobom sunce najljepše sja
-
ultrahell24
- Kontakt:
Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilopinoglavi je napisao/la:Dobro je,sad smo u tvojoj avlijiultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to rezeal i vi da se ponasate dostojanstveno
![]()
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
jaki ti banovi po 3 dana....meni svaki dozivotnoharry_90 je napisao/la:Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa
[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
ultrahell24
- Kontakt:
tan je iz sri lanke mjesto abudjeleziProbisvjet je napisao/la:Iz kojeg je grada Tan?ultrahell24 je napisao/la:Ma drago bi mi bilo da se pojacate kao pozelite,bolja liga odma,imali bi sta vidjet itd neznam zasto odma nesto napadate ko da vrijedja nekog ovjde? Sarajevo i mi kao navijaci nemamo sta dokazivat ono sto nas tim radi i uprava sta je uradila je vidljivo,ovdje je prica o Azmiru da je barem vise ovakvih ulaganja u klubove kao kod nasultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi, mi rijetko idemo na tudje teme..
al zato pred tekmu kad se naklatimo...
al bice ova tema tip- top ba ko ste je uvijek i bila cim se vrati na odgovarajuci pdf
Ispravak krivog navoda..sedmicni brateeKrojcicaHills je napisao/la:jaki ti banovi po 3 dana....meni svaki dozivotnoharry_90 je napisao/la:Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa
kakvo ce tamo biti ludilo pred utakmice hahah...![]()
sad me ne mogu iznenaditi imam makar 5 profila napravljenih
![]()
![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
Prijatelju Selimovicu je mnogo lakse.v Bar nema dugova. To jest nije opterecen dugovima i ne duguje nikome jbg. Pa jel tako?ultrahell24 je napisao/la:Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilopinoglavi je napisao/la:Dobro je,sad smo u tvojoj avlijiultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to rezeal i vi da se ponasate dostojanstveno
![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Još izbrisa dio tebi upućen da mi se ne nakačišultrahell24 je napisao/la: Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilo
Nad tobom sunce najljepše sja
-
ultrahell24
- Kontakt:
Ma jok nisam ja ljutite prirode kao vi slobodno pisite demokratija je ovdje na forumuhaver je napisao/la:Ultrahell nisi napisao da je Sarajevo klub bez dugovanja na ovoj stranici.Dosada si na svakoj spomenuo a na ovoj ništa.Da će anonimus i ledeni doci na nasu temu da vidim okrsaj tebe izmedju njih dvojice.Oni su smarali al' ti si ubjedljivo najveći smarač ovdje ( nemoj mi pisati sad "paša forum nije tvoj i slično" )
A što se tiče trenera pa jbg ljudi navikli na Ćiru ipak smo tek tak počeli "igrat lopte" i raja konta ako dođe ko drugi da odosmo u neku stvar.Na prvu sam i ja bio takav al onda skontam da je bolja stabilizacija kluba nego neki instant uspjeh, tako da jeftiniji trener je puno bolje rješenje od Ćire.
I ne kontam kako možete povjerovat u priču o Barbarezu? Pa ništa majne love on ne bi tražio nego koliko je Ćiro dobivao,i šta bi dobili smjenom Ćire a dovođenjem Barbareza? Ništa.Malo kontajte glavom jbm
Zeleni dresovi nisu nikakva promjena dosadašnjih nego jednostavno klub je odlučio da ubaci i treću garnituru ( koju dosada nismo imali ) po ugledu na sve ekipe koje igraju Evropska takmičenja i Sarajevo ( da se ultrahell ne naljuti )
- Probisvjet
- Kontakt:
Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
-
ultrahell24
- Kontakt:
Sve neka depresija negativa jbte,inaj kaze psuje Tana kineza,prica mjenja nam dresove meni ti simpa odgovorim normalno,ja napisem za zelenimdres iz sale znam da je treca garnitura kao kod nas,i jos napisem da se salim u tom postu lincovase me! Za selimovica si upravu lakse mu je sad teenutno nema duga,pare na racunu itd al prije toga oni su napravili statut,oni su doveli Tana it tj vise tih ljudi tj uprava nasa! Nadam se da ce Azmira neko podrzati ne samo rijecima ngo i finansijama il na neki drugi nacin,uostalom pisem ovdje jer mi je drago da postoje ljudi koji se bore za nas fudbal koji je umirao svake godine,al eto drzava otpisala kamate,neke promjene se desavaju kod vas i nas i kod jos nekih klubova lijepo je to vidjeti,kod Veleza takodje! I glupo je Tana budalom nazivat,ipak covjek dade nasem napacenom narodu 250 milja kad su poplave bileProbisvjet je napisao/la:Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
Joj Azmira bijede malo Amerika,pa Brazil i na kraju Florida da nam dodje svjez i odmoran..AFERIM AZMIRE,zasluzio se 
Najvise mi se svidjela izjavi o Ciri pred kraj intervjua
Najvise mi se svidjela izjavi o Ciri pred kraj intervjua
Sto se tice Cire bilo je istine da ce ici iz Slobode jer je Tuzlanski objavio to jutros, al evo po ovome sad sto su Azmira itervjuisali skontas da bi ipak mogao biti dogovor izmedju Cire i Azmira.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
wienultras
- Kontakt:
ostaje zagonetan....sta se iza brda valja..pitam se pitam..Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- Probisvjet
- Kontakt:
Evo da te pitam onako ko' starog pitara, jel' tebi Sloboda mrska il' draga?ultrahell24 je napisao/la:Sve neka depresija negativa jbte,inaj kaze psuje Tana kineza,prica mjenja nam dresove meni ti simpa odgovorim normalno,ja napisem za zelenimdres iz sale znam da je treca garnitura kao kod nas,i jos napisem da se salim u tom postu lincovase me! Za selimovica si upravu lakse mu je sad teenutno nema duga,pare na racunu itd al prije toga oni su napravili statut,oni su doveli Tana it tj vise tih ljudi tj uprava nasa! Nadam se da ce Azmira neko podrzati ne samo rijecima ngo i finansijama il na neki drugi nacin,uostalom pisem ovdje jer mi je drago da postoje ljudi koji se bore za nas fudbal koji je umirao svake godine,al eto drzava otpisala kamate,neke promjene se desavaju kod vas i nas i kod jos nekih klubova lijepo je to vidjeti,kod Veleza takodje! I glupo je Tana budalom nazivat,ipak covjek dade nasem napacenom narodu 250 milja kad su poplave bileProbisvjet je napisao/la:Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
-
fukara1919
- Kontakt:
ja mislim da je ovo dio Cirinog "folklora" da ide. Jedan dan govori ostajem sutra idem, pa nece ic na sastanak sa Jasminom pa otiso, pa je u Zagrebu al doce da se "odjavi" sa slona. Normalan covjek ovo ne moze pofatat 
Ona Cirina i ova Azmirova za Tuzlanski kad se fino saslusa, Ciro je ocekivao da ce ga Azmir molit kumit nudit mu sve i sasta, a umjesto toga dobijo odogovr idi sad odmori se pa cemo vidjet poslije i Ciru to uvrijedilo, sam je reko nikad mi niko u karijeri nije reko idi odmaraj, sigurno je ocekivao da ce odmah imat neku ekstra ponudu od Azmira. Azmir se vraca jel 17 jula kako receu intervju, znaci Vugdalic bi trebao da sredi i licencu, pojacanja i trenere sa ovom dvojicom, al et Azmir najbolje zna, sigurno da ce on i Vugda biti u kontaktu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.