Mosa lezVe

Mislim da datum ne igra nikakvu ulogu, da je to tek ono na papiru , potpisao 10.6. 2014, ako je na godinu onda pise do 10.6.2015. Ja sam vam govorio tamo i na forumu rodjeni. On je slobodan igrac, ima pravo da pregovara direktno dok je na pripremama i u trenaznom procesu, a moze i ovako "satelitski" (telefonom ili kako to vec ide). Po nekim pričama jesu, ali ne znači da su i ostali slobodno igrači produzili ugovore ako su tu. Sjeti se Ostrakovica koji je pripreme odradio u Mostaru pa otisao vani negdje. Klub je duzan cekati igraca i ponuditi mu uslove ispred njega. Nije ni meni drago što je otišao, ali je to realnost.AlemC85 je napisao/la:ovo sa Škahićem je cirkus. Na zvaničnoj stranici Veleža piše da se Škahić priključuje Veležu narednih dana. Prema tome, svako sebi dozvoljava da piše šta hoće, jer škahić ima ugovor sa Veležom do kraja juna tj. još 8 dana. On je obavezan da se odazove na pripreme Veleža ako je čovjek i poštuje klub za koji igra, a ako nije, polahko zatvara vrata kluba. Toliko.
Ovo nije tema koja je predvidjena za tvoje pisanje,ali jeste u 18:00 danas.pastore je napisao/la:Jel danas ta vasa skupstina na kojoj ce se znati dosta toga?
Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.
ako dobijem pp šaljem, ne brini se...shaman7 je napisao/la:Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.
Ima li ikakvih informacija,ako nije za javnost moze i na pp.AlemC85 je napisao/la:ako dobijem pp šaljem, ne brini se...shaman7 je napisao/la:Aleme druže ako dobiješ išta na pp , proslijedi. Imao sam želju otići ,ali u zadnji trenutak spriječenAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekog od raje da nam javlja detalje sa Skupštine i to na pp, da se ne šire vijesti.![]()
EDIT. Za pet minuat počinje nova era VELEŽA...
i meni u ppAlemC85 je napisao/la:zamolit ću nekoga da nam na pp napiše nove članove UO, abd kada se dođe do te tačke zasjedanja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.