FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

čamac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la čamac » 03 avg 2009, 23:19

19TM87 je napisao/la:http://fksinfo.com/np-902-FKSinfocom_WEB_TV.htm

evo malo kopiranja opet :D
Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali njihovim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 03 avg 2009, 23:23

čamac je napisao/la:

Ljudi ja evo tek sad vidje. Je li ovo ozbiljno ili je zaje.bancija neka? Ne mogu da vjerujem. Da nije neka epizoda TLN-a što nisam gled'o. K'o da hrkljuša igraju, a onaj glas ko Elvis J. Jeko onaj u nekakvim bordo gegicama što linafo nešto petom valja. Nisam od šege ni mog'o do kraja odgledati. Pitari, ozbiljan sam, ako je ono vaše nekakvo sr.anje skidajte ono ne brukajte grad više, dovoljno ste ga obrukali za ovih 60 godina. Nemojte ba više snimat' stid i mene. Da je Lješevo bruka je. Daj ba vidite s kakvom profi kućom pa nek' vam neko snimi ako vam je toliko zapelo. Imam godina prilično, ali njihovim budalaštinama nikad kraja. Nije Daba džaba puk'o.
Cudo prije nisi odgovorio! Svakom loncu poklopac... :roll:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2009, 23:24

čamac, ti mi polako postaješ idol, a do sad mi je to bio Zuban :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 03 avg 2009, 23:28

Madafaka je napisao/la:
čamac je napisao/la:

Cudo prije nisi odgovorio! Svakom loncu poklopac... :roll:
Nisam jarane jer sam tek maloprije vidio. Evo sad odgled'o do kraja i vidim fakat da nije zajeb.ancija. Čak i Alaim nešto na kraju priča. Je li ovo moguće da je nekom palo na pamet?

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 avg 2009, 23:32

evo i ja nisam mogao vjerovati da su pitari ovako inovativni, ljudi postavljaju standarde, ja se kladim da ce sad sve ekipe PL pokusati uraditi ovako nesto, ali to ce biti samo kopija, hahahahahahaha

Hekljus, Hrkljus, Udri ga Mehmede hahahaha
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2009, 23:33

Evo gledam ih već kukaju što su im bjelorusi dodijeljeni za sudije, kao eto, oni će ih izbaciti iz lige uefa. :roll: :roll:
Voli te tvoje Sarajevo.

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 03 avg 2009, 23:37

ma uvijek im sudije krive :D :D :D :D
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 03 avg 2009, 23:38

Virtu4l je napisao/la:Evo gledam ih već kukaju što su im bjelorusi dodijeljeni za sudije, kao eto, oni će ih izbaciti iz lige uefa. :roll: :roll:
ma nemaju sta kukati, sudija se bira jednostavno, stanu sudije i igraju Hrkljuša i kad gos. Kolina kaže Hrkljuš taj ce da sudi, u njihovom slucaju je to ovaj Bjelorus...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 03 avg 2009, 23:39

Virtu4l je napisao/la:čamac, ti mi polako postaješ idol, a do sad mi je to bio Zuban :mrgreen:
Joj kad se vrati sa mora,bice komentara :mrgreen:
Camac svaka cast... 8-)
Nesto ste raspolozeni za pisanje ovih dana ;)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 03 avg 2009, 23:43

Momci opustite se malo.Mozda bi i nama trebao neki vid karantina da se malo prizemljimo.Zeljo je u ze odigrao borbeno i disciplinovano i to je sve.Ali napredujemo i to je najbitnije.Manijaci su imali odlicno izdanje,svako realan ce reci to!Treba nastaviti sa radom kao na terenu tako i na tribini.Pustite se prepucavanja i gledajte kako skuckati pare za sljedecu tekmu,godisnju kartu,ili karton piva.Za ovo sto su pitari pokrenuli neka su,pa sta...neka momci rade to nije nas problem kao sto nije njihov sto nasa uprava trenutno vodi extra kampanju !Ne znam zasto se moramo svadjati oko svake sitnice.Smirite se malo,gledajte tekme i slavite i tugujte sa timom koji volimo vise od svega.Pustite se glupih prepucavanja,mi smo dva razlicita svijeta i nikada se necemo dog,a ovo sve nebi bilo tako da se nekad i dog.Uzivajte ljudi....
AMAR OSIM!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 avg 2009, 23:48

bistrikboy je napisao/la: Nesto ste raspolozeni za pisanje ovih dana ;)
Danas došao s' posla, kad ono tri nepročitane stranice. Počelo je počelo, kažu cilj Evropa, ma koji k.rac, cilj je titula... Ko je to bolji od nas? Ako nismo bolji, sigurno nismo ni gori... Prošle sezone dva osvojena boda u gostima, ove sezone smo već u prvom kolu prestigli tu brojku... Posljednjih godina 14-15 bodova u gostima je bilo dovoljno za titulu... Domaće utakmice neću ni komentarisati!

