Sead Kolašinac
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- delpiero502
- Kontakt:
Re: Sead Kolašinac
Seo i Bešić dobili žute. Scenario koji ćemo gledati u narednih 10 godina. Srušiše momci sve živo. Onaj kip iznad Ria će biti u opasnosti kad se ova dvojica nađu u njegovoj blizini.
Znaci Salihovic je spor a Medo pa i Pjanic su rakete?? Spor je a ti bi ga na beka ili kao lijevog veznog, pozicije gdje bas trebas biti brz i pokretan...pa gdje ti je logika tu? A grdne rane, fino je citati tudje misljenje ali tvoje neznanje citati je grijeh za oci i steta za vrijeme!!ZahaKING je napisao/la:zato što ti ja tako kažem.jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
ili lijevi vezni ili bek, ništa više, nemamo mi taj luksuz da on igra pored Bešića. Nije kapacitet da pokrije rupu koja nastane kad je Beša u "akciji" i nije kapacitet da iznese loptu kroz sredinu kako treba, jasnije?
Umalo ga Spaha ne nokautira kad je glavom vratio onu rizičnu loptu Begoviću 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nije on vratio nego SeJo
Zakleo bih se da su ovi na ESPN rekli da je Kolašinac, pa me začudilo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ma ja, a Kolasinac se sigurno boji Spahe i njegovog nokautiranjaVirtu4l je napisao/la:Umalo ga Spaha ne nokautira kad je glavom vratio onu rizičnu loptu Begoviću

Salihović je vratio loptu 100%.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Legenda opet legendarno mislim na SEA
Kakva BH mašina

delpiero502 je napisao/la:Seo i Bešić dobili žute. Scenario koji ćemo gledati u narednih 10 godina.
dominacija je neminovnost

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Momciluk objasnio neke stvari ponovo 

Imal neko sliku ili gif ovoga ?plavipatriota je napisao/la:kako hladno odnese frajera u kolorado, pokaza na njega prstom i reče FUCK OFF..
MAJSTOR!

FORZA MARŠAL !!!
Ovaj momak ne zna za prijateljsku. Lavovski i srcem u svaku tekmu, u svaki duel ulazi

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pulido počeo galamit Salihoviću ali kad je vidio da ga nije Sejo faulirao već Seo odmah ušutio 
Momčiluk sve ruši.

Momčiluk sve ruši.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
pa gdje ces ga staviti na beka ili lijevog veznog kada je tu brzina najpotrebnija ?ZahaKING je napisao/la:zato što ti ja tako kažem.jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
ili lijevi vezni ili bek, ništa više, nemamo mi taj luksuz da on igra pored Bešića. Nije kapacitet da pokrije rupu koja nastane kad je Beša u "akciji" i nije kapacitet da iznese loptu kroz sredinu kako treba, jasnije?

Mogli bi messi I aguero da se oproste od reprezentacije na duze vrijeme ,samo ako iznerviraju kolasinca.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Kad se volis pravit pametan pogledaj Hoffenheim malo, zadnje 4 godine kako igra, i biti ce ti sve jasno..ZahaKING je napisao/la:zato što ti ja tako kažem.jadan ne bio, salihović je spor igrač, gdje'š ga na tako odgovornu poziciju stavit
Cuj nije kapacitet ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Kazem vam ja, stoper je to. Aferim momcini, svaku tekmu za repku je odigrao sjajno. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Kad uleti sa dvije noge klizeci na loptu ja pomislim nekome će otkinut nogu nije ni cudo onaj Jesse sto je nastrado..Salihović je vratio onu loptu glavom i još počeo da traži loptu odma na beku ne bi li se prikrilo ali prvo je moro primit kritiku od SPahića i BEgovića
Ovo neki novi momenti. Izgleda da je momciluka bio odvec milostiv prema sombrerosima.
Nek se ovaj celo cuva da ga ne pojede mrak u Chicagu.
Nek se ovaj celo cuva da ga ne pojede mrak u Chicagu.