Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- sarajlija89
- Kontakt:
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
To care
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Meni nadraza od kralja ,dok je jos bio normalan

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Meni nadraza od kralja ,dok je jos bio normalan

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ode jetra jarane
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- sarajlija89
- Kontakt:
E moj @juznjace, sto si nenormalniji, to bolje danas
Jbg, svjedoci samo sta danas prolazi....
[youtube][/youtube]
Ovo ima 4 milona pregleda
O BOze
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Stvarno bih volio taj Koncert na Kosevu vidjeti...al da pjeva ove stare, najljepse pjesme hehe..a ne samo hitove koje svi znaju...
SAMO STARE PJESMEEEEEEEEE

[youtube][/youtube]
Ovo ima 4 milona pregleda

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Stvarno bih volio taj Koncert na Kosevu vidjeti...al da pjeva ove stare, najljepse pjesme hehe..a ne samo hitove koje svi znaju...
SAMO STARE PJESMEEEEEEEEE

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
[youtube][/youtube]
Fear Of The Dark
Fear Of The Dark

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
4 miliona je sitnica, Mesaj mala ima 10 milionaOvo ima 4 milona pregleda![]()
![]()
O BOze
![]()
![]()

ili Karleusina Insomnia

jbg sta ces...
[youtube][/youtube]
komentar ispod jednog Tominog klipa stoji:
"zar ovde treba da postoji dislajk ?"
toliko o tome...
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- L' Imperator
- Kontakt:
razmišljam da ti ukinem moderatorske opcije.sarajlija89 je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- legenda reala
- Kontakt:
Šta je skrivio ,Šaban je najbolji moderator ,ostali treba da se ugledaju na njega ,oni Monologi
i drugi 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- L' Imperator
- Kontakt:
Mislim da nisam pogrijesio temu
[youtube][/youtube]
Kad ce vise taj smak svijeta??
[youtube][/youtube]
Kad ce vise taj smak svijeta??
#samoRudar #zauvijek
- bosanac035
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- sarajlija89
- Kontakt:
hahahaha...eki Admina
Jos je vrlo ozbiljan bio
Evo, ja svoju funkciju stavljam na raspolaganje, zbog JV
Jbg Admine, prvo trebas znati sta se nekad pjevalo, a sta sad
Vjerovatno ti znas ove "novije" hitove Mileta Kitica, pa otuda te predrasude, tako da ti ja preporucujem da poslusas par starih, to je poezija za sve ovo danas...
Sta cu ti ja kad znas samo ove nove, sto nista ne valjaju
a ja sam ovdje poznat kao fan stare i dobre narodne pjesme i sevdaha, ali ni drugi zanrovi mi nisu strani....
[youtube][/youtube]
nazalost, vise nema ovakvih pjesama.
Jbg, i u nadrealistima se ovo pustalo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prelijepo, bosanski Pavarotti...

Evo, ja svoju funkciju stavljam na raspolaganje, zbog JV

Jbg Admine, prvo trebas znati sta se nekad pjevalo, a sta sad

Sta cu ti ja kad znas samo ove nove, sto nista ne valjaju

[youtube][/youtube]
nazalost, vise nema ovakvih pjesama.
Jbg, i u nadrealistima se ovo pustalo

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Prelijepo, bosanski Pavarotti...
Boze me sacuvaj ,ovako je JV bio blokiran od strane pacenika i medija u 80-tim i pored svega toga bio najslusaniji jer je narod to volio. Ja slusam sve ali stari hitovi su nesto posebno i vjecno ce ostati u narodu , recimo tu pjesmu što je pregledalo 4 milona od milene za 10 godina niko je se nece sjecati dok ova pjesma od Šerifa'' isto kao prije'' jos malo pa ce i 30 godina napuniti a slusa se istim intezitetom kao prije 30 god . Kvalitet ostaje
dovoljno je poslušati ovu pjesmu od Šerifa i uvjeriti se u to,kako je gitara samo odsvirana,bas,ritam mašina sve perfekt 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Jedan od rijetkih koji slusa dobru muziku.LBJ MVP je napisao/la:[youtube][/youtube]
Fear Of The Dark
Komisija za Šund, smeće tada nije moglo da se pojavljuje na televiziji kao danas.juznjak> je napisao/la:Boze me sacuvaj ,ovako je JV bio blokiran od strane pacenika i medija u 80-tim i pored svega toga bio najslusaniji jer je narod to volio. Ja slusam sve ali stari hitovi su nesto posebno i vjecno ce ostati u narodu , recimo tu pjesmu što je pregledalo 4 milona od milene za 10 godina niko je se nece sjecati dok ova pjesma od Šerifa'' isto kao prije'' jos malo pa ce i 30 godina napuniti a slusa se istim intezitetom kao prije 30 god . Kvalitet ostajedovoljno je poslušati ovu pjesmu od Šerifa i uvjeriti se u to,kako je gitara samo odsvirana,bas,ritam mašina sve perfekt
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- DAVID VILLA
- Kontakt: