Edit: Bravo Harnice!!!!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Oni su vas PODERALI na vašem terenu ,pa ti pusti priče sad .Duga je sezona + gostujete Dortmundu u drugom dijelu.Omerbavarac je napisao/la:Nesto mi je previse tiho na ovoj temi, sta li je razlog, da nije mozda prosipanje bodova?![]()
Gdje mi je drug @HzBvB? Javi se misko, izadji iz rupice.![]()
Herbstmeister.
Auf gehts die roten!!!
Mor'o sam.
Pika se ko na kraju bude prvi , a to ko je koga poderao je ipak manje vazno iako ima odredjenu vaznost, evo primjer ako Real.M osvoji Primeru j.ebe se njima sto Barcu ne mogu pobijedit 100 godina.. A to da sezona jest duga to stoji , gubit ce se bodovi i prije duela na Westfalenu..VolimLiverpool je napisao/la:Oni su vas PODERALI na vašem terenu ,pa ti pusti priče sad .Duga je sezona + gostujete Dortmundu u drugom dijelu.
Ja potpisem poraz i u drugom dijelu sezone, ne bitno kojom razlikom, ali da se na kraju uzme salatara.VolimLiverpool je napisao/la:
Oni su vas PODERALI na vašem terenu ,pa ti pusti priče sad .Duga je sezona + gostujete Dortmundu u drugom dijelu.
Klare je napisao/la:dakle nisam uz Dortmund, nego sam neutralan, dakle svi priželjkujemo jedan remi, a idealan rasplet bi bio onaj od prošle godine na njihovom terenu.
Da, znam da se sjećate.
Klare je napisao/la:Naravno 1:1, kako znam?, eee neću vam reći!
![]()
Ali umalo, umalo da pogodim apsolutno sve, opet evro-gol, ali proklete minute, proklete na htjedoše se poklopiti
, no svejedno ja se ne bunim.
Klare je napisao/la:Šalu na stranu, puno je igrača falilo, tako da je ovo bila jedna neminovnost, uglavnom BvB nastavlja sa odličnm formom u Bundesligi, a 3 boda prednosti za Bayern su veliki uspjeh, pogotovo ako se u obzir uzme i gol-razlika, tako možemo reći da je ova polusezona, i uz povremene padove, dosta dobra za nas, a za vas što dalje od samog onog špica vrha, dakle druga ili treća pozicija.![]()
Malo sam preletio s tim grubim izrazom neminovnost, hoću reći možda se ovo moglo i naslutiti s obzirom na broj izostanaka i taj krnji vezni red, ali opet sa druge strane slabašan protivnik, koji ruku na srce igra po sistemu toplo-hladno-hladno-toplo, dakle jednom toplo, dvaput hladnoadnan24 je napisao/la:Nije bas neminovnost al' hajd nek' ti bude...jednostavno nikad nismo bili nafakaska ekipa,svaki bod se najcesce morao itekako zaraditi.
Da, da, upravo tako.maverick_tz je napisao/la:današnji rezultat 7 : 0 glatko i hladno,moraju se iskupit za srijedu inaće hmmmmmmmmmmmmm
Znaci NedjeljkoSemir bvb je napisao/la:Ovo što si napisao 10 mil, to je čista provokacija. Subotić je bolji i od Trube i Kečera zajedno.Da si makar napisao 15-16 mil eura, neg baš duplo manje hehe.
maverick_tz je napisao/la:molio bih cjenjene moderatore da u buduće brišu komentare ovih bavaraca koji su očito isto toliko pokvareni kao i ljudi u pokrajni bavarska kako se ne bi dizale tenzije i kako bi svako mogao na miru da se raduje ili ljuti na rezultate svog kluba![]()
btw pošto je bvb klub najkulturnijih i najzdravijih navijača,mi takve stvari ne radimo pa neka nas ostave na miru
hvala
maverick_tz je napisao/la:za seljačinama zaostajemo samo tri boda,to nije ništa s obzirom koliko je tekmi za nama,seljačine padaju u formi a mi se dižemo
maverick_tz je napisao/la:role,ovdje će biti teško samo sa seljacima dakle štutgart i bajern,ostali,slobodno se mogu pisati bodovi
maverick_tz je napisao/la:@HZBVB kralju i cigani su nešto,al brate ljepše pribjegni mom izrazu " "SELJAČINE"
Necu dalje, samo sam htio da ti dokazem tu nekulturnost.HzBvB je napisao/la:ABD DA CIGANE DOBIJEMO SLIJEDECE KOLO DA SAMO SKINEM S KURCA OVE KLARE , ANTUNE , i ostale funjatore
Doci ce on dok se malo sabere i dok mu istekne banOmerbavarac je napisao/la:Nesto mi je previse tiho na ovoj temi, sta li je razlog, da nije mozda prosipanje bodova?![]()
Gdje mi je drug @HzBvB? Javi se misko, izadji iz rupice.![]()
Herbstmeister.
Auf gehts die roten!!!
Mor'o sam.
Santana jest kvalitetan štoper tj. odličan, ali da je daleko bolji od Nedjeljića...to i nije baš tačno, inače bi skupio više utakmica u startnoj postavi BvB-a u ove 3,5 godine koliko nosi žuti dres. Valjda Klopp zna ko se mu najbolji štoperi. A itekako je pokazao da zna - vidjeli smo prošle sezone ko su bili najbolji štoperi, a i rezultati govore za sebe. Santana je odličan i drago mi je da imamo 3 kvalitetna štopera, ali Subotić je 3 sezone bio stub odbrane i njega se ne može tako lahko istisnut it prvog timaJetSet_Hantraga je napisao/la:Znaci NedjeljkoSemir bvb je napisao/la:Ovo što si napisao 10 mil, to je čista provokacija. Subotić je bolji i od Trube i Kečera zajedno.Da si makar napisao 15-16 mil eura, neg baš duplo manje hehe.Subotic vrijedi 15-16 miliona, a Santana je daleko bolji igrac od njega.
Pa koliko onda on vrijedi, majku mu?25, 30 miliona?
![]()
![]()
![]()
JetSet_Hantraga je napisao/la: Znaci NedjeljkoSubotic vrijedi 15-16 miliona, a Santana je daleko bolji igrac od njega.
Pa koliko onda on vrijedi, majku mu?25, 30 miliona?
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.