@csh

To je Amarova filozofija, disciplina, bez pacerskih golova, nema više fejsbujka, derneka, ježa i sl. Ne bi bilo fer da nam se ne oduže za sve ovo...
Voli te tvoje Sarajevo.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 04 avg 2009, 00:16

neOX
Kontakt:

Post Postao/la neOX » 04 avg 2009, 00:29

blavor je napisao/la:
hvala puno...i znal neko ove pjesme nowe da ih napise?!:D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 04 avg 2009, 01:21

blavor je napisao/la:

Cool video ;)

Edit.

Nije da branim nekoga sada psovalo se i prozivalo se, ali i vi ste evo i na video se dobro vidi psovali mater svima, pa zamislite koliko je na jugu ljudi bilo bez svoje majke i kako to boli, također je Šehića bolilo to što je neko određen to psovao. Ali nije se naglas pjevalo to, već samo pojedinci u vas cjelina, kako god ko ga j... , bilo i prošlo, razočaran sam sa svime.

Starm0
Kontakt:

Post Postao/la Starm0 » 04 avg 2009, 02:14

blavor je napisao/la:
Bravo za Manijake ;)
Pozz iz Mostara :)

upitnik
Kontakt:

Post Postao/la upitnik » 04 avg 2009, 02:55

csh je napisao/la:Momci opustite se malo.Mozda bi i nama trebao neki vid karantina da se malo prizemljimo.Zeljo je u ze odigrao borbeno i disciplinovano i to je sve.Ali napredujemo i to je najbitnije.Manijaci su imali odlicno izdanje,svako realan ce reci to!Treba nastaviti sa radom kao na terenu tako i na tribini.Pustite se prepucavanja i gledajte kako skuckati pare za sljedecu tekmu,godisnju kartu,ili karton piva.Za ovo sto su pitari pokrenuli neka su,pa sta...neka momci rade to nije nas problem kao sto nije njihov sto nasa uprava trenutno vodi extra kampanju !Ne znam zasto se moramo svadjati oko svake sitnice.Smirite se malo,gledajte tekme i slavite i tugujte sa timom koji volimo vise od svega.Pustite se glupih prepucavanja,mi smo dva razlicita svijeta i nikada se necemo dog,a ovo sve nebi bilo tako da se nekad i dog.Uzivajte ljudi....
Kako se ono kaze.....aha....POTPIS!!!

čamac
Kontakt:

Re: Zeljo TV

Post Postao/la čamac » 04 avg 2009, 08:27

7. epizoda

[youtube][/youtube]

SINE
Kontakt:

Re: Zeljo TV

Post Postao/la SINE » 04 avg 2009, 08:53

defender je napisao/la:
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:a na kojem kanalu i u kojem terminu??
"Željo Tv biće emitovan na PINK BH, svakim radnim danom u terminima 07:30, 14:35, 18:45 i 01:20. Emisiju "Željo TV", takođe možete i slušati svakim radnim danom na frekvencijama IFM i RSG radija u terminu 17:10h"
Ima i na TV Vogošča, samo za informaciju, ne znam u kojem terminu, ja sam gledao navečer ...
SAMO ŽELJO

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 avg 2009, 09:57

Evo jedne interesantne šeme u obliku dvije slike. Nadam se da išta vidi.

slika

slika

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 04 avg 2009, 10:00

Compact je napisao/la:Šta ste se umislili. :lol:

Prije rata beskoristan oblik društvenog ponašanja je bilo navijanje za vaš klempavi klub. Nemojte me precjenjivati, jer na ovoj temi, od pitara samo ja pišem, tako da ne potvarate armiju bordo navijača kojima se povraća na pomisao vašeg imena. :lol:

Što se mene tiče, možda ste mi zanimljivi ponajviše kako uopće postojite, i kako mislite sprovoditi novi imidž? :lol:

Kada je neko optećen nečim, onda jadnik sam sebe tješi kako je nekome zanimljiv, buhahahahahah, pa vi ste toliko jadni da još nije pronađena riječ kojom se to može opisati. ;)
Mislim da si ovim postom iznio niz besmislica...odavno nisam pročitao jadniji post...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: lev77, Nebeski, tovusa84 i 39 gostiju.