FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

pitic
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 02:34

Ponosan na HORDE :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: hvala i manijacima koji su učestvovali u akciji. Horde pokazale i dokazale u Vogošći i ako su bili brojčano nadjačani da imaju testise stati na crtu bilderima. Prije dva dana sam rekao na ovoj temi ima momaka tonu od 60 i 70 kila, ali sa testisima do Bihaća. Ako ih murija ne vrati u Poljsku tek sutra će biti ispećeni.
Zadnja izmjena: pitic, dana/u 14 jul 2015, 02:36, ukupno mijenjano 1 put.
SRETAN BROJ - 1725

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 jul 2015, 02:35

Policija zakazala, ali do maksimuma. :clap:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 14 jul 2015, 02:35

E haj sad da vas vidim :D
=\_1921_/=

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 02:35

Ovi momci su nervozni, rade treću smjenu zbog yebenih Poljaka. A da se Poljaci sada počnu ****?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 02:36

Ma smirilo se ovo, evo kise.. sad ce poljaci uci u hotel da se ne prehlade.

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 14 jul 2015, 02:37

Procitah negdje da su ovi bogalji kontaktirali poljsku ambasadu jer su ugrozeni! Znaci samo sam procitao, nisam svojim ocima cuo/vidio, ali evo ova vijest na klixu gdje se navodi da je njihov ambasador stigao gore mi potvrdjuje to. Pa je li moguce da su takve kurave hinjave. :crazy:

Pometi ih murijo pa nek bar imaju onda za sta kmecati da su ugrozeni...

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 14 jul 2015, 02:38

Nemojte se vi pitari hvatati manijaka i od nas tražiti podršku sad kad ste dobili batine daleko vam kuča od naše prvi ste počeli i još napali na hotel sramotite nam grad sutra če neko i nas poistovječivat sa vama mi nit bi prvi napali nit bi dobili batine i prestanite sa pačeničkim pričama o nekom napadu na državu da niste žalosni bili bi smješni

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2015, 02:38

Fasovali su na čaršiji, šta je bilo u Vg ukratko?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

flwz
Kontakt:

Post Postao/la flwz » 14 jul 2015, 02:39

@Oerde, nisam ja buraz jadan. Ni ti niti iko normalan. Jadni su oni koji se zele pokazati u takvom svjetlu. Siris se, prosipas huliganizam po bosanskohercegovackim oranicama, napadas djecu uzimas im salove. Mislis da si jak? Da si kao navijac sila. Evo prilike, dokazi se. I upravo dokazalo se 20 momaka kojima svaka cast. Znaci bukvalno hvala im. A ostalih 90% koji su taf gajs su se posakrivali. Ostanite sakriveni vazda.
Zeljeznicar 1921

One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 02:39

Jedan čovjek je rekao davno : Ovaj narod se sporo pokreće, ali kada se pokrene biti će svega. Upravo se je pokrenuo i sutra počinje prava priča.
SRETAN BROJ - 1725

pijanBabo
Kontakt:

Post Postao/la pijanBabo » 14 jul 2015, 02:40

shzna je napisao/la:Fasovali su na čaršiji, šta je bilo u Vg ukratko?
u vogosci ih hordasi prebili (ako kazes drugacije drzavni si neprijatelj u istom rangu Aleksandra Vucica)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 jul 2015, 02:40

bojamora je napisao/la:Nemojte se vi pitari hvatati manijaka i od nas tražiti podršku sad kad ste dobili batine daleko vam kuča od naše prvi ste počeli i još napali na hotel sramotite nam grad sutra če neko i nas poistovječivat sa vama mi nit bi prvi napali nit bi dobili batine i prestanite sa pačeničkim pričama o nekom napadu na državu da niste žalosni bili bi smješni
Ljudino imal pravopisa gdje?

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 14 jul 2015, 02:41

Evo slike s drugog foruma, bjezanje poljaka iz centra grada:
slika

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 14 jul 2015, 02:41

:cry:
arhimed89 je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
solinas je napisao/la:ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha :D
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske :urnebes:
Ebena ekipa pravo.Uspjeli su cak da zastrase i djevojcicu na Balkonu koja je snimala.Urlanje,razbijanje vozila,i par izloga. :urnebes:
Zatim trk na 20 ljudi u jedan sat u ponoc.Jesu li ovi Lech-ovci fakat jedna od jacih ekipa u Evropi. :urnebes: Killing masine a 20 ljudi im prislo i kamenuju ih :rol:
O čemu ba ti. Ljudi došli i posamarali ih ko djecu. Kad se sastanu grupe iz BiH panjevi i blokovi lete, a sa poljacima hoće na sake. Sutra imaju popravni
Kako su ih posaketali?
pregledao sam skoro sve snimke koji su objavljeni veceras kao i slike i ni na jednoj nisam vidjeo ni jedne sake osim jednog sala koje su horde uzele i jednog poljaka sa krvavom glavom,i usput poljske medije kako izvjestavaju da je jedan navijac izboden?
U vogosci ih izaslo stotinjak naspram 20-30 ljudi koliko sam mogao vidjeti i trebam biti fasciniran tim. :urnebes: To je kao vrhunac te evropske huliganske kreme :rol: Po gradu ih samaraju citav dan,i oni izaslu u 12 pred hotel na prvu raskrsnicu i lafo huligani..ma daj[/quote]

Ma upravu si brate 100% :crazy:

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 14 jul 2015, 02:41

Prema komentarima u VG, na početku zajedno Manijaci i Horde držale crtu ali nisu istrajali, ali nema nikakvog srama , jer su bili brojčano nadbrojani, ukratko ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 14 jul 2015, 02:42

Prvi test položen ostao još drugi najvažniji.
SRETAN BROJ - 1725

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 14 jul 2015, 02:43

I ja bih da pohvalim grupicu komsija, eto jos sutra pa cemo za 2 dana **** majku jedni drugima opet :mrgreen: do neke iduce ozbiljnije grupe u nasem gradu. Omladino aferim.
Sve me ovo podsjetilo na neka prijeratna vremena. Bojamora, pacov i ostali zohari, bacite jos koji drk prije spavanja i sagnite se omladini s mudima na donju pipu.
Zadnja izmjena: Ex1t, dana/u 14 jul 2015, 02:46, ukupno mijenjano 2 puta.
Numquam Desistemus!

Hattrick10
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick10 » 14 jul 2015, 02:44

**** majku ba više, trebo u 23h u krpe, sutra u 7h imam ispit i cijelu noć strepim i pratim dešavanja. Priznajem, niti sam član FKS, niti sam redovan navijač. Bio sam na Levskom, par puta na derbiju, Borac i to je to. Dolazim iz Ze-do grada, i šta ćeš, da živim u SA bio bih svaku tekmu tu, al' jbg ne može se. Ako ništa srce mi je bordo i pratim ovako koliko mogu. Kao prvo, poserem se na ove "moje Zeničane". Kako vas nije stid u pm? Ljudi brane čast naše navijačke scene i na kraju krajeva i države jer nam lupaju i lome po gradu a vi se naslađujete. Idite u sto pm. Po ovim klipovima vidi se i da su Lehovci bježali, da su naši bježali, ima svih na CUMu, izboden nožem i vi ovdje počeli praviti priče. Samo oni kojo su bili u gradu i u Vogošći znaju šta je bilo tačno. I ovog manijaka što je objavio klip i to na engleskom naziv kako HZ bježi nabijem na ****, seljačina jedva dočekala. Tvoj grad napadaju **** ti materina glupa. Hajde HZ molim vas **** im mater sutra, odbranite čast i grupe i grada i države. Odbranili ste se od četnika a da vam/nam neki ćelavi debilni Poljaci drže lekcije? Ma mamu im **** u usta. Hvala mojim Tuzlacima na podršci, studiram ovdje i vidim da moje mišljenje o Tuzlacima nije pogrešno.

Sretno nam svima sutra, i na terenu i van njega, očekujemo svi 2 pobjede, HZ i FKS mogu to!!!

A ja ****, neću spavati do ispita, ne znam ni kako ću stići sve al' jbg Sarajevo je Sarajevo.

Pozdrav svim normalnim ljudima. :)
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 14 jul 2015, 02:45

Pa imamo i mi Mađare sljedeće sedmice, eto da se zna :mrgreen:

Izgleda da će grupu Poljaka iz VG vratiti kući.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 14 jul 2015, 02:46

Ex1t je napisao/la:I ja bih da pohvalim grupicu komsija, eto jos sutra pa cemo za 2 dana **** majku jedni drugima opet :mrgreen: do neke iduce ozbiljnije grupe u nasem gradu. Omladino aferim.
Sve me ovo podsjetilo na neka prijeratna vremena. Bojamora, pacov i ostali zohari, bacite jos koji drk prije spavanja.
A slijedeca ozbiljna grupa su ti Ferencvaros i njihovi bratski Poljaci.

Oni ce odsjesti u Hadzicima, garant. :mrgreen:

Al hajde da vidimo sta donosi i danasnji dan.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GBBP2, held9, Kajkutenjoyer, MikiPirs i 30 gostiju.