Dade ga Jure tvoj "ljubimac"!ŠB.TRN je napisao/la:Onaj Sučić nam opet dize zaleđe za rubrike vjerovali ili ne, u 74 minuti.Svaka cast sucu,izdrzao je pritisak,stvarno kako padaju igrači Želje,mogao je dati 10 žutih za simuliranje,mislim da se to mora pceti davat.Pohvalio bih zadnju liniju,ajd reci cu s vratarom.Jure dade gol,ne smijem nista govoriti.Vagner dobar,al vidi se da nema snage i treba ga moliti da trci.Mislim da Bertosa zadugo nece vidjeti prvog sastava.Hrkac,po meni veceras odlican.Ima i on gafova al za vecerasnji susret mu skidam kapu.Serdarusic dobar kao i obicno.Mali Zakarc vidim li ga u Elephantu jos jednom pleska mu je![]()
,oslabio totalno.Sta je bilo sa Šilom pa nije igrao,jesu kartoni ili......Pohvala stoperima za požrtvovnost!!!Baka hvala sto si dosao.Jos nesto,Kad je ovaj Serdarusic dosao kod nas,znam da su govorili da je ugovor potpisao prosle godine na ljeto pa odjednom nestao,e sad pojavi se odjednom a prelazni rok zavrsio???!!!!
Čestitke nasim igračima i sad na Pecari rastimat Leotar!!!Jos jednom cestitke,nisam vjerovao da cemo donijeti sva tri boda,svaka cast,imam osjecaj da smo jednom ovako pobjedili i onda sljedece kolo popusili na Pecari,nadam se da do toga nece doci!!!![]()
![]()
![]()
Hvala Bogu utakmica zavrsila,nema vise ovih padobranaca na nasoj temi!!!

Odigao je momak solidno!Akcija kod gola perfektna!