treba dovest nekog morza da prevodiDragonGirl je napisao/la:Danas je Hadžibegić predstavio svoj plan, a sutra će razgovarati s Amarom, kako se piše.
Koga nakon Sušića?
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Koga nakon Sušića?
Jel' se to dobrovoljno javljas da prevodis?KenoRob je napisao/la:treba dovest nekog morza da prevodiDragonGirl je napisao/la:Danas je Hadžibegić predstavio svoj plan, a sutra će razgovarati s Amarom, kako se piše.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Top 4 Lucky Moments with Safet Susic in 21th CenturyCartman je napisao/la:Meni Boga mi vec nedostaje Susic, nema vise prcanja i zayebancije. Srneca ledja, tele, Germania, Tincek, bez napadaca, Zukanovic, Vranjes, Hadzic, Avdo, kasnjenje na avion, suskavac, kasete...Sve je nestalo.Ibrahim je napisao/la:Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.
1.Slovakia
2.Lithuania
3.Srneća leđa, tele, Germania, Tinček, bez napadača, Zukanović, Vranjes, Hadžić, Avdo, kašnjenje na avion, šuškavac, kasete.
4.World Cup 2014

- Probisvjet
- Kontakt:
Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno? 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
5. Dajte mi platu do juna 2015.1X2 je napisao/la:Top 4 Lucky Moments with Safet Susic in 21th CenturyCartman je napisao/la:Meni Boga mi vec nedostaje Susic, nema vise prcanja i zayebancije. Srneca ledja, tele, Germania, Tincek, bez napadaca, Zukanovic, Vranjes, Hadzic, Avdo, kasnjenje na avion, suskavac, kasete...Sve je nestalo.Ibrahim je napisao/la:Ma svejedno, ko god da dodje .e.acemo mu mater ubrzo, tako da nije ni bitno.
1.Slovakia
2.Lithuania
3.Srneća leđa, tele, Germania, Tinček, bez napadača, Zukanović, Vranjes, Hadžić, Avdo, kašnjenje na avion, šuškavac, kasete.
4.World Cup 2014
#Salihović
- Probisvjet
- Kontakt:
6. U Izrael idemo da damo gol i pobjedimo. Igracemo bez napadaca. Ako ne pobjedimo ima jos bodova u igri. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
8. Sve dok ima i jedan bod u igri ne dajem ostavku! 
9. Zao mi je sto nemamo cesce prilike da odemo u unutranjost BiH da odigramo utakmicu. Izjava prije utakmice u Tuzli. Jbt kao da je Zenica na Peljescu.

9. Zao mi je sto nemamo cesce prilike da odemo u unutranjost BiH da odigramo utakmicu. Izjava prije utakmice u Tuzli. Jbt kao da je Zenica na Peljescu.

10.Momak ti si ovde zaluto ( boy you must be lost here ) 

Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?

Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo

Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
11. Gradačac gore, Brazil gore, Wales gore, Izrael gore 

Nije isto ko i ti pa bi se prema tome i ti trebao kandidovati za selektora.FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()
Hajd ako neko bude u mogucnosti nek postavi intervju da se smijemo![]()
Ja ne znam da li je on ikad vidio uzivo stadiona sem ovih nasih livada po premier ligi i onih sto je zeljo u njegovom mandatu igro u europi. Mislim da li je ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice?
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Koga nakon Sušića?
12. Radije bih volio dva nego tri boda.iz sljedeca dva meca.
(i sto je najgore, obistonilo se
)
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk

Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- DragonGirl
- Kontakt:
Eh sad, Klix piše kako će se tek sutra razgovarati s Amarom, a Avaz piše kako se već razgovaralo...

Komisija Nogometnog saveza BiH za izbor novog selektora A reprezentacije obavila je razgovor s Amarom Osimom, koji važi za jednog od favorita utrci za nasljednika Safeta Sušića.
Osim je članovima Komisije predočio svoj plan rada za naredni period u kojem bi prioritet bio pokušaj da se izbori plasman na Euro 2016. godine, iako se naša selekcija nalazi tek na petom mjestu u grupi B, sa samo dva boda osvojena iz četiri odigrane utakmice.
Za Osimovu trenersku karijeru vezani su samo uspjesi, a vlasnik je i jednog nesvakidašnjeg rekorda. Naime, nikada, ni sa jednim klubom u profesionalnoj karijeri nije završio sezonu, a da u njoj nije osvojio neki trofej.
13. jos "broj utakmica puta 3" je bodova u igri
14. Kakva agencija, kakva germania, nisam nikad cuo za to, ja sam mislio da cemo razgovarati o reprezentaciji
14. Kakva agencija, kakva germania, nisam nikad cuo za to, ja sam mislio da cemo razgovarati o reprezentaciji
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pa zar ima jos dileme o toma da Avaz samo pise gluposti.
Preporucio bi moderaciji da uvedu neka pravila u vezi tih "novina". Ako link objavis 7 dana pauze ako ih spomenes 2-3 dana.
Preporucio bi moderaciji da uvedu neka pravila u vezi tih "novina". Ako link objavis 7 dana pauze ako ih spomenes 2-3 dana.

- DragonGirl
- Kontakt:
Ma ja samo prenosim šta se piše... 

Moze li i Mr. Bean za selektora?Harrison je napisao/la:Nije isto ko i ti pa bi se prema tome i ti trebao kandidovati za selektora.FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()

Uglavnom kriterij za sekeltora je da nisi nikad vidio uzivo kvalitetan stadion iz lige petice. Dobro Morz je onda jedini kandidat

E pa odakle li si ti,sta li si ti u zivotu vidio pa pises takve nebuloze. Pitati se da li je Amar Osim ikad bio na nekom stadionu od ekipa lige petice moze samo neko totalno neupucen ili neko glup. Biti neupucen,to nije problem.Ali u tom slucaju,samo glup covjek ce se ukljuciti u diskusiju o necem u sta nije upucen. Ne zelim te vrijedjati,ali ne mogu dane komentarisem to sto si napisao.FliX je napisao/la:Pa valjda je stvarno. Ne mogu vjerovati na sta smo spali da nam on bude kandidat za selektoraProbisvjet je napisao/la:Jel' to zahebancija da ce pregovarati sa Amarom ili stvarno?![]()
Amar Osim je dvadeset i kusur godina svog zivota proveo po svijetu,od Pariza do Tokija. Zamisli koliko je dvadeset godina. Mozda vise nego tvoj cijeli zivot.
Ako hoces biti i mrvicu objektivan,neces bubnuti takvo nesta.Koliko god ga mrzio,jer ga ti ocigledno mrzis,ne znam zasto i ne ulazim u to.Vjerovatno imas neki problem s njim,nekim postupkom prema tebi je to ocigledno zasluzio.
Ljudi nama treba strucnjak, covjek sa iskustvom ! Zato dajte Barbareza !
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 04 dec 2014, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.