u vogosci ih hordasi prebili (ako kazes drugacije drzavni si neprijatelj u istom rangu Aleksandra Vucica)shzna je napisao/la:Fasovali su na čaršiji, šta je bilo u Vg ukratko?
Ljudino imal pravopisa gdje?bojamora je napisao/la:Nemojte se vi pitari hvatati manijaka i od nas tražiti podršku sad kad ste dobili batine daleko vam kuča od naše prvi ste počeli i još napali na hotel sramotite nam grad sutra če neko i nas poistovječivat sa vama mi nit bi prvi napali nit bi dobili batine i prestanite sa pačeničkim pričama o nekom napadu na državu da niste žalosni bili bi smješni
Kako su ih posaketali?arhimed89 je napisao/la:O čemu ba ti. Ljudi došli i posamarali ih ko djecu. Kad se sastanu grupe iz BiH panjevi i blokovi lete, a sa poljacima hoće na sake. Sutra imaju popravniarhimed89 je napisao/la:Ebena ekipa pravo.Uspjeli su cak da zastrase i djevojcicu na Balkonu koja je snimala.Urlanje,razbijanje vozila,i par izloga.solinas je napisao/la:ja vecih picki od ovih poljaka nisam vidio..
kada sve saberes,u po noci deru se po ulici,izaslo im na crtu 20 momaka,na njih 100,i drze ih momci mobilnim do sabaha![]()
kojw picke,vidicemo ta muda sutra...nesmijem ni pomisliti da je bilo 100 na 100
bilo bi 100 sanduka pzt poljske![]()
Zatim trk na 20 ljudi u jedan sat u ponoc.Jesu li ovi Lech-ovci fakat jedna od jacih ekipa u Evropi.Killing masine a 20 ljudi im prislo i kamenuju ih
A slijedeca ozbiljna grupa su ti Ferencvaros i njihovi bratski Poljaci.Ex1t je napisao/la:I ja bih da pohvalim grupicu komsija, eto jos sutra pa cemo za 2 dana **** majku jedni drugima opetdo neke iduce ozbiljnije grupe u nasem gradu. Omladino aferim.
Sve me ovo podsjetilo na neka prijeratna vremena. Bojamora, pacov i ostali zohari, bacite jos koji drk prije spavanja.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], GBBP2, held9, Kajkutenjoyer, MikiPirs i 30 gostiju.