FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2014, 23:21

Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa

kakvo ce tamo biti ludilo pred utakmice hahah... :njanjanja:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2014, 23:21

ultrahell24 je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi, mi rijetko idemo na tudje teme..

al zato pred tekmu kad se naklatimo... :mrgreen:

al bice ova tema tip- top ba ko ste je uvijek i bila cim se vrati na odgovarajuci pdf ;)
Ma drago bi mi bilo da se pojacate kao pozelite,bolja liga odma,imali bi sta vidjet itd neznam zasto odma nesto napadate ko da vrijedja nekog ovjde? Sarajevo i mi kao navijaci nemamo sta dokazivat ono sto nas tim radi i uprava sta je uradila je vidljivo,ovdje je prica o Azmiru da je barem vise ovakvih ulaganja u klubove kao kod nas
Iz kojeg je grada Tan?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jun 2014, 23:21

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to reze :D al i vi da se ponasate dostojanstveno :mrgreen: , da odmah upozorim hahaha samo prijavi post i NE CITIRAJ, ostalo je moja briga :D
Dobro je,sad smo u tvojoj avliji :D
Bišćani su za Benju kukali,kako li će tek sarajlije za tebe :D
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 03 jun 2014, 23:26

pinoglavi je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi , u startu se to reze :D al i vi da se ponasate dostojanstveno :mrgreen: , da odmah upozorim hahaha samo prijavi post i NE CITIRAJ, ostalo je moja briga :D
Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilo

KrojcicaHills
Kontakt:

Post Postao/la KrojcicaHills » 03 jun 2014, 23:26

harry_90 je napisao/la:Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa

jaki ti banovi po 3 dana....meni svaki dozivotno :mrgreen: :mrgreen: sad me ne mogu iznenaditi imam makar 5 profila napravljenih :lol: :lol: :lol:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 jun 2014, 23:27

[youtube][/youtube]
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 03 jun 2014, 23:28

Probisvjet je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvi, mi rijetko idemo na tudje teme..

al zato pred tekmu kad se naklatimo... :mrgreen:

al bice ova tema tip- top ba ko ste je uvijek i bila cim se vrati na odgovarajuci pdf ;)
Ma drago bi mi bilo da se pojacate kao pozelite,bolja liga odma,imali bi sta vidjet itd neznam zasto odma nesto napadate ko da vrijedja nekog ovjde? Sarajevo i mi kao navijaci nemamo sta dokazivat ono sto nas tim radi i uprava sta je uradila je vidljivo,ovdje je prica o Azmiru da je barem vise ovakvih ulaganja u klubove kao kod nas
Iz kojeg je grada Tan?
tan je iz sri lanke mjesto abudjelezi

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2014, 23:28

KrojcicaHills je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Ja cu vam biti vodja na pdf-u premijer lige,imam iskustva ..tj 5-6 banova hahahahhaa

jaki ti banovi po 3 dana....meni svaki dozivotno :mrgreen: :mrgreen: sad me ne mogu iznenaditi imam makar 5 profila napravljenih :lol: :lol: :lol:
Ispravak krivog navoda..sedmicni bratee :mrgreen: moram i ja makar jos dva napraviti,jer je tamo zestoka diskusija,mada ima ih normalnih,al ovih nenormalnih je vise..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2014, 23:28

pinoglavi je napisao/la:
Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilo
Prijatelju Selimovicu je mnogo lakse.v Bar nema dugova. To jest nije opterecen dugovima i ne duguje nikome jbg. Pa jel tako?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 03 jun 2014, 23:29

ultrahell24 je napisao/la: Pa napisao sam u prvom postu da se salim,valjda citate sta vam odgovara,zaboli me sta mislis osvrcem se na ovo sto je azmir rekao na presici tj skupstini o ppoliciji dugovima itd i kazem samo da je vise kjudi koji vole klub kao on i nas Selimovic npr svima bi bolje bilo
Još izbrisa dio tebi upućen da mi se ne nakačiš :D
Nad tobom sunce najljepše sja

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 03 jun 2014, 23:30

haver je napisao/la:Ultrahell nisi napisao da je Sarajevo klub bez dugovanja na ovoj stranici.Dosada si na svakoj spomenuo a na ovoj ništa.Da će anonimus i ledeni doci na nasu temu da vidim okrsaj tebe izmedju njih dvojice.Oni su smarali al' ti si ubjedljivo najveći smarač ovdje ( nemoj mi pisati sad "paša forum nije tvoj i slično" )
A što se tiče trenera pa jbg ljudi navikli na Ćiru ipak smo tek tak počeli "igrat lopte" i raja konta ako dođe ko drugi da odosmo u neku stvar.Na prvu sam i ja bio takav al onda skontam da je bolja stabilizacija kluba nego neki instant uspjeh, tako da jeftiniji trener je puno bolje rješenje od Ćire.
I ne kontam kako možete povjerovat u priču o Barbarezu? Pa ništa majne love on ne bi tražio nego koliko je Ćiro dobivao,i šta bi dobili smjenom Ćire a dovođenjem Barbareza? Ništa.Malo kontajte glavom jbm :D
Zeleni dresovi nisu nikakva promjena dosadašnjih nego jednostavno klub je odlučio da ubaci i treću garnituru ( koju dosada nismo imali ) po ugledu na sve ekipe koje igraju Evropska takmičenja i Sarajevo ( da se ultrahell ne naljuti ) :D
Ma jok nisam ja ljutite prirode kao vi slobodno pisite demokratija je ovdje na forumu :lol: idem sad pogledat ovaj klip sa azmirom pa cemo se poslije drziti hehe

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2014, 23:34

Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 03 jun 2014, 23:37

[youtube][/youtube]
Pobjeda je bolja od orgazma!

ultrahell24
Kontakt:

Post Postao/la ultrahell24 » 03 jun 2014, 23:41

Probisvjet je napisao/la:Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
Sve neka depresija negativa jbte,inaj kaze psuje Tana kineza,prica mjenja nam dresove meni ti simpa odgovorim normalno,ja napisem za zelenimdres iz sale znam da je treca garnitura kao kod nas,i jos napisem da se salim u tom postu lincovase me! Za selimovica si upravu lakse mu je sad teenutno nema duga,pare na racunu itd al prije toga oni su napravili statut,oni su doveli Tana it tj vise tih ljudi tj uprava nasa! Nadam se da ce Azmira neko podrzati ne samo rijecima ngo i finansijama il na neki drugi nacin,uostalom pisem ovdje jer mi je drago da postoje ljudi koji se bore za nas fudbal koji je umirao svake godine,al eto drzava otpisala kamate,neke promjene se desavaju kod vas i nas i kod jos nekih klubova lijepo je to vidjeti,kod Veleza takodje! I glupo je Tana budalom nazivat,ipak covjek dade nasem napacenom narodu 250 milja kad su poplave bile

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jun 2014, 23:41

Joj Azmira bijede malo Amerika,pa Brazil i na kraju Florida da nam dodje svjez i odmoran..AFERIM AZMIRE,zasluzio se :D

Najvise mi se svidjela izjavi o Ciri pred kraj intervjua :mrgreen:

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 03 jun 2014, 23:44

Sto se tice Cire bilo je istine da ce ici iz Slobode jer je Tuzlanski objavio to jutros, al evo po ovome sad sto su Azmira itervjuisali skontas da bi ipak mogao biti dogovor izmedju Cire i Azmira.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 03 jun 2014, 23:46

Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
ostaje zagonetan....sta se iza brda valja..pitam se pitam.. :hmmmmm: :mrgreen:
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 jun 2014, 23:49

Probisvjet je napisao/la:Ovaj ultrahelll simpa momak, nije agresivan i ne vrijedja. Sto jest jest. Covjek barata argumentima.
Sve neka depresija negativa jbte,inaj kaze psuje Tana kineza,prica mjenja nam dresove meni ti simpa odgovorim normalno,ja napisem za zelenimdres iz sale znam da je treca garnitura kao kod nas,i jos napisem da se salim u tom postu lincovase me! Za selimovica si upravu lakse mu je sad teenutno nema duga,pare na racunu itd al prije toga oni su napravili statut,oni su doveli Tana it tj vise tih ljudi tj uprava nasa! Nadam se da ce Azmira neko podrzati ne samo rijecima ngo i finansijama il na neki drugi nacin,uostalom pisem ovdje jer mi je drago da postoje ljudi koji se bore za nas fudbal koji je umirao svake godine,al eto drzava otpisala kamate,neke promjene se desavaju kod vas i nas i kod jos nekih klubova lijepo je to vidjeti,kod Veleza takodje! I glupo je Tana budalom nazivat,ipak covjek dade nasem napacenom narodu 250 milja kad su poplave bile
Evo da te pitam onako ko' starog pitara, jel' tebi Sloboda mrska il' draga?

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 03 jun 2014, 23:53

ja mislim da je ovo dio Cirinog "folklora" da ide. Jedan dan govori ostajem sutra idem, pa nece ic na sastanak sa Jasminom pa otiso, pa je u Zagrebu al doce da se "odjavi" sa slona. Normalan covjek ovo ne moze pofatat :D

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 03 jun 2014, 23:54

Ona Cirina i ova Azmirova za Tuzlanski kad se fino saslusa, Ciro je ocekivao da ce ga Azmir molit kumit nudit mu sve i sasta, a umjesto toga dobijo odogovr idi sad odmori se pa cemo vidjet poslije i Ciru to uvrijedilo, sam je reko nikad mi niko u karijeri nije reko idi odmaraj, sigurno je ocekivao da ce odmah imat neku ekstra ponudu od Azmira. Azmir se vraca jel 17 jula kako receu intervju, znaci Vugdalic bi trebao da sredi i licencu, pojacanja i trenere sa ovom dvojicom, al et Azmir najbolje zna, sigurno da ce on i Vugda biti u kontaktu

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.