FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba i Bogičevica pitati gdje je i šta radi 

Husika mile mi majke ni Dzeku vise ne bih nazad prizivao
Mislim o Krpicu i Graovcu imam dobro misljenje ali i fobiju jer su povratnici
Kada je jedan Stila postao bolikurac,decko koji je odrastao na sljaci Grbavice,ciji je otac cijeli zivot u klubu sta onda da pricam dalje i prizivam nekoga od starih

Mislim o Krpicu i Graovcu imam dobro misljenje ali i fobiju jer su povratnici

Kada je jedan Stila postao bolikurac,decko koji je odrastao na sljaci Grbavice,ciji je otac cijeli zivot u klubu sta onda da pricam dalje i prizivam nekoga od starih

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Legli bi i Borcu, Zrinjskom, Tuzli, a kod njih igraci ipak ne igraju na teku..SudoHusika je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:30Nemoj zayebavat' kako bi nam legli Krpa i Graovac mile mi majke. Ufff
Pročepit će negdje.
A inace je i trener u Op. Neki dan bas kad sam naisao sa grupom djecaka radi tamo na pomocnom. Oni djecaci skacu oko njega, gotive ga. To je samo zato sto su premladi pa ga nisu gledali kako pokazuje svoje fudbalsko umijece ispred Kjosevskog najcesce.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bolje da se pojacamo u savezu nego sto mastamo o nekim igracima. Ako mogu Djordje Cosic i Vranjes da budu prvaci, moze svako.
Samo gurati svoje u savez.
Beus Zrinski sampion
Begic Sarajevo sampion
VIco Borac sampion.
Samo gurati svoje u savez.
Beus Zrinski sampion
Begic Sarajevo sampion
VIco Borac sampion.
Da li ih uci da zmire kad udaraju loptu glavom

I mi se ovdje sekiramo,nesto kombinujemo diskutjemo,**** Jadranko nam trener u OP

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ali, fakat ona djecica skacu oko njega, on se smije vidi se da ga gotive. Bila su jos dva trenera. To su kao neke grupice djecaka i svaki trener radi sa po jednom grupom. Mala su djeca. Meni se vala smrklo kad sam ga vidio.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Uhljebio se kao i vecina trenera u OP.. Uzme se i sa strane koji dinar.. Kad je mogao Senad Zeric sto ne bi mogao Bogi..
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Gušo
Radovanović Bogičević Kerla Kvesić
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović
Valjal ovaj sastav. Mobilan, brz svi osvajali titule. Znaju se nosit sa pritiskom samo ih par treba vratit iz penzije ali to je najmanji problem.
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović
Valjal ovaj sastav. Mobilan, brz svi osvajali titule. Znaju se nosit sa pritiskom samo ih par treba vratit iz penzije ali to je najmanji problem.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Nedostaje Nermin VazdasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:42Gušo
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović

-
- Kontakt:
sassari je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:44Nedostaje Nermin VazdasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:42Gušo
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović
Valjal ovaj sastav. Mobilan, brz svi osvajali titule. Znaju se nosit sa pritiskom samo ih par treba vratit iz penzije ali to je najmanji problem.![]()
![]()
![]()
Da je prije 4 godine mozda bi ga uvrstio ovako kad je vec pregurao pedesetu ne moze vise toliko trcat.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pa ako Zvonic uzima sprint Gasalu onda je i Vazda brzi od Lendrica ,nisu godine bitnesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:46sassari je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:44Nedostaje Nermin VazdasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:42Gušo
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović
Valjal ovaj sastav. Mobilan, brz svi osvajali titule. Znaju se nosit sa pritiskom samo ih par treba vratit iz penzije ali to je najmanji problem.![]()
![]()
![]()
Da je prije 4 godine mozda bi ga uvrstio ovako kad je vec pregurao pedesetu ne moze vise toliko trcat.![]()
![]()

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
delinjo je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:48Pa ako Zvonic uzima sprint Gasalu onda je i Vazda brzi od Lendrica ,nisu godine bitnesarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:46
Da je prije 4 godine mozda bi ga uvrstio ovako kad je vec pregurao pedesetu ne moze vise toliko trcat.![]()
![]()
![]()
Hahahahaha a ne bi me cudilo i da ga uzme kakav je Lendrić nehljeb.
@machak odyebi mjau
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
U pravu sisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:46sassari je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:44Nedostaje Nermin VazdasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑25 maj 2021, 21:42Gušo
Svraka Jamak
Bučan Bekrić Bešlija
Popović
![]()
![]()
![]()

Pa ko bi to trebao raditi u omladinskom pogonu?
-
- Kontakt:
Super je sto je Jadranko trener maloj djecici, od malena im moze usaditi taj pobjednicki mentalitet da se ni kod 0:3 za svoj tim ne predaju.
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Juni nam je kljucni mjesec za narednu sezonu, a mislim i neki malo veci period.
Gdje ste Zeljovci?
Gdje ste Zeljovci?
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Jadranko vaki naki ima trofeja sa Zeljom cini mi se pet ili sest. Kako je tesko uzeti trofej to valjda mi znamo. Ta utakmica nema veze sa mentalitetom jer evo Vranjes i Zakaric stigose 13 bodova, a Mehremic igra protiv Porta. A Blagojevic je igracina za ove sve nase veznjake, o Grahovcu da ne pricam. Veca je bolji od Erica.PlavaOfanziva je napisao/la: ↑25 maj 2021, 23:48Super je sto je Jadranko trener maloj djecici, od malena im moze usaditi taj pobjednicki mentalitet da se ni kod 0:3 za svoj tim ne predaju.
Tako da ti recenica nema nikakvog smisla. Nije sve crno, a i da jeste onda napisi nesto da promjenimo situaciju, ako vec nisi u stanju, daj podrsku i cao.
Ne znam sta nam sad znaci egoizam i sujeta. Ono kao otjerali ste moje eto vam sad vasi, eh eto vam, evo vam ga, eto sad, etooo, eh etooo...
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Orvel i 196 gostiju.