Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Tino-Sven Sušić
U Interu nemaju za kruh,a da ce dat 5m za Susica
Gluposti.Da se to nekim cudom i desi nije neki razlog za veselje posto covjek nema sta traziti tamo i za godinu najkasnije ce se grebat da dobije minutazu na posudbi u Chievu.Ako je imalo pametan i stalo mu je do karijere nece ic u Inter.Naravno ovo zadnje opet pod pretpostavkom da se transfer stvarno realizira za sto su sanse manje od 1 posto.Za tjedan dana vise nitko nece pricat o ovome.

-
- Kontakt:
Mogu lupetati jedino strani novinari obzirom da hrvatski mediji doslovno samo prepisuju njihove upise.rishaaa je napisao/la:Ma Hrvati vazda lupetaju... Pogotovo ovi dole iz Hajduka... ..
Evo propali Hajduk potplatio i slavnu Gazzettu dello Sport http://www.gazzetta.it/Calciomercato/31 ... 3553.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
Bravo Tino.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
[youtube][/youtube]Virtu4l je napisao/la:[youtube][/youtube]
Papetoljupci poletili kao da je bilo sta potvrdjeno.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Šta reći osim da je lijepo vidjeti da se evropski velikani zanimaju za našeg reprezentativca, posebno sad kad nemamo baš mnogo razloga za optimizam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gdje sam ja napisao za Tinkya da je smeće??? Jedino sto sam rekao je : Da nema šanse da bude u prvih 11 u repki,da igra u nikad lošijem Hajduku... A Hajduk je šprdačina i uopšte nije mjerilo za ozbiljan fudbal... Iza toga stojim... a ti da si pratio naslove tih portala hrvatskih, onda bi znao da pišu svakakve gluposti,pa i ove gore o kojima sam pisao... A talijani su poznati po tome da kupuju igrače iz HNL,al više su puta dobili mačka u vreći nego igrača! Tako su se i englezi zeznuli kad je Dinamo uvalio Balabana u Aston Villu... Vjeruj da ga se niko i ne sjeća u toj Villi... a masno su ga platili... Imas primjera iz hrvatske koliko hoces,odu u Njemačku pa se vrate brzinom svjetlosti u Dinamo,a onda ih Maminjo degažira glupavim rusima ill ukrajincima...maximusdecimus je napisao/la:sve si ovo izmislio osim za Badelja...al napredujes, do jucer si tvrdio da je Tinki smece, danas vec moze igrati u Bundesligi, trecoj najjacoj ligi svijetarishaaa je napisao/la:Ma Hrvati vazda lupetaju... Pogotovo ovi dole iz Hajduka...
Badelj je trebao sad biti standardan član Man UTD...
Rukavina je neizostavni član Barcelone...
Andrijašević je u Bayernu glavni... Čop je vec odavno nova zvijezda Reala iz Madrida... Tako sad lupaju i za Sušića,a sve i da ode u taj Inter,ili bi bio na klupi il posudba u Seriju B... Za njega je Njemačka,tamo bi mozda mogao nešto i napravit,ko i svi nasi...
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Sve i da potpiše za trenutno oronuli Inter, koji neće izboriti ni Evropu, neće se naigrati a onda će tražiti slamku spasa opet u Hajduku ili negdje na posudbu u Seriji B
Koliko god da je oronuo, Inter je Inter, kvalitetna liga pa neka proba, mlad je ima vremena za napredak.Ibizevic je napisao/la:Sve i da potpiše za trenutno oronuli Inter, koji neće izboriti ni Evropu, neće se naigrati a onda će tražiti slamku spasa opet u Hajduku ili negdje na posudbu u Seriji B

x
Kako samo lupetate... Razlog vaseg lupanja je negovo prezime. Nisam Papeljubac ali pretjerujete kad je Tinki Vinki u pitanju
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Kakva je to sorta ljudi, na stranu što su se do jučer radovali njegovoj povredi, ali ovo sad je ipak level više. Umjesto da svi željno isčekuju transfer, oni toliko pakosno omalovažavaju sve vezano za njega. Zato bih volio da dečko uspije, da iskoristi sav potencijal koji je više nego očigledan.
Samo naprijed momčino
Samo naprijed momčino

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja ti kazem,slobodno nek pređe u Inter,ja bi volio.. Al taj tekst ne znači ništa,sve dok se ne potpiše ugovor,a znajući Inter,teško će oni platit i pola od toga iznosa! Kojih crnih 5 miliona,pa Hajduk bi s milion eura bio prezadovoljan... klubu u rasulu... A ti pokusaj biti realan,pa mi napisi kakve to kvalitete Tino ima a da neki igrač Intera nema,i po čemu bi to Tino poboljšao igru tog istog Intera??? Da neće možda Kovačića zamijenit tj gurnut ga na klupu ??? Ne vidim koga bi drugog mogao...NemaStrancaDoBosanca je napisao/la:Mogu lupetati jedino strani novinari obzirom da hrvatski mediji doslovno samo prepisuju njihove upise.rishaaa je napisao/la:Ma Hrvati vazda lupetaju... Pogotovo ovi dole iz Hajduka... ..
Evo propali Hajduk potplatio i slavnu Gazzettu dello Sport http://www.gazzetta.it/Calciomercato/31 ... 3553.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kaze jedan od sorte koja se raduje kad nam je najbolji igrac na klupi u svom timu.
Celik!3,2,2.
Re: AW: Tino-Sven Sušić
pitaj topnika za adresu pa da lizete jedan drugom rane... sigurno vam nije lako u ovim momentima... izdrzite...baglama je napisao/la:Cestit Bozic nasem Tini, nadam se da je pod borom nasao ponudu francuskog treceligasa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
uzmi im pare tino obezbjedi egzistenciju i dodi u gradacac igrat lopte
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaka cast momku,ako se transfer obistini,sad i ima realne sanse da bude pozvan i treba biti pozvan,nismo mi spanija pa da ne zovemo igrace iz serije A...ono sta ce mi biti zanimljivo je odnos izmedju tine i zukanovica ako i kad ovaj drugi bude pozvan...stvarno odlicne stvari je napravio safet za reprezentaciju...nikad vece rasulo i goru atmosferu nije ostavio... nikad mu necu oprostiti laz kojom je tinu pozvao na svjetsko,da nije konj ko sto jeste i da nije lagao kako je tino def vezni,i da ga nije poveo na svjetsko nakon 1 utakmice,ubjedjen sam da bi ljudi otvorenih ruku docekali svaki tinin uspjeh,al eto momak sad zbog PRERANOG i NEOPRAVDANOG poziva pa zatim i guranja u prvi tim, do kraja ce morati da nosi breme koje mu je glupi,mutavi adzo natovario,i svaku njegovu gresku ce ljudi docekivati na noz...zao mi je momka,jer nije on kriv sto mu je adzo konj,i sto ga je ukopo...
-
- Kontakt:
Puko Rapaic,nema ga gdje uvalit pa plasira lazi po medijama,nebil sta zaradio na ovom pokusaja od Fudbalera !! Ovo je ipak vrijedjanje jednog od najvecih igraca svih vremena, Zizou-a... i mislim da bi trebo Zidane ovo predat na Sud,jer ovo je previse. kap koja je prelila casu. Milane ljudska gnjidoSaurman je napisao/la:Šta kaže Rapajić, podsjeća na Zidanea.![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- DonCorleone
- Kontakt:
Da se primjetiti koliko su pojedinci u ocaj pali da i na spekulacije reaguju euforicno. Valjda isto kao da su i oni presli u Inter, iz Molina
. Bitno je da ga traze
.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.