Evo moj komentar, kao prvo ko iole zna išta o procesu proizvodnje, zna da je ovo premalo vremena od potpisa ugovora da se uradi bilo kakav osim generic dresa. Također mislim da je glupo pričati kako je u nevakat potpisan ovaj ugovor iz razloga što ne možete imati u istom periodu 2 ugovora za dresove, tako da je jedina solucija bila 1.6., a za to više krivim staru garnituru u savezu nego ove sad, valjda su stari kontali da nikad nećemo ni na jedno prvenstvo pa onda **** datum kad ugovor ističe.
Izgled je subjektivna stvar, et neki hvale kamerun dres, a meni šaren ko od nane mi ćilim, mene bi bilo sramota ono obući.
Da se razumijemo ne branim adidas, al realno u ovako kratkom periodu ništa bolje nisu mogli ni napraviti, a najrađe bi da je borac travnik pravio dresove
A legeu fakat mrzim, što nisu mogli barem za nas u ovih x godina smanjiti svoj glupi logo, koji je propisan u dimenzijama od strane UEFE/FIFE.
Pa mi je onda nekako draži generic adidas , od ovih talijana samo iz razloga što bi opet zakrpe bile na šorcevima, evo fino se vidi ta **** zakrpa na lijevoj nozi.