Dres reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la Mozambik » 28 maj 2014, 20:07

ZahaKING je napisao/la:kakav su ugovor naši potpisali :facepalm: i ne bili nam najružniji dresovi iskreno.
Pa jel u tom jbnom adidasu rade neki glupi dizajneri? Živote, pa ako radi vektorski dizajn u illustratoru, treba mu 7 dana da osmisli neke motive i uljepša dres, ko da je to teško :damn:

ljepše nosat neki "generic"..Na stranu kvalitet, očito je na strani Adidasa, ali ljepota je dakako na strani Legee ovaj put ;)
generic Adidas - generic Legea. Kao da nam je Legea ikad nparavila poseban dres. Bolje nosat standardni Adidas, nego standarednu Legeu, logicno ;)

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 maj 2014, 20:07

gdje nam je onaj iz zenice, nek doda još jednu crtu :lol: :lol:

@MozambiČe

ovaj predzadnji od legee i onaj iz francuske su baš divni dresovi bili, ne znam šta je fora..bolji od adidasa al eto
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 28 maj 2014, 20:15

Ne mozes biti ozbiljan i napisat da je ijedan Legein dres, ikada u bilo kakvom poredjenju bolji od Adidasa.

Legea da valja ne bi CZV raskinula ugovor sa njima, i Sjeverna Koreja je raskinula ugovor :lol:

Crna Gora ce proci nasu sudbinu, a mozda se prije i opamete.

Uglavnom, najobicniji Adidasov dres je deset stepenica iznad bilo kojeg specijalnog dresa Legee.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 28 maj 2014, 20:22

Proklestvo ovog foruma a i ove teme je sto ovdje ima puno djece. Mjesecima su ti deckici pravili slike u PS-u i onanirali na razne dizajne. Bukvalno se nalazili u nekom virtualnom svijetu,sanjali. I sada razocarani nista nije dobro :crazy: Jer se ta neka sanjarenja nisu ostvarila.
Al sve ce biti jasno prvi put kada nasu momci izadju na teren u novim dresovima. Bit ce to fino i krasno naravno al to su samo dresovi relativno sporedna stvar.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

isx
Kontakt:

Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la isx » 28 maj 2014, 20:32

ZahaKING je napisao/la:gdje nam je onaj iz zenice, nek doda još jednu crtu :lol: :lol:

@MozambiČe

ovaj predzadnji od legee i onaj iz francuske su baš divni dresovi bili, ne znam šta je fora..bolji od adidasa al eto
Ta oba dresa Leđee su standardizirani iz kataloga kao i ovaj Adidasa. Leđea jednostavno ne proizvodi personalizirane majice, svi koji nose njihovu opremu dobiju katalog da proberu jednu od ponuđenih garnitura, tako da je italijanski trećeligaš mogao imati identične majice našoj reprezentaciji.
kimbo je napisao/la:Proklestvo ovog foruma a i ove teme je sto ovdje ima puno djece. Mjesecima su ti deckici pravili slike u PS-u i onanirali na razne dizajne. Bukvalno se nalazili u nekom virtualnom svijetu,sanjali. I sada razocarani nista nije dobro :crazy: Jer se ta neka sanjarenja nisu ostvarila.
Al sve ce biti jasno prvi put kada nasu momci izadju na teren u novim dresovima. Bit ce to fino i krasno naravno al to su samo dresovi relativno sporedna stvar.
Bravo. Slinav forum pravo. 25/30+ forumasi se mogu prebrojati na prste jedne ruke.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 28 maj 2014, 20:46

Biti ce bolji dresovi, iako ne znam koje obiljezje da stave na dres da bi nas bio jedinstven.
Ljiljan nece garant, zmajeve bi mi bojkotovali :?
Lako je kroatima sa šahovnicom :hmmmmm:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 28 maj 2014, 23:14

isx je napisao/la:
Ta oba dresa Leđee su standardizirani iz kataloga kao i ovaj Adidasa. Leđea jednostavno ne proizvodi personalizirane majice, svi koji nose njihovu opremu dobiju katalog da proberu jednu od ponuđenih garnitura, tako da je italijanski trećeligaš mogao imati identične majice našoj reprezentaciji.
Ali je bio ljepši izgledom nego ovaj adidasov sad. 3 plave crte i po jedna preko ruke i haj ćao :roll:
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 maj 2014, 08:07

Bitno da su Englezi nasli pametovat o modi a njihov dres obican ko posteljina...
slika

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 29 maj 2014, 09:11

Evo moj komentar, kao prvo ko iole zna išta o procesu proizvodnje, zna da je ovo premalo vremena od potpisa ugovora da se uradi bilo kakav osim generic dresa. Također mislim da je glupo pričati kako je u nevakat potpisan ovaj ugovor iz razloga što ne možete imati u istom periodu 2 ugovora za dresove, tako da je jedina solucija bila 1.6., a za to više krivim staru garnituru u savezu nego ove sad, valjda su stari kontali da nikad nećemo ni na jedno prvenstvo pa onda **** datum kad ugovor ističe.

Izgled je subjektivna stvar, et neki hvale kamerun dres, a meni šaren ko od nane mi ćilim, mene bi bilo sramota ono obući.
Da se razumijemo ne branim adidas, al realno u ovako kratkom periodu ništa bolje nisu mogli ni napraviti, a najrađe bi da je borac travnik pravio dresove :bih: :bih: :bih:

A legeu fakat mrzim, što nisu mogli barem za nas u ovih x godina smanjiti svoj glupi logo, koji je propisan u dimenzijama od strane UEFE/FIFE.

Pa mi je onda nekako draži generic adidas , od ovih talijana samo iz razloga što bi opet zakrpe bile na šorcevima, evo fino se vidi ta **** zakrpa na lijevoj nozi.

slika
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 29 maj 2014, 10:06

Sto jednostavnije, to bolje.
Npr. meni ovaj Engleski kida :mrgreen:

Nama pogotovo treba jednostavnost jer smo takvi da samo jos kamenu nismo nasli manu :)
Da stavis neku zutu boju, belaj. Stavis nekog zmajicka, forum bi pao i td td.
Ovaj dres je zajak, samo nas *ebe sto su iste ili slicne nosali supci iz Celzija, Grcke ili koga vec. Mada, licno meni to ne smeta.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: Dres reprezentacije BiH

Post Postao/la AsharaK » 29 maj 2014, 10:10

romeo je napisao/la:Sto jednostavnije, to bolje.

Nama pogotovo treba jednostavnost jer smo takvi da samo jos kamenu nismo nasli manu :)
Ovaj dres je zajak, samo nas *ebe sto su iste ili slicne nosali supci iz Celzija, Grcke ili koga vec. Mada, licno meni to ne smeta.
Pa ovaj Engleski po meni perfektan. I nama treba nešto jednostavno, ja sam za to care. Nisam vidio ni jedan prijedlog na ovom pdfu a da nije naišao na bezbroj kritika. Tako da u potpunosti se slažem sa tobom. :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 29 maj 2014, 10:12

Ovaj postavio engleski dres i podsmijava se. Pa čo'eče ovo je oličenje elegancije!

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 29 maj 2014, 12:04

romeo je napisao/la:Sto jednostavnije, to bolje.

Sve te kontam i slažem se sa tobom ali nemoj mi ono š u p c i iz Chelsea(pa nemoj mi u Chelsea)..hajd iz Grčke ili shupci iz Schalkea, ili nekog drugog ...

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 29 maj 2014, 12:09

Dresovi su mogli biti bolji, ali jos uvjek su 100 puta bolji od Legee, pogotovo sto se tice brojeva i slova:

slika

slika

Jos uvjek ne mogu da vjerujem kako su ruzni brojevi i slova na Legei bili. Ko Internet 1996: Times New Roman.

I plus sto smo dobili marku od koje se ne trebamo stidit. Steta je sto nisu barem nesto malo stavili da se razlikuju vise od obicnih majca, ali najvaznije je da smo napravili korak unaprijed.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 29 maj 2014, 12:15

Protiv Argentine i Nigerije igramo u bijelim, protiv Irana u plavim dresovima.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 29 maj 2014, 13:47

ZahaKING je napisao/la:Ovaj postavio engleski dres i podsmijava se. Pa čo'eče ovo je oličenje elegancije!
Oni u tekstu navode da nam je dres obican i jednostavan?! Meni je kao takav solidan a ne vidim kako je to njihov specifican jer je kao i nas jednostavan i obican osim sto je Nike.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2014, 14:04

ZahaKING je napisao/la:Ovaj postavio engleski dres i podsmijava se. Pa čo'eče ovo je oličenje elegancije!
Koje ba elegancije? Ako je naš dres ružan, onda je ovo na nivou potkošulje takozvane siledžijke
DRUG NEBI TI PUNCA

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 29 maj 2014, 14:14

robijas_Ri je napisao/la:
Oni u tekstu navode da nam je dres obican i jednostavan?! Meni je kao takav solidan a ne vidim kako je to njihov specifican jer je kao i nas jednostavan i obican osim sto je Nike.
+1
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 29 maj 2014, 14:54

Oličenje elegancije, ali za cricket i polo. Eventualno golf. Engleska majica je smiješna, uostalom kao i njihov krkanski horuk fudbal, ala Stoke City. Meni su naša oba jača, pa makar i plain template bila. Adidas je sinonim za fudbal. Najjači dresovi na prvenstvu su ruski crveni i španski.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 29 maj 2014, 15:32

Babayaro je napisao/la:Protiv Argentine i Nigerije igramo u bijelim, protiv Irana u plavim dresovima.
Steta :( :( Plavi je jos i lijep nekako. Jer je lijepa nijansa plave boje. A ovaj bijeli bas izgleda nista posebno. I uz sve to je jos prozoran. Bar tako izgleda na ovim slikama. Cak i da je bijeli u prodaji. Opet bi vecina navijaca kupovala plavi. Treba se izborit da bar protiv Nigerije igramo u plavom. Ko ih *ebe. Nek oni igraju u bijelom.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Fudbalbr1, General505, Roki50 i 28 gostiju